Stradivarius - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-10-08, 21:09   #31
pyska06
Zadomowienie

Dot.: Stradivarius

Cytat:
Napisane przez malutka-A25 Pokaż wiadomość
Hej, ja jutro idę na 3 godziny próbne do stradivariusa dziś byłam na rozmowie i było bardzo sympatycznie zobaczymy jak atmosfera i w ogóle czy się tam sprawdzę
Super a jak się tam dostałaś z ogłoszenia ? czy po prostu wypełniłaś mikroCV dostępne w sklepie i oddzwonili? To jeden z moich ulubionych sklepów, ale niestety do mnie nie zadzwonili, a ponad pół roku temu zostawiłam u nich ulotkę. Powodzenia jutro!

Można tylko JEDNEGO !`

pyska06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-10, 11:10   #32
malutka-A25
Raczkowanie

Zostawiłam tam jakiś miesiąc temu cv.. i we wtorek zadzwoniła do mnie Pani, czy nadal szukam pracy.. bardzo sie ucieszyłam z tego tel bo szczerze to sie nie spodziewałam, słyszałam że trudno tam sie dostać.. ale dziś zobaczymy.. mam troche stresa.. alemusi być dobrze..
Stary 2010-10-11, 13:09   #33
bajka777
Przyczajenie

hej
no i powiedz jak było na dniu próbnym i w ogóle w którym to stradivariusie, ja dziś złożyłam cv i pani była bardzo miła...
bajka777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-11, 13:56   #34
kasiulek13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kama98 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dostałam propozycje pracy w Stradivariusie

Chciałabym sie dowiedzieć jakie tam są ciuchy? Czy sprzedawcy chodzą w jakiś uniformach albo maja firmowe ciuchy? W jakich cenach są tam ciuchy?

We Wrocławiu nie ma takiego sklepu, ale w Warszawie czy Krakowie te sklepy są....

podzielcie sie proszę swoimi spostrzeżeniami na temat Stradivariusa....
Będę wdzięczna za wszystkie opinie

Oczywiście że są sklepy "Stradivarius" we Wrocławiu. W Pasażu Grunwaldzkim i Magnolii. Ponadto otwierają trzeci sklep: w Arkadach Wrocławskich. Pozdrawiam
kasiulek13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 17:34   #35
dabus88
Przyczajenie

hej !

pracowałam kiedyś w Zarze w Gdańsku i byłam naprawdę zadowolona, dobrze płacili, fajne kierownictwo. Mi to nie przeszkadzało, ale nie jest to lekka praca, ciągle w ruchu, nogi bolą, ale po paru dniach można się przyzwyczaić a piszę o Zarze bo należy do grupy inditex, tak jak stradivarius, do którego właśnie mega chciałabym się dostać
dabus88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 18:18   #36
pocokomunazwa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiulek13 Pokaż wiadomość
Oczywiście że są sklepy "Stradivarius" we Wrocławiu. W Pasażu Grunwaldzkim i Magnolii. Ponadto otwierają trzeci sklep: w Arkadach Wrocławskich. Pozdrawiam

Oczywiście, że w lutym 2007 tych sklepów nie było we Wrocławiu. Radzę czytać uważniej!
pocokomunazwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-06, 09:41   #37
Amizu
Rozeznanie

Dziewczyny widziałyście u was w stradim te sukienki pamiętacie ich ceny ? Boże jak mi się podobają
Amizu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-07, 18:28   #38
kissable
Rozeznanie

ta pierwsza na pewno jest w gdansku w galerii baltyckiej, ceny niestety nie pamietam, na pewno jakos ponad 100 zl
kissable jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-04, 00:14   #39
beata2093
Przyczajenie

witam, chciałabym znaleźć jakąś pracę na wakacje. zastanawiałam się czy stradivarius/bershka zatrudnia nastolatków na te właśnie dwa miesiące? czy raczej zależy im na pracownikach całorocznych? bardzo liczę na szybką odpowiedź:
beata2093 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-20, 07:34   #40
groszku
Przyczajenie

no raczej nie bardzo. oni własnie poszukują pracowników na dłużej niz wakacje..
groszku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-20, 09:07   #41
MadSyndrome
Zadomowienie

żaden sklep z firmową odzieżą nie zatrudnia nastolatków na wakacje akurat do tej pracy potrzebne jest doświadczenie, a nie umiejętność ładnego uśmiechania się i liczenia.
Tymczasem zapraszam do oficjalnego wątku o Stradivariusie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=313702&page=30

MadSyndrome jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-18, 14:41   #42
karoo098
Raczkowanie

Ciekawe czy ktos tu jeszcze zagląda
Ja bym bardzo chciała pracować w stradim, ale nigdy nie widziałam żadnego ogloszenia więc nie wiem jak złożyć cv by były jak największe szanse dostania się tam A niestety nie mam doświadczenia więc może byc ciężko, ale może jakaś wizażanka z Krakowa pracuje w Stradivariusie?
karoo098 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-18, 16:08   #43
emmeline
Przyczajenie

Najlepiej zanieś swoje CV do sklepu w którym chciałabyś pracować albo odpowiedz na ogłoszenie w którym poszukują pracowników do Zary (ciągle się pojawiają na różnych portalach). Do pracy w Stradim raczej nie wymagane jest doświadczenie
emmeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-19, 11:18   #44
karoo098
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emmeline Pokaż wiadomość
Najlepiej zanieś swoje CV do sklepu w którym chciałabyś pracować albo odpowiedz na ogłoszenie w którym poszukują pracowników do Zary (ciągle się pojawiają na różnych portalach). Do pracy w Stradim raczej nie wymagane jest doświadczenie
A Ty pracujesz w którymś z tych sklepów Inditexu?
karoo098 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-06, 21:03   #45
blankaag
Przyczajenie

Cześć dziewczyny, możecie powiedzieć jak wygląda rozmowa w stradi? czy pytają co wiem o firmie? czy zdarzają się jakieś nietypowe pytania? czy zwykle to samo: powiedz coś o sobie, gdzie pracowałaś itp, itd
dodam, że chodzi mi o Wrocław, dzięki!

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości