|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Vichy, LRP, Neutrogena i takie tam :)
Cytat:
Hej, tusz lancome to moze i bym byla skonna wymienic na LRP I.A. ale co do Amber Bronze to troche sie to cenowo niekalkuluje |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj będę dodawać peeling do codziennego uzytku z serii do cery tradzikowej Olay Clarity. Użyty 3 razy a opakowanie ma 177mli jest prawie całe. Chyba wciąż jeszcze niedostępny w Polsce. Zawiera kwas salicylowy równiez nie stosowany w polskich peelingach. Tak to wygląda: http://www.dailyfacials.com/clarity.shtml Może to by cię zainteresowało. Wolalabym zrezygnować raczej z tuszu niz z pudru. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli chodzi o puder ELto bede bardzo wybredna gdyz planuje do wymienic tylko na cos najbardziej mi potrzebnego np. jakis puder wysokopolkowy, pielegnacje Lierac-a Jesli chodzi o pielegnacjie to nie uzywam nic innego niz z apteki. Skore mam raczej normalna bez problemow z tradzikiem a raczej z naczynkami. Ten kremik AI stosuje jak mi tam czasem cos "wyskoczy" - |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W takim razie powodzenia w poszukiwaniach i dziękuję za zainteresowanie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
[aktualna oferta na pierwszej stronie watku
Edytowane przez paprak Czas edycji: 2007-03-11 o 19:44 |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
2. Effaclar A.I. LRP, opakowanie 15ml, uzywany ale prawie cale opakowanie; stosuje sie go punktowo wiec jest bardzo wydajny.
10. Effaclar Tonik zwężający pory przeciwdziałający ich zatykaniu - 15ml 11. Effaclar Płyn micelarny do oczyszczania i demakijażu twarzy - 15ml raz uzyty Moja lista: Pielęgnacja: - mini produkty do ciała TheHealingGarden RelaxTherapy lawendowe balsam i żel do mycia, tubki 54 ml, nie używane (nie ma daty ważności, dostałam w listopadzie) - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 - pianka do włosów cienkich Nivea HairCare – zostało ok. 30% - nabłyszczacz do włosów w sprayu Joanna Effect.Net 100ml– zużycie na oko to 10% może - olejek na gorąco do włosów Oriflame kokosowy, 15 ml (do 06.2009) Makijaż: - lakier do paznokci Wink Avonu (jasny róż odrobinę perłowy 2-3 razy, świeży) - 2/3 błyszczyku Manhattan CalypsoShine bezbarwnego z drobinkami (pachnie wazelinką) - błyszczyk migoczący Avonu Glistening Peach, zużycie 15% - cień do powiek w płynie CarloDiRoma jasnobeżowy 9 ml nr 02, zuzycie 5 do 10% - 2 cienie Maybelline ExpertWearMono: pudrowy róż 15 AntiqueRose zużyte nie więcej niż 30% i pudrowy liliowy 14 HeatherMist tu zużycie nie przekracza 15% - Avon CT cień w kulce zielony-nowy (nie wiem czemu nie ma napisów na buteleczce) - cień w sztyfcie HOT INDIA Manhattan (zużycie max 10%) w kolorze perłowego srebrzystego beżu (nie jest bardzo jasny) Próbki: - szminki Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - Crystal Aura - filtry Biodermy 5ml: Photoderm Max Fluide spf100 (do 12.2007) I Photoderm Max Crème spf50 (do 11.2008) Odsypki: sypkie cienie Vollare: 19, 22, 38, 39 (ostry róz, turkus, mocny lila-róż, złoto) różne brokaty
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173892 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety troche sie spiesze bo wyjezdzam i nie bardzo mam czas przejrzec dokladnie wiec chetnie powroce do tematu w niedziele. Co do rezerwacji wody to anuluje ja poniewaz osoba zaintersowana w ogole sie nie odezwala. Co do neutrogeny to przeczytaj dokladnie ze to jest raczej filtr w odcieniu bezowym. Sprobuje zrobic temu zdjecie zeby pokazac. wyglada dosyc ciemno ale to na twarzy wyglada inaczej. Zreszta gdybysmy sie dogadaly jakos to zawsze mozesz mi odeslac to gdyby ci nie pasowalo ![]() pozdrawiam i odezwe sie w niedziele a interesuja mnie roze i pudry tak wstepnie. uciekam i zycze milego weekendu
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Hej moze cos u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167036 – mój wątek kosmetyczny |
|
|
|
|
#48 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Shiseido korektor na cienie pod oczy, 5 ml, ubytek max 10%, odcień sredniego bezu puder brazujący Lancome - Star Bronzer Magic Bronzing Duo Two-tone Powder Compact - waga 10 g, ubytek minimalny http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=11951 róż Sephora w musie 6 g, odcień beige pudique, kilka razy uzyty Co bylabys w stanie wymienic. Moze cos innego wybierzesz ode mnie. Mysle, ze doloze cos jutro ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
hej znalazłabyś u mnie coś za:
2. Effaclar A.I. LRP, opakowanie 15ml, uzywany ale prawie cale opakowanie; stosuje sie go punktowo wiec jest bardzo wydajny. Bardzo proszę, odpisz u mnie.. ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
no niestety...tusz mam ale ten co na watku, z wyzszej polki mam Lancome ale nie chce sie z nim rozstawac
|
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.