|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: kolko maniaczek BETY:D -BMW :-)
Kaara - nie wiem jak piatka ale ja mam trojeczke e-46 ( zreszta fotki na samej gorze watku
) 3 litry wlasnie, ale nie bedzyna tylko dizelek. Mi spala nie wiecej niz troche ponad 7litrow w miescie. W trasie duzo mniej. Pozdr![]() Jukol - dzieki za wytlumaczenie to od dzisiaj czuje sie troche mniej bezpiecznie Ale skoro moja betka jakies punkty dostala, to bmw musialo przechodzic NCAP A co do kolesi od bmw, to mam dokladnie takie samo zdanie. Mnie z kolei smieszy jak jestem w PL , jade sobie droga i nagle wyskakuje taki amator bmw z za zakretu ( oczywiscie 9 na 10 wyglada jak typowy wlasniciel bmw - lysy, z zacieta mina i w dresie hihihihihi), zauwaza, ze 'panienka' jedzie bmw ( co oczywiscie na bank uwzaza za zbeszczeszczenie ) i wykonuje rozne rewolucje na drodze aby pokazac kto jest lepszy Zgadzam sie - zenada Na szczescie mieszkam daleko i tutaj takich watpliwych atrakcji nie doswiadczam
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Ania ciesz sie ze nie widzisz tego czesto
![]() Kiedys moj kumpel mial bmw nie wiem jaki model nie znam sie az wkoncu mial wypadek i calego go skasowal.lepiej kupic sobie malucha.hihihi
|
|
|
|
|
#33 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#34 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jezeli chce miec autko tylko po to, aby go podziwiac w garazu - to czy mi to w czymkolwiek przeszkadza? Czemu mam komus odmawiac radosci skoro nikogo w ten sposob nie krzywdzi?
|
|||
|
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
no no zazwyczaj
ale moj typ to coupe. Kazde autko ktore mi sie podoba, podoba mi sie bardziej jak jest to coupe swoja betke, tez wolalabym coupe a jak juz jest cabrio coupe to jestem zakochana hehehe
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero zauważyłam ten wątek, a już założyłam ten: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176599
o BMW z troszkę innej strony
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka ja mam e-36
Zdjecia dokleje pozniej albo jutro jak znajde.. i tez jestem zadowolona... chociaz niestety musimy ja sprzedac z przyczyn nie od nas zaleznych![]() Wyjazd.... i pieniazki potrzebne
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez jestem posiadaczka BMW e36
pieknej cerwonej BMW
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Ehhh...moje marzenie to BMW M6
![]() ![]() ![]() Ale jaki na razie to tylko marzenie ![]() Pozdrowienia dla wszystkich fanek tych autek Buziaki |
|
|
|
|
#40 |
|
KWC
|
Mój TŻ ma e36. A konkretniej e36m52b20 sedan, czarny metalik.
Uwielbiam to auto. Wiedziałyście o tym, że przy tworzeniu makiet i planów architektonicznych róznych domów i osiedli, zabronione jest używanie modeli BMW w aranżacjach? Przed tymi domami na papierze stoją mercedesy, volvo, alfy romeo, ale nigdy bety... Podobno źle się ludziom kojarzą. |
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
o tak bmw , volvo i audi
uwielbiam te samochody , Uważam te samochody za najbezpieczniejsze. Oczywiscie nie stać mnie na taki samochód i chyba nigdy nie będzie stać Ale chciałabym takim jeździć , może jak wygram w totka Narazie jezdze marką francuzką i powiem tak : nigdy więcej .Mam 4 letni samochód a zachowuje sie jak 30 letni . brrrr |
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
ooo... Agaaa-a, a jaką marką jeździsz??bo może taką samą jak ja...bo z opisu tak by to wyglądało....
a co do BMW, to jakoś nie mogę się nie oglądnąć jak jedzie jakiś wypas ulicą... chociaż przyznam szczerze, że nie rozróżniam dokładnie modeli..ale to tak jak z mercami, wszystko przez to, że najczęściej mają jakieś oznaczenie cyfrowe a nie nazwę...
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedzialam, ze nie wytrzymasz i w koncu sie pojawisz na podforym a tak sie zarzekalas
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam si z Toba co do tego ze ja tez jestem fanka VW i Audi , ale swoja droga BMW mi sie takze podoba tylko cena nowszych modeli nie za bardzo wiec obstaje przy tamtych |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
AniaWila- ale masz boskie felgi!!!
![]() 16'??
|
|
|
|
|
#46 |
|
BAN stały
|
chyba 17' nie wiem - nie znam sie ale ok, jak bede w PL dam Ci namiary , podpowiem narazie ze poludnie i centralna Polska to najczesciej odwiedzane rejony hehehehe moje fele sa juz tak sfatygowane i z tyloma kraweznikami mialy do czynienia, ze juz mi ich nie bedzie szkoda a tak serio - moj TZ ma na tym punkcie fiola..co jak co ale fele musza byc zawsze na wypasie a te to akurat kupilismy razem z samochodem ;p
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
jak 17' to biore cale kola
|
|
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
A która z Was dziewczyny pochwali się tym,ze nalezy do jakiegos klubu BMW?
Ja tak! Choc swojego BMW jeszcze nie mam i chyba sobie poczekam az do momentu kiedy zaczne zarabiac to przez mojego TZ-a jestem w klubie Moj TZ ma BMW e30 325 kombii srebrny Ja sama choruje na e36 coupe albo e46 Muszę też dodać,że u nas w klubie auta nie traktuje się tylko jako "maszyny" do transportu,ale jako nasze hobby co mi się bardzo podoba. pozdrawiam
|
|
|
#50 | |
|
Rozeznanie
|
Co prawda nie mam BMW, tylko Forda KA
, ale bardzo mi sie podobaja i moze kiedys....Wkurza mnie jedynie stereotyp, jaki panuje w PL odnosnie BWM (i Mercedesow zreszta tez). Niestety tylko u nas w kraju takie samochody kojarza sie z karkami i jakimis innymi podejrzanymi... Kiedy mieszkalam w Niemczech to co drugi starszy czlowiek mial Mercedesa ( no, akurat w Stuttgarcie mieszkalam, wiec BMW tam malo ) i to bylo na porzadku dziennym. U nas niestety wiekszosci kojarzy sie to z jakimis szemranymi interesami. Mam nadzieje, ze kiedys sie to zmieniCytat:
. Nie sadze, zeby to bylo zabronione, bo niby przez kogo? Izba Architektow stwierdza, ze mercedesa wolno wstawic na rzucie albo wizualizacji a BMW juz nie?? Ludziom rozne rzeczy sie zle kojarza, jednym zle kojarzy sie spadzisty dach kryty gontem, innym BMW
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Tez pierwszy raz o tym słysze, niestety nikomu sie nie da dogodzic.
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, organizowane sa sploty, wspólne przejażdzki przez całe miasto, wycieczki np do Skarbimierza, na Sobótke itp.Mozna poznac wielu bardzo interesujących ludzi, którzy naprawdę są bardzo oddani tej marce.I musze przyznac, że do owego klubu należą naprawde przyzwoici ludzi, żadne stereotypowe łysolce z poczwórną szyja itp , większość z nich to dojrzałe malżeństwa ( mąż czy żona) pasjonujące się z bmw i nieco młodsi tak jak my.
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=147393 - zapraszam
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szukalam wczoraj watku o KA i nie znalazlam. Dziekuje za zaproszenie, z mila checia sie przylacze
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
oj oj psujecie stereotypy karczyskowatych ABS-ow
))
|
|
|
|
|
#56 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jedynym moim miejscem w ktorym uzewnetrzniam swoje zamilowanie jest to forum w sumie taki klub to fajna sprawa, ale to trzeba byc wyjatkowym ''napalencem'' w pozytywnym tego slowa znaczeniu A co do stereotypow - tak jak pisalam duzo wczesniej, kiedys tez mialam utarte takie zdanie o bmw, do czasu az zaczelam sama jezdzic. Teraz wiem, ze jak ktos jezdzi bmw to po prostu zna sie na rzeczy, wie co dobre i jestem pelna uznania Zreszta ja tam wyczuwam nic porozumienia z kazdym kierowca bmw z ktorym spotkam sie wzrokiem przez nawet ulamek sekundy cos w rodzaju wzajemnego uznania ![]() maly edit: z lekkim smutkiem musze dodac, ze niedlugo przesiade sie z mojej betki do innego auta. Wszystko mi gralo oprocz gabarytow tej damy. No i narzekalam mojemu TZ, ze czasami mam trudnosci z parkowaniem tej krowy. Tymbardziej w miescie w ktorym mieszkam. No i stalo sie....niedlugo sie przesiade. najbardziej bedzie mi chyba brakowac tej mocy
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
m.a.r.t.a a jak sie nazywa Wasz klub? Skąd jesteście? Ja i mój TŻ należymy do VABIK BMW Klub Południe (głównie Sosnowiec i Dąbrowa Górnicza). U nas też są już małżeństwa (ba! nawet z dziećmi przyjeżdzają! na zloty i spotkania)
pozdrawiam
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Fajny wątek
Od pół roku mam E36 compact, niebieskie. Na chip'ie - 115 koni Mówię na Nią Boska Blue Betty. A co do skrótu, to raczej : Będziesz Musiała Wyprzedzać Bo z tymi wydatkami ... jakoś nie bije mnie specjalnie po kieszeni. Pozdrawiam dziewczyny w bejkach
|
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
obecnie nie mam BMW, ale z TŻ myslimy nad zakupem. kilka lat temu TŻ miał bmw compct E36 czerowną, ze sportowym wydechem, ten pomruk.. mniam! Uwielbiam te samochody
|
|
#60 |
|
BAN stały
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

) 3 litry wlasnie, ale nie bedzyna tylko dizelek. Mi spala nie wiecej niz troche ponad 7litrow w miescie. W trasie duzo mniej. Pozdr
to od dzisiaj czuje sie troche mniej bezpiecznie 

az wkoncu mial wypadek i calego go skasowal.lepiej kupic sobie malucha.hihihi

I niech ktos nie mowi, ze nie piekne?? 

.

, ale bardzo mi sie podobaja i moze kiedys....
Zapraszam