![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: C.Klein, Dior,Guerlain i inne
Kurcze, w międzyczasie dostałam propozycję od lalesi na cerutti, odpowiadałaby mi taka wymiana bo opium miałabym dla mamy. W takim razie dla Ciebie zostałby tylko splendor, nie wiem czy odpowiada Ci wymiana na miracle, bez balsamu? może jakaś mała dokładka z mojej strony np 5 alejka E. Arden?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jeśli jesteś zdecydowana proszę pw z adresem,jestem z Kalisza i jeśli jutro rano wyśle prio to w sobotę będzie u Ciebie, bo to przecież rzut kamieniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;3705528]Kurcze, w międzyczasie dostałam propozycję od lalesi na cerutti, odpowiadałaby mi taka wymiana bo opium miałabym dla mamy. W takim razie dla Ciebie zostałby tylko splendor, nie wiem czy odpowiada Ci wymiana na miracle, bez balsamu? może jakaś mała dokładka z mojej strony np 5 alejka E. Arden?[/QUOTE]
chetnie przygarnę alejkę ![]() EDIT: Jesli Ci pasuje poprosze od razu PW z adresem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Może u mnie coś za Euphorię
![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Dusiu, czy znalazłabyś coś u mnie za Eau Dolce Vitę?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=174953 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Dusiu, jeżeli chodzi o Agenta, to jego losy sie na razie ważą, nie wiem, czy nie oddam go już, ale czekam na kontakt od innej Wizażanki.
A jakie zapachy lubisz Dusiu? Może znalazłabym coś poza wątkiem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;3734478]Swoje preferencje mam na początku wątku
![]() Własnie losy dolce też się ważą, ale nie wiadomo jak się skończą , może Twoje propozycje będą ciekawsze ![]() Dusiu, z wymienienionych przez Ciebie w wątku, posiadam tylko Emporio White, ale sama je bardzo lubię i nie chcę się z nim rozstawać, tymbardziej, że zaraz będzie coraz cieplej. Czy inne zapachy wchodzą w grę, czy tylko te wymienione przez Ciebie. Pytam, bo nie wiem, czy ewentualnie myśleć jeszcze z czym mogłabym się rozstać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
Myśl myśl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.