![]() |
#31 |
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Kamuflaż Art Deco..podoła..?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
Ja tez posiadam kamuflaz Artdeco, ale nie wiem jak go ocenic. mam mieszane uczucia. Niby cos kryje, ale nie do konca. Wzielam zolty zeby zamaskowac rozowosci na twarzy i... radzi sobie z tym srednio. trzeba uwazac z nakladaniem, w moim przypadku tylko wklepywac, bo inaczej nic nie kryje, a mam kropeczki na twarzy. kamuföaz osiada w porach i daje taki glupkowaty efekt. Do tego cierpie tej zimy na permanentny przesusz i mimo, ze skora wyglada odbrze, to przy kamuflazu i zamtowieniu to wszystko pudrem wychodzi znow przesusz, a te kosmetyki tylko to podkreslaja. Tak sie zastanawiam czy mimo wszystko w moim przypadku zielony kamuflaz nie bedzie lepszy? Chodz mialam zielone specyfiki z innych firm i sie lepiej nie sprawdzily, do tego gdzies czytalam ze zolty lepiej sobie z tym radzi, wiec kupilam ten drugi. Caly czas daje mu szanse, bo jak pisalam, mysle,.ze ten nijaki efekt, zeby nie napisac zly moze byc spowodowany tym ze cera bardzo mi sie przesusza, a przy wszelkich korektorach, zwlaszcza z tak ciezka konsystencja porzadnie nwilzona cera to podstawa. trzyma sie tez srednio i zastanawiam sie czy jednak nie sprawic sobie pudru fiksujacego. Poczekam z tym jednak do lata i wtedy zobaczymy jak to bedzie, albo ocenie go na must have jak co niektore z was, ale dam sobie spokuj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
sluchajcie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
a jaki masz kolor tego kamuflazu Pysiu?? czy on jest widoczny pod podkładem?? ja stusuje podkłady w odcianiu golden beige, czy w takim ciepłym odcieniu też najdę kamuflaż ?
![]() ![]()
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Kusicielki paskudne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
sluchajcietutaj jest link gdzie obejrzycie odcienie,proponowaną formę aplikacji, a także jest możliwość zakupu > http://estyl.pl/sklep/customer/produ...cat=304&page=1
Moim zdaniem nie ma porównania meidzy dermacolem a art deco ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny mialam to cudo raz moze 2 razy na sobie. I chce kupic teraz sobie. Wytrzymlby na buzi przez cala noc? chodzi o impreze, albo 100dniowke czy wesele bo to najtrudniejszy test dla kosmetyku. jak sadzicie
![]()
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
myślę ze jakbyś ładnie przypudrowala jakims porzadnym sypkim ,to spokojnie powinien dac rade...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja pewnie skuszę się na 02-jasny i żółtawy. Tylko muszę zdobyć fundusze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Byłam dziś w Douglasie z zamiarem zakupu Kamuflażu.Podeszła do mnie miła pani i jak się dowiedziała,że zamierzam zakupić Kamuflaż na cienie pod oczami,to się bardzo zdziwiła.Powiedziała mi,że owszem świetnie kryje,ale został stworzony na pokrycie punktowych mankamentów lub blizn i że pod oczy jest stanowczo za ciężki i może poważnie wyszuszać skóre wokół oczu,a wkonsekwencji doprowadzić do szybszego pojawienia się zmarszczek.Byłam w szoku,Kamuflażu ostatecznie nie kupiłam i nie już wiem,co o tym produkcie myśleć...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Pani w sklepie troche przesadzila chyba
![]() Jakby tak szybko sie dostawalo zmarszczki od kamuflarzy to aktorki przestalyby byc aktorkami ![]() Zbankrutowalyby na operacje plastyczne ![]()
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Też mi się wydaje,że trochę mogła przesadzić,ale z drugiej strony miała sporo racji.Przeciez wiem jak moja skóra pod oczami czasami wygląda po Dermacolu zmieszanym z podkładem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam bardzo suchą skóre...naparwde...tez bałam się wysuszenie i nieswiezego efektu (tak jak bylo to z dermacolem). Jednakże juz po zakupie nalozylam na twarz oczyszona i nawilzona (krem ziaja seria oliwkowa) i nic a nic sie u mnie nie zasuszylo...az sama bylam w szoku..musze powiedziec ze duzo robi tu sama konsystencja...art deco jest tak gesty ze caly dzien sie trzyma w jednym miejscu (czyt. nie rozlewa sie,nie rozplywa,nie walkuje)...jesli chodzi o mnieto super udany produkt..szkoda jednak ze nie ma probek...bo u kazdego moze byc inaczej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
a ktory kolor w koncu jest najlepszy na cienie? 1 czy 2?
lepszy zolty czy jakis bardzieej bez? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
1 jest na naczynka(ma takie zielonkawy odcień) a 2 jest na cienie pod oczami(żółty). jeśli masz ciemną karnację, to wydaje mi się, że ten żółty może być dla ciebie za jasny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny- kupiłam
![]() POZDRAWIAM
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
o którym mówicie
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2498 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7710 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9618 ? ja szukam czegoś na wypryski ![]() czegoś trwałego co przetrwa całą noc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
O tym:
Cytat:
Dziewczyny czy camuflage zmiesci sie do pudelka artdeco na 2 cienie? ps. Ewelina zajrzyj koniecznie na watki makijazowe w forum slubnym... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
mówisz o tym wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=88956
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...88956&page=12\ ja już mam makijaż wybrany ![]() nie każdemu sie na pewno podoba ale mi bardzo ![]() Edytowane przez ewelinaziaja Czas edycji: 2007-03-29 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
(Mowie o tym: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=158627&page=2 Patrz ostatni post
![]() Ponawiam pytanko: czy zmieszcze kamuflarz do magnetycznego pudeleczka na 2 cienie? Kupilam nr 2 tez zolty i mam nadzieje ze dobrze wybralam kolor na oko...pod oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
ok, odpisałam tam
![]() wszystkie kosmetyki ktore planuje uzyc.. a apropos brązów - nie wiem jak u ciebie ale ingloty sa fajne dla mnie najakies 4 godziny. pozniej znikaja i sie rozmazuja jakos. moe lepies kupic sepore? widzialam fajne paletki z kilkoma kolorami, takie bez drbinek ![]() jakbym sie nie odzywala na jakies wezwanie to daj znac na prive'a ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
[quote=jmu;4029798
Ponawiam pytanko: czy zmieszcze kamuflarz do magnetycznego pudeleczka na 2 cienie? [/quote] Nikt nie wie? A moze mi ktoras napisac jakie ma wymiary kamuflarz? Zmirze sobie pudeleczko ![]() Z gory slicznie dziekuje! Ps. Ewelinka sa nowe posty w Relacji Kosmetycznej na forum slubnym 'juz po'. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
o MF Lipfinity - czytałam czytałam - dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Gdzie mozna kupić ten kamuflaż?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie ten kamuflaz jest sredni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Przyjaciółka KWC
|
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
A jak Wy nakładacie ten kamuflaż? Kremik na buzię, kam. pod oczka i na całą twarz podkład? Tzn pod oczka też podkład?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
mi artdeco podkreślał suche skórki, i to tragicznie i nie "wtapiał" się w skórę
![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Niesety mi nie podołał...
![]() Mam odcień jasny żółty i chciałam go stosować na moje okropniaste cienie pod oczami... Niesetety efekt jest strasznie nienaturalne, miejsc pod oczami są takie żjasne, ze aż śmieszne. A jak zrobie tak, żeby było delkiatniej, nie zakrywa to moich cieni i efekt wcale nie jest lapeszy jak od korektora Ever Fresh ![]() Zasatanawiam sie teraz czy nie kupić sobie po prostu ciemniejszego odcienia... Trochę kasy tylko żal ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.