|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Britney lysa
Dokładnie . Błąd popełniła wiążąc sie z Kevinem , a potem zaprzyjaźniając się z Paris . Z Justinem tworzyli całkiem zgraną parę ( i nie było rzadnych skandali ).
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Gdzies przeczytałm mniej więcej coś takiego, że nawet małżeństwo z Kevinem nie wyrządziło w życiu Britney tylu szkód, co "przyjażń" z Paris.
Z Justinem faktycznie byli ładną parą.
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
Hehe..troche zabawna ta cala debata, zwazywszy na to, ze PRAKTYCZNIE nic nie wiemy o Britney poza "sensacjami" przekazywanymi nam przed brukowe media...niekoniecznie prawdziwymi.
A na takiej podstawie niemozliwe jest stworzenie sensownego portretu psychologicznego Britney Spears. |
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
ale z drugiej strony Britney wiedziała,z kim się wiąże-Kevin zostawił swoją byłą dziewczynę w ciąży..
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego taki morał : Człowiek uczy się na błędach .
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedyś taka sexowna, a teraz co się z nią porobiło? Widziałam w wiadomościach informację, że ogoliła głowę. Myślę, że ona jest chora psychicznie, ale sama nie chce sobie pomóc...
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Ale duzo Wizazanek watkiem sie zainteresowalo :P
Co do Britnej- wyglada, jakby wlasnie uciekkla z wiezienia o zaostrzonym rygorze ![]() Mysli, ze w ten sposob pokaze jak bardzo jest oryginalna i jak gleboko ma opinie wszystkich
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczeła w tym samym czasie kariere co Christina Aquliera no i widac różnice miedzy tym jak się dziewczyny zachowywały. |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
da sobie radę
młoda jest, pogubiona jakaś ostatnio.włosy nie zęby-odrosną.
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
hi hi hi wyglada nawet fajnie
fajna ma czaszke kurcze tez bym chciala miec taka hihi pozdrawiam
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Sinead Oconor pamiętacie?
Moim zdanie Brit bardzo ładnie wygląda w nowej fryzurze. Ma ładny kształt głowy. |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyna psychicznie wysiada... oby jej gorsze pomysły do głowy nie przyszły
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o nowy wygląd Britney,to według mnie nie ma zbyt ładnego kształtu czaszki i nie pasuje jej ogolona głowa
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Lubie Britney za ... to ze urodzila sie tego samego roku co ja
powaznie. Lysa nie wyglada wcale najgorzej a czy i jak imprezuje - ja nic nie wiem.
|
|
|
|
|
#48 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
podpisuje sie
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
http://adam.owczarz.wrzuta.pl/film/9...la_sie_na_lyso
ja niewiem ale jak tak dalej pojdzie to zobaczymy jej nekrolog jak nikt jej nie pomorze, niewiem takie mam przeczucie.... biedna, widac ze nie moze poradzic z tym wszystkim, wkoncu jest tylko człowiekiem
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
sama mialam zalozyc ten watek
szczerze to na poczatku totalnie poskladalam sie ze smiechu ale w sumie to smutne jest co sie tej biedaczce przytrafilo
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Piszecie, że jej odbiło, że zależy jej na byciu w centrum uwagi (nieważne jak o tobie mówią...) że jest żałosna, chora psychicznie (
); dorabiacie dziwne teorie...Wiem, że ona Was nie przeczyta, ale nawet mi się niemiło zrobiło, że takie to dla Was zabawne i tak łatwo ją oceniacie. Mi dziewczyny po prostu szkoda i smutno mi. Bo ją rozumiem. Czy dorobię teraz własną teorię? Nie wiem. Ale wiem że człowiek z załamaniem nerwowym, jadący na proszkach (nie mówię o narkotykach) potrafi być nieobliczalny. Bardzo nieobliczalny, i czasem nic go nie powstrzyma przed najdziwniejszymi rzeczami. Wielkie mi rzeczy, zgolić się na łyso. Włosy odrosną. Może w ten sposób chciała coś zakończyć, i zacząć wszystko od nowa? Czasem gwałtowna zmiana w wyglądzie pomaga w tym. Mi raz pomogła.Nie wiemy co się dzieje z Britney, co się dzieje w jej głowie. Ale to co powiedziała o dotyku mnie przeraziło. Może i jest sobie winna, bo czego można się spodziewać po knurze, który swoją żonę w ciąży porzuca? Chyba dziewczyna była zbyt naiwna, za bardzo uwierzyła w tę osobę i dostała za to mocno po dupie. Ten ból też znam i wiem, jak ciężko się z tego otrząsnąć. Jeszcze ciężej wyleczyć się z naiwności ![]() Nie powiem, żebym była jej fanką. Piosenkarką była całkiem niezłą (no w końcu miała kilka hitów!), czy aktorką? Nie widziałam. Nie moje klimaty. Ale życzę jej wszystkiego najlepszego. Niech z tego wyjdzie i znajdzie szczęście razem z dziećmi... P.S. Uważam, że wygląda fajnie. Ma ładne rysy twarzy, krótkie piórka będą jej pasować. Wiem coś o tym
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
podobno maja te wlosy sprzedac na eBay
|
|
|
|
|
#54 |
|
Wiedźma
|
No cóż... Britney to zdecydowanie nie moja bajka muzyczna. Przed epoką internetu pewnie istniałaby gdzieś daleko na obrzeżu mojej świedomości. Jednak dzięki wszechobecnaj informacji wszystkiej jej wzloty i wszystkie jej tragedie rozgrywały się na moich oczach. I Waszych. I całego świata.
Patrząc na nią widzę dziecko, któremu nie pozwolono byc dzieckiem (program TV) i nie pozwolono normalnie dorosnąć robiąc z niej ikonę popkultury, jak cudaka z modeliny. Przez połowę życia nie była sobą, tylko spełniała wymaganie managerów, producentów i fanów. Każdy jej krok śledzono i każde jej potknięcie wykorzystywano nie licząc się z jej uczuciami. Stykała się z histerycznym uwielbieniem, z dzień później mieszano ja z błotem. Nigdy nie wiedziała, czy oferowana jej przyjaźń jest szczera, czy deklarowane uczucia prawdziwe, czy rzekoma troska nie jest tylko żądzą zysku i sławy. Śpiewała chyba coś w stylu: My loneliness is killing me - i to akurat w momencie, kiedy zaczęła mieć wpływ na swoje teksty. To chyba coś o niej mówi. Przerypane miała... I ma. Nie dziwię się temu, że się rozsypała. W końcu nie ma w jej życiu niczego prawdziwego, poza pieniędzmi. Zgadzam się z Rachelą - łatwo jest kpić i osądzać. Łatwo zazdrościć. Myślę jednak, że tak, jak można mieć szczęśćie w nieszczęśćiu, tak można mieć nieszczęśćie w szczęśćiu. Tylko najsilniejsze osobowości wytrzymują presję sławy. A kiedyż ten dzieciak miał stać się silną osobowością, skoro od zawsze był tylko lalką - skarbonką?
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
EEEEeeeekkkk.....
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
kompletnie przewróciło się jej w głowie
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#59 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie widzę nic śmiesznego w tym, co dzieje się z Britney. Niczego nie wnoszą stwierdzenia: "jaka głupia", "co ona wyrabia", etc.
Aktualny stan tej kobiety to choroba, wypadkowa szeregu wydarzeń, które nawarstwiły się przez lata, wpłynęły na jej osobowość, poczucie wartości, ens- jestestwo. To jest dramatyczna sytuacja i nieszczęście. Nie pierwszy to przykład, wzbogacający mroczną statystykę obejmującą smutne dzieje ofiar tzw. showbiznesu, który zniszczył dzieciństwo, wypaczył zdolność właściwego postrzegania siebie i wytrącił z równowagi emocjonalnej. Cytat:
I nie pierwszy to taki przypadek, nie pierwsza tragiczna historia, ukazująca jaki skutek niesie za sobą wrzucenie dziecka w paszczę fleszy, blichtru i dorosłych, traktujących przedmiotowo. Mam nadzieję, że zostanie udzielona jej pomoc, choć będzie to bardzo trudne. Mam nadzieję, że zostanie udzielona pomoc takze jej Dzieciom, bo to kolejne ofiary, tego błędnego koła, które każdego dnia kodują i chłoną to, co dzieje się w ich życiu i czego są mimowolnymi świadkami.
|
|
|
#60 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Podpisuje sie pod tym. Nic dodac, nic ując.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

powaznie. 
biedna, widac ze nie moze poradzic z tym wszystkim, wkoncu jest tylko człowiekiem
szczerze to na poczatku totalnie poskladalam sie ze smiechu ale w sumie to smutne jest co sie tej biedaczce przytrafilo
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)