![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy warto używać kosmetyków z całej serii?
Nie,ja chyba nie przerzucę się na to,żeby używać choć czści kosmetyków z tej samej serii,bo dla mnie takich serii idealnych nie ma:-/ Kiedyś kupiłam sobie do oczyszczania żel z granulkami Garniera i tonik,wrażliwej cery nie mając,ale niestety po miesiący stosowania tych dwóch skóra bardzo mi sie uwrazliwiła,gdybym np.uzywała tego żelu,ale toniku jakiegoś łagodnego bez alkoholu,to by pewnie było inaczej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: kosmetyki -w zestawach czy osobno? Czy warto używać kosmetyków z jednej serii?
Doszłam do przekonania,że dobrze jest używać kosmetyków tej samej firmy,ale z różnych serii
![]() ![]() ![]() ![]() Co prawda dobrze jest robić naszej skórze urozmaicenie,ale kosmetyki trzeba trochę "postosować",żeby przyniosły efekty. Ja zwłaszcza zimą staram się dostarczać skórze wiele składników, zawsze dobieram kosmetyki pod swoją cerę i sprawdzam,czy nie będą sobie szkodzić. ![]()
"Kobiety są jak przekład: piękne nie są wierne, wierne nie są piękne." G.B.Shaw tu znajdował się podpis mojego ex-męża o treści: dokładnie, kochanie, dokładnie(znał moje hasło) więc...Tobie(skoro zgadzasz się z powyższym cyt.pana Shaw) pozostaje znaleźć sobie taką niepiękną!może Cię nie zdradzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.