|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Świąteczne Panny Młode
bombka666 ja tez wolałąbym śnieg byłyby super zdjecia. sukni jeszcze nie mam, bo wypadły mi niemiłe sprawy rodzinne i nie mam na to czasu:-( co do futerka to ja raczej wypożycze. w salonie mi mówili ze juz pod koniec wrześnie wyciągają takie rzeczy.
kręcą mnie te przygotowania, planowanie zakupy . ahhhh nie moge sie doczekać |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
ja biorę ślub nie w święta ale też w zimie
19 stycznia 2008r. - jest to dzień moich urodziń. Chciałam w zimie.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja brałam slub w zimie a dokładnie w styczniu w dniu swoich urodzin.Co prawda sniegu nie było ale za to nie było tak zimno.Ja nie narzekam.Tez słyszłam ze po co w zimie? Przeciez w lecie jest ładniej i w ogóle! A jak w zimie i tak szybko to moze jakies powody mamy i sie spieszymy....no jaja na maksa. Pamietajcie ze ten dzien jest Wasz i to wy decydujecie o dacie a nie ktos...to dla Was ma byc najpiekniejszy dzien a nie dla kogos.Jezeli nawet widzicie to w wichurze sniegu i błota to jest Wasza sprawa bo Wy tak widzicie ten dzien.
Mnie wkurzyło jak po slubie powiedziałam ze ciesze sie z pogody ze taka była (bo np nie lało) a na to mój szfagier " no wiesz ale to nie to samo co słonce na wiosne" juz mu miałam powiedziec cos ale sie nie odezwałam nawet. Acha my tez mielismy brac ślub w Świeta ..uwazam to za bardzo fajny pomysł ale w koncu przenisło sie na date moich urodzin. Kurcze wy w styczniu slub a ja rocznica pierwsza łołoło ale to zleciało Buziaki papa |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
Ale sie cieszę, że ktoś założył taki wątek My bierzemy ślub 26 grudnia Wprawdzie to dopiero w 2009 roku, ale czasy takie, że trzeba wszystko załatwiać wcześniej. Też na początku bałam się pogody i również słyszę głosy typu zima+wielkie zdziwienie. Ale i tak sie cieszę i bedę czekać na Wasze relacje. Buziaki
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Suknia wisi juz w domu jeszcze tylko musze zawiezc ja do odswiezenia-kupilam od koleznki - i troszke sie poszarzala.
Moze na dniach bedzie jakies zdjecie to wkleje ![]() A tymczasem zamowilam zaproszenia....co myslicie?? Edytowane przez bombka666 Czas edycji: 2009-02-07 o 14:48 |
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
bombka666 podobają mi sie Twoje zaproszenia, sama chciałabym takie dostac
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Biore slub 26 grudnia tego roku
Akurat tak sie zlozylo Planowane juz od dawna byly Swieta w Polsce z narzeczonym. Potem przyszlo nam do glowy, ze mozemy sie pobrac sie w te Swieta, bo z ustaleniem daty mielismy problemy. Okazalo sie, ze wszystkim odpowiada ![]() ![]() Bedzie to bardzo kameralny slub, pozniej przyjecie w rownie kameralnym gronie. Dla mnie Swieta Bozego Narodzenia sa od zawsze magiczne. Mialam problemy z wytlumaczeniem tej magii polskich Swiat mojemu narzeczonemu, teraz bedzie mogl sie sam przekonac, czy mialam racje. W Wigilie 2005 roku oswiadczyl mi sie i zostal przyjety, dwa lata pozniej slub... Marza mi sie biale Swieta, ale jakiekolwiek beda, to i tak bede szczesliwa, to beda wyjatkowe Swieta. Spedzone po raz pierwszy od kilku lat w gronie mojej rodziny, a ich ukoronowaniem bedzie nasz slub...
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Witam,ja biore slub 29 grudnia tego roku,a organizowanie imprezy rozpoczelam hihihi wczoraj...w jeden dzien zamowilam sale,zespol i kamerzyste...reszta to pikus...powiem wam ze zwariowane to wszystko..dzwonilismy wczoraj do rodziny z ta informacja a wszystcy gratulowali ze rodzina sie powiekszy...sek w tym ze sie nie powiekszy...to taka nasza spontaniczna decyzja i tyle...
troszke mam stracha jak to wszystko bedzie...ale w koncu raz sie zyje...pozdrowionka
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
justynek gratuluję decyzji
Właśnie ja nie rozumiem dlaczego jak niektórym mówi się, że bedzie ślub to od razu myślą, ze z powodu dziecka
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
w poniedziałek zdecydowałam sie na suknię i juz się szyje
może uda mi \się zrobić zdjęcia zaproszen które wybraliśmy to wkleje.no i za tydzien jedziemy do rodzinki zostawic pierwsze zaproszenia.chcemy troche wczesniej dac tym co mieszkają kawałek od nas zeby nie musiec pożniej jezdzic jak bedzie wiecej rzeczy na głowie. mówie wam, jestem tak podekscytowana że hej. wklejam zdj. sukienki |
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Wiolka1984 śliczna suknia
![]()
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
A ja sukienke kupilam wczoraj hihi nie bedzie szyta tylko taka prosto z wieszaka ,oczywiscie wyprana przez salon i wyprasowana.Strasznie sie cieszebo jest idealna...z firmy Agora cala koronkowa z trenem a do tego koronkowe bolerko...dobrze ze jestem,,wymiarowa'' i sukienki nie trzeba zwerzac czy skracac...NIECH ZYJE SPONTANICZNOSC...
|
|
|
|
|
#43 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wiolka twoja suknia bardzo mi sie podoba ------------------------------------------ Wklejam zdjecie swojej sukni ,troszke niewyrazne ,ale robione telefonem Edytowane przez bombka666 Czas edycji: 2009-02-07 o 14:48 |
|||
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
hej
ja tez biore slub 29 grudnia sukienka juz gotowa czeka na mnie i na przymiarke jak tylko przyjade do torunia bolerko jakies bede wybierac mam w razie co płaszcz bialy skorzany do kolan buty mam zwykle skorzane pantofelki
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Świąteczne Panny Młode
Na pewno wszystkie suknie są/będą śliczne
![]() ciesze sie z każdego drobiazgu związanego ze slubem lub urządzaniem domu jak mała dziewczynka. na prawde jestem bardzo szczęsliwa i wciąga mnie to wszystko. powoli sie wszystko do przodu posuwa i dziewczyny już coraz bliżej do naszych ślubów. mój narzeczony wymyślił sobie ze przysięge z pamieci mówimy. ja nie wiem czy bwdw w stanie wogóle coś powiedziec, boje sie ze sie popłaczę, a on z takim pomysłem wypalił. i wiecie co, za nic nie moge mu tego wybić z główki. Dziewczyny wklejajcie zdjecia tego co juz macie. a to nasze skarby ![]() kurde chciałam wam pokazac zaproszenia i nie moge załączyć plików ![]() bede kombinowałą jeszce. aha wódeczke i winko juz mamy kupione. zreszta wy pewnie tez, pozdro zdjecie robione telefonem dlatego taka jakość
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20071229310213.png http://www.suwaczek.pl/cache/b3f9b32953.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-10-11 o 14:17 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
ja jestem w Irlandii i nie mam co pokazac. sukienka w salonie, obraczki w domu, zawiadomienia zamowione przez net i wyslane
wodeczki nie mam kupionej bo ja bez wodeczkowo mam zarezerwowana sale i wybrane menu
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Wiolka suknia jak marzenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Moi rodzice brali ślub Boże Narodzenie i po 30 latach to nadal bardzo szczęśliwa para...Święta to zawsze taki magiczny czas i naprawdę dobry wybór na ślub.My wybraliśmy sierpień bo ja jeszcze studiuję więc cięzko byłoby wszystko zorganizować w trakcie semestru.Wszystkim świątecznym pannom młodym życzę wszystkiego najlepszego i najpiękniejszego zimowego ślubu!
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
moi rodzice tez brali slub w sweita Bozego Narodzenia dokladnie w 1 dzien slub sa szczesliwy malzenstwem od 26 lat
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny! Ja też biorę ślub w grudniu,a dokładniej w Boże Narodzenie. Sukienkę kupiłam juz 2 miesiące temu a dziś przyszło zakupione bolerko. Oto link do tego sklepu: http://sklep.slubinfo.pl/index.php
a wybrałam sobie takie. co o nim myślicie?? ![]()
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
bolerko piekne sama zaluje ze nie kupilam nic cieplutkowego futerkowego bo zapowiadaja ochlodzenia coraz wieksze a slub 20stego pazdziernika i umarzne w zwyklym bolerku:/
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
ka_ro_li_na bolerko cudowne
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=ka_ro_li_na;5498616]cześć dziewczyny! Ja też biorę ślub w grudniu,a dokładniej w Boże Narodzenie. Sukienkę kupiłam juz 2 miesiące temu a dziś przyszło zakupione bolerko. Oto link do tego sklepu: http://sklep.slubinfo.pl/index.php
a wybrałam sobie takie. co o nim myślicie?? ![]() śliczne. Karolino co zrobisz z bolerkiem po ślubie?
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Raczkowanie
|
Świąteczne Panny Młode
[quote=kodeina;5500906]
Cytat:
oczywiście będę chciała je sprzedać, bo chyba do niczego więcej mi się nie przyda. i to po niższej cenie
Dzieci nie odchodzą,zmieniają tylko datę swojego przyjścia. Aniołek* 1,07,2009 wykres: : http://28dni.pl/ka_ro_li_na/wykresy/2009-10-05 http://www.suwaczki.com/tickers/85993e3kruop47uw.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-10-12 o 20:25 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Karolina świetne to bolerko, też mi się takie podoba mam nadzieje ze bedzie mi pasowało do sukni. bolerka bede mierzyła na początku grudnia jak bede mierzyłą suknię. z tym że ja chyba wypożyczę, bo jest znaczna różnica w cenie, a teraz każdy grosz się liczy
pozdrawiam |
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny niestety nie robilam fotek mojej sukienki ale znalazlam bardzo podobny model..na stronie www.modaslubna-agora.pl w galerii2 sukienka nr 2636,taka z koronkowym bolerkiem,moja jest identyczna tylko koronka w spodnicy jest do samego dolu a z tylu jest tren tez z koronki....szuka sie tylko minutke...zernijcie prosze...
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluję wyboru
|
|
|
#58 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
justynek bardzo ładną suknię wybrałaś
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

19 stycznia 2008r. - jest to dzień moich urodziń. Chciałam w zimie.
Wprawdzie to dopiero w 2009 roku, ale czasy takie, że trzeba wszystko załatwiać wcześniej. Też na początku bałam się pogody i również słyszę głosy typu zima+wielkie zdziwienie. Ale i tak sie cieszę i bedę czekać na Wasze relacje. Buziaki

Planowane juz od dawna byly Swieta w Polsce z narzeczonym. Potem przyszlo nam do glowy, ze mozemy sie pobrac sie w te Swieta, bo z ustaleniem daty mielismy problemy. Okazalo sie, ze wszystkim odpowiada 

troszke mam stracha jak to wszystko bedzie...ale w koncu raz sie zyje...pozdrowionka