|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój kramik kosmetyczno-biżuteryjny
a jaki rozmiar nosisz? bo w moim kramiku mam ciuszki od S do L bo z kosmetyków moge jedynie zaoferować lakiery do paznokci..
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
spodenki rozciagaja sie bardzo w pasie do 42 w bioderkach do 50-51cm. będą dobre na osoby noszące L lub M (ja jeszcze niedawno nosiłam Lke i spokojnie sie w nie miesciłam). Jeśli chcesz to podam dokładne wymiary.
mi sie u Ciebie podoba 2) Yves Rocher - Baume Eclat, balsam do ust z ekstraktem z moreli - rozświetlający, poj. 4 g, data ważności 07.2008, zostało około 50% 10) Johnson&Johnson - Clean&Clear, głęboko oczyszczająca pianka do mycia twarzy, poj. 150 ml, kupiona niedawno, pozostało około 65-70% 7) Avon - Planet Spa, oczyszczająca emulsja do mycia twarzy Wody Mineralne Islandii PLANET SPA, poj. 75ml, data ważności 24.05.2009, użyta około 3 razy w małych ilościach, zostało ok. 80% 11) Avon - Extraordinary, woda perfumowana Extraordinary, poj. 50ml, z aktualną datą ważności, zostało ok. 25% |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
podaje wymiarki:
pas :38cm biodra :49cm dł 101cm W spodenkach byłam dosłownie pare razy, są w bardzo dobrym stanie. Spodnie są rozciągliwe ale są z grubszego materiału wiec mysle ze nie powinny się zrobić workowate..Dla pewności podaje skład 97% bawełna 3%elastan. Firma to Boomtown. Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
a co byłabyś mi w stanie oddać za te spodenki ?? bo mi sie wszystkie podobaja
Jeśli uwazasz ze to za mało to mogłabym Ci cosik dorzucic...
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
tak o te kosmetyki mi chodzi
bluzeczka jest w bdb stanie-nie ma przetartych pach. Mam ja z wymiany, ale niestety okazała sie troche za szeroka..torche za nie oddałam, więc jakbys mogła dorzucić mgiełke coty z zielona herbata?
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-02-25 o 12:29 |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
wymiarki bluzeczki:
dł 50cm szer od pachy do pachy 43cm szer na dole 42cm Bluzeczka oczywiscie sie rozciaga i dopasowywuje do ciała. Skład 100% bawełna, firma Coodo. Jestem zainteresowana próbkami bo krem do stóp akurat posiadam a błyszczykow juz mam kilka Jak mozesz to napisz mi ile orientacyjnie ml znajdowałoby sie w probkach
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
kusisz mnie tym avonem
to ja na probki avonu byłabym chetna
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
czesc
znajdziesz coś u mnie za: Avon - Foot Works, odżywczy krem do stóp z kofeiną, poj. 100 ml, data ważności 11.09.2009, pozostało około 70-75% i próbki damskie:Blue Rush i Oriflame damskie:Midsummer ?
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
bardzo chętnie wymieniłabym się na :
2) Fruttini, balsam do ust, zapach i smak Milky Orange (mleczno-pomarańczowy, nie zakłamany, smakuje i pachnie dokładnie jak w nazwie), poj. 15 ml, pozostało około 90%, kupiony w Douglasie, kolory przeplatają się (biały z pomarańczowym), ale jest bezbarwny 3) Nivea - Lip Care, balsam do ust Strawberry Kiss (truskawkowy, czerwony), poj. 4,8 g, data ważności 08.2008, zostało 70-80% 4) Nivea - Lip Care, balsam do ust Juicy Splash (owocowy, zielony), poj. 4,8 g, data ważności 04.2007, zostało 50% może znajdziesz coś u mnie ?? odpowiedz prosze u mnie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi pasuje wiec możesz mi już wysłać adres na pw
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
podoba mi się jeszcze
Avon - Nail Experts, bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się, poj. 12ml, data ważności 01.2009, użyty około 4 razy, zostało ok. 85%, wraz z oryginalną ulotką no i footworks a moze masz coś w moich poszukiwanych rzeczy (linki do list w pierwszym poscie wątku ubraniowego)? |
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Today Tomorrow Always LOVE IN BLOOM
znajdziesz cos?
|
|
#45 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Podnoszę wątek!
|
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
hej,wiesz co sama jestem konsultantką,więc jeśłi chodzi o avon to mam go pod dostatkiem,a za samą wodę coty mi się nie opłaca wymiana. Jesli bedziesz miec dokłądkę albo znajdziesz coś z rzeczy przeze mnie poszukiwanych to daj znac. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#48 |
|
Czekam na Ragnarok
|
podnoszę!
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Niestety bluzy już nie ma, co do spodni to nadal aktualne. Czy Twoje kosmetyki są tylko na pierwszej stronie?
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
A masz może jakieś ciuszki do oddania?? Wklej mi proszę zdjęcia tych rzeczy co Ci się u mnie podobają, a ja zaraz jeszcze raz przejrzę Twój wątek
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jednak nic nie znalazłam.. Ale jak będziesz mieć dokładkę daj znać, chyba że znajdziesz jakieś ciuszki do oddania u siebie w szafie?
|
|
#52 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Podnoszę!
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Znalazłabyś coś u mnie za:
2) Oriflame - Life Circle Fruit, woda toaletowa o zapachu owoców - odlewka do próbki, termin ważności 06.2009 Ile by to było ml?
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168407 farba londa,
|
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
3) Avon - Nail Experts, bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się, poj. 12ml, data ważności 01.2009, użyty około 4 razy, zostało ok. 85%, wraz z oryginalną ulotką
1) Oriflame - Crystal Lip Gloss, błyszczyk do ust z SPF 12, odcień Pure Heaven (bezbarwny ze świetlistymi drobinkami), poj. 8 ml, data ważności 03.2008, zostało około 65-70% 1) Avon - Foot Works, zmiękczający krem do pięt, poj. 75 ml, data ważności 24.09.2008, pozostało około 35-40% ![]() Pozdrawiam.
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
wystarczą te dwa kosmetyki, wymieńmy się
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie nic nie znalazłabyś za taka odlewkę?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
obejrzałam dokładnie koszulkę i stwierdzam, ze jej stan można nazwać dobrym z plusem, kolor jest jednolity, nie ma przebarwień pod pachami, ale jest troszkę skulkowana i przydało by sie ją "ogolić" jeżeli uważasz, że błyszczyk i krem to za duzo, to moze być błyszczyk i lakier... Daj znać
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
zastanawiam się nad:COTY - Green Tea, lekka woda toaletowa w sprayu (mgiełka) o zapachu zielonej herbaty, poj. 200 ml, zostało ok. 35-40% Lacoste - Pour Femme, woda toaletowa z długopisu - odlewka do próbki - woda oryginalna? ![]() Bourjois, lakier do paznokci Vernis Anti-choc (shock resistant) z wapniem i witaminami, odcień 49 Gris Anthracite - perłowa stal, poj. 12 ml, prawdopodobnie przeterminowany, użyty z 3-4 razy, po wstrząśnięciu jest ok ale jeszcze to przemyślę i dam znać |
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Już przemyślałam sprawę, zasięgnęłam opinii w sprawie mgiełki coty i jednak zrezygnuję z wymianki
jakbyś dorzucała coś nowego do wątku to daj znać. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

Jeśli uwazasz ze to za mało to mogłabym Ci cosik dorzucic...
bluzeczka jest w bdb stanie-nie ma przetartych pach. Mam ja z wymiany, ale niestety okazała sie troche za szeroka..torche za nie oddałam, więc jakbys mogła dorzucić mgiełke coty z zielona herbata?