![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: ArtDeco, Alfaparf, Inglot, Kerastase itd
Witam ciepło
mam na wymianę: WŁOSY: -2 sztuki Goldwell Color Definition szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Wella System Professional Color Saver Emulsion- kuracja stabilizująca kolor po koloryzacji. Opakowanie 50ml- wyciska sie w formie pianki. Użyte 4 razy. Kosmetyk dostępny jedynie w salonach fryzjerskich. -Loreal professionel- Absolut Repair- odlewka szamponu do włosów zniszczonych -farba Loreal Recital Preference, 8,3/X champagne (jasny blond złocisty), piękny złoty blond -odżywka bez spłukiwania Gliss Kur Asia Beauty hydra oil (prawie polowa z 100ml) -odżywka bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą na taśmy (1/2 z 150ml) TWARZ: -szminka Loreal color riche śliczny brązik Caramel Eva złamany czubeczek, użyta z 5 razy -próbki: vichy lift active krem przeciwzm. na noc 1,5ml, vichy lift activ pod oczy 1,5ml -tusz Rimmel Extra super lash- z zakręconą szczoteczką (użyty może ze cztery razy, tylko opakowanie trochę starte od leżenia w kosmetyczce, mokry) -tusz Wibo Magic Lashes (ponad połowa, mokry) -cień Inglot Sprint Super Star-nr 98*- z mieniącymi się drobinkami, ciemnobrązowy (użyty z pięć razy) -cień Miss Sporty- nr 41 basalt- z mieniącymi się drobinkami, popielaty (użyty ze dwa razy) -cień Bell „świetlisty pył”- nr 9- sypki z mieniącymi się drobinkami, oliwkowy (praktycznie cały) -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Fcuk glow- srebrny połyskujący cień sypki, bardzo mieniący się (można użyć na ciało, jako rozświetlacz) (0.8g) -próbka podkładu Lirene city matt- naturalny 1,5ml -próbka podkładu Soraya Lifting make up- naturalny- 2ml -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok.1/3 z 400ml) ZAPACHY -Perceive (połowa) -perfumik w kremie -dezodorant Concertino Summer (cały 75ml) PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) interesuje mnie: KERASTASE NUTRITIVE BAIN SATIN 1 KĄPIEL ODŻYWCZA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Na pewno chcę:
1. Zestaw filiżanek w koszyczku ![]() ![]() 2. błyszczyk Guerlain 3. błyszczyk maybelline Co byś za to widziała ode mnie ?
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście musiałyśmy razem pisać
![]() ![]() A jeszcze sobie upatrzyłam cosik u Ciebie i chciałabym ostatecznie to ![]() 1). Jedwab Farouk Silk Therapy 14 ml. nowy, nieużywany 2) KERASTASE NUTRITIVE BAIN SATIN 1 KĄPIEL ODŻYWCZA Szampon odżywczy do włosów lekko suchych i uwrażliwionych. Połowa z 250 ml. 3) Zestaw filiżanek w koszyczku, może być bez herbatki ![]() 4). błyszczyk Guerlain 5). błyszczyk maybelline 6) Clinique - jednak skuszę się na ten gołębi cień ![]() 7) ArtDeco - podkład-wyedytowałm, bo na górze o nim wspomniałam, że chcę, a przy wyliczance już nie wpisałam go, to chyba przez tę porę późną ![]() Tylko co ja Ci teraz za to dam ?!?!?!?!?!?
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-02-13 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
No to może dorzuć mi jeszcze ten puderek EL (malutki chyba, 2,8g
![]() Odpisz i będziemy mogły iść spać w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaraz podeślę Ci adres, Ty mi swój również i napisz na kiedy umawiamy się na wysyłkę oczywiście poleconą-myślę, że skoro tak zaszalałyśmy to poleconą priorytet. ![]() A-ha i strasznie się martwię, jak Ty zapakujesz te filiżaneczki ![]() ![]() Całusy i dobranoc. Konwersacja z Tobą była dzisiaj dla mnie czystą przyjemnością ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
A-ha i strasznie się martwię, jak Ty zapakujesz te filiżaneczki
![]() ![]() Dam sobie radę ![]() ![]() ![]() Konwersacja z Tobą była dzisiaj dla mnie czystą przyjemnością ![]() Dla mnie równieź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Witaj,
Interesowałaby mnie pomadka EL, ta jasniejsza (chodzi mi o jak najbardziej naturalny efekt, do tego jestem blada, a mój monitor b. przekłamuje kolory ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Szminka jest dla mnie zdecydowanie zbyt jasna (mam ciemne usta)- cielisty połyskujący jaśniutki beż z odrobiną różu. Przepraszam, że tak późno odpisuję, ale wczoraj "przegapiłam" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Stooo laaat, stooo laaat....
Elu, pozwolilam sobie na forum, ale mysle, ze o urodzinach takiej dziewczyny, warto trabnac i na publicznym ![]() Skladajta ludzie zyczenia, jeno co szczersze ! ![]() Wszytkiego najlepszego Poziomko! O czym tylko zamarzysz, niech sie stanie, szczerze Ci zycze tego !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale i tak Cię ![]() Dziękuję, Kwiatuszku Pachnący ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
OOOO !!! urodzinki ?!?!?!?
Sto lat dla Poziomeczki !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miałam na myślę tę o czekoladzie (ale ona niekoniecznie, od wczoraj trochę ochłonęłam od zapału książkowego, bo sobie uświadomiłam, że z domu mnie chyba wyrzucą, jak kolejną przytaszczę ![]() Chętnie bym wymienila, tylko perfumy za pomadkę to trochę mało, masz coś może jeszcze poza wątkiem czy tylko tego, co wymieniłaś chcesz się pozbyć? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oczywiście, że pomadka to za mało ![]() ![]() A ja zaraz idę szukać "inności" i napiszę Ci wieczorem co mam do zaoferowania poza wątkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Dlaczego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Alfaparf SPLENDORE Di Fiori Di Lino - odżywka przeznaczona do włosów suchych i zniszczonych. Ekstrakty z kwiatów lnu i słonecznika w połączeniu z ekstraktem fiołka zapewniają wyjątkową ochronę koloru, nawilżenie i odżywianie włosa. Zachowuje żywe kolory i chroni efekt po koloryzacji. Odżywka do spłukiwania.Produkt profesionalny bardzo wysokiej jakości.
NOWOŚĆ !!! PRZEŁOM TECHNOLOGICZNY Odżywka do intensywnego nawilżenia i ochrony koloru Do spłukiwania Pojemność 250ml (połowa) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chyba znalazłam rzeczy które mnie interesują, choć jak widzę większości z nich wystarczy na wypróbanie ![]() 100% OLEJ ARGANOWY ECOSPA idealny dla cery starzejacej sie, dziala regenerujaco i przeciwzmarszczkowo Zuzycie to niecale 10% z 30 ml THE BODY SHP VITAMIN C INTENSIVE NIGHT TREATMENT Moj hit jesli chodzi o kremik z witamina C, jest jej w nim az 10% = super dzialanie.Zuzycie to 3/4 z 30 ml co prawda malutko,ale chyba powinno wystarczyć na jakiś tydzień, żeby potestować, jak myślisz? LA ROCHE-POSAY ROSALIAC zel micelarny, skutecznie oczyszcza zuzycie 75% z 200 ml (szkoda, że tak mało ![]() VITELLA ZN hypoalergiczny, witaminowy krem z cynkiem i wapniem, lagodny i skuteczny zuzycie ok. 50% z 75 ml Co powiedziałabyś na taki zestawik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
hej poziomeczko,odpisalam u siebie w watku
![]()
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Poziomko, jak zapatrywałabyś się na wymianę pomadka EL i ta połowa odżywki Alaparf (ewentualnie jeszcze podbobałby mi się podkład SH, ale nie mam pojęcia jak by to cenowo wyglądało) za ten Ysatis?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Za Alfaparf zapłaciłam 66zł u fryzjera SH mam z wymiany z Mamamichałka (jedna z najsolidniejszych firm na wizażu) o nieznanej mi całkowicie wartości ![]() ![]() Tak to w skrócie wygląda I co Ty na to? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.