![]() |
#31 |
Konto usuniête
|
Dot.: B³yszczyki (Simpson,Sephora,Bonne Bell),mase³ko Orif. i inne
W±tki dok³adnie przejrza³am, przemy¶la³am i odpisuje
![]() anitka11- niestety rezygnuje, bêdzie za ciasna. Pozdrawiam katka krk, agii- nie wymieniam sie za jedn± rzecz, gdyz to sie nie op³aca (chyba, ze by³oby to cos drozszego). magnum 357- niestety zainteresowa³a mnie tylko woda Divine.. ![]() cinnamon girl- ja jednak podziêkujê, sprawdza³am na allegro te maski i 1 litr kosztuje 15 z³, wiêc zamówiê sobie ca³±... Czego szukam? W pierwszym poscie wypisa³am ![]() nadia07- woda nie ma atomizera. Jesli mia³abym wymieniaæ sie tylko na pude³ko, to niestety nie bêdzie to mozliwe. Wypisuje jednak, co u Ciebie mnie zainteresowa³o. -cienie z³ote cinema -próbka kremu dla cery dojrza³ej Oriflame Time reversing -podpaski always- o ile to s± te cienkie (2 mm bodajze) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nazwa opakowania chyba wszystko mowi (ja podpasek juz wogole nie uzywam), niestety na opakowaniu nie ma nic napisanego odnosnie grubosci ![]() Ale sa to takie podpaski skladane w kwadracik :P w opakowaniu ![]() ![]() U Ciebie bardzo mnie interesuje pudeleczko ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT : Doczyta³am jeszcze napisane jest ULTRA czyli to sa te cienkie z gelem d³ugo¶æ 284mm
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;3961560]Nadia01- ok, je¶li to cieniutkie to jestem chêtna
![]() cinema nie mam juz zadnych ![]() ![]() to napisz mi jakbysmy sie mogly dokladnie wymienic ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
moze cos u mnie za
BONNE BELL- smackers czekoladowy w tubce, "lip frosting", zosrta³a wieksza po³owa. 2. YVES ROCHER- woda toaletowa dla dziewczynek "Pomme de rainette" o zapachu zielonego jab³uszka. Pochodzi z wymiany, JESSICA SIMPSON- b³yszczyk w tubce o cudnym zapachu kokosa, seria "dessert treats tropical", pojemno¶c 13g, ubytek ok 2 ml SEPHORA- "piiink", b³yszczyk do ust o zapachu kokosa, ciemniejszy ró¿ z drobinkami, transparentny. Pojemno¶c 9ml, zosta³o ok 6 ml (trzeba poczekaæ, a¿ b³yszczyk "sp³ynie" z krawêdzi- wtedy dok³adnie widaæ ) odp u mnie ![]()
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
aa i mam pytanie
![]() ![]()
![]() |
#37 |
Konto usuniête
|
Nadia07- jestem chêtna na to, co wypisa³am wcze¶niej czyli: z³oty sypki cien cinema (on jest per³owy, tak?), próbka kremu Oriflame "Time reversing" (dla mamy
![]() Loca- woda nieaktualna, reszta jak najbardziej. U Ciebie interesuje mnie to: (w kosmetykach zaznaczylam kolorem) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;3966187]Nadia07- jestem chêtna na to, co wypisa³am wcze¶niej czyli: z³oty sypki cien cinema (on jest per³owy, tak?), próbka kremu Oriflame "Time reversing" (dla mamy
![]() Loca- woda nieaktualna, reszta jak najbardziej. U Ciebie interesuje mnie to: (w kosmetykach zaznaczylam kolorem)[/quote] tzn ![]() dwupak podpasek, cien i probka ![]() cien jest brokatowo iskrzacy ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;3978863]Nadia07- tak, wszystko sie zgadza. Tak jak napisa³am w pierwszym po¶cie, paczki wysy³am na pocz±tku kwietnia
![]() dobrze w takim razie jestesmy umowione na wymiane ![]() wysylka na poczatku kwietnia mnie to rowniez pasuje ![]() Prosze wyslij mi pv z danymi kiedy juz bedziemy mogly wyslac do siebie paczuszki ![]()
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
kokosowy b³yszczyk jessiki chodzi mi po g³owie, zajrzyj proszê do mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=179288 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
wiesz co, majteczek to mi troche szkoda
![]() ![]() ![]() i prosze jeszcze odpisz u mnie co to jest ten smackers? ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Konto usuniête
|
Nadia07- nie zapomnê
![]() ![]() Loca- No trudno, pozdrawiam ![]() A smackersy to produkty amerykañskiej firmy Bonne Bell, w róznych nie tylko zapachach, ale i smakach. Bisskit- niestety nic nie znalaz³am, pozatym nie wymieniam siê za jedna rzecz, co juz wielokrotnie podkre¶la³am ![]() ![]() Toya2006- nie wiem co Ty u mnie wypatrzy³as, u Ciebie podoba mi siê: John Frieda Frizz Ease- spray nab³yszczaj±cy do w³osów (my¶lê ¿e po³owa z89ml, trudno powiedzieæ bo opakowanie jest aluminiowe) Pantene Pro-v intensywna regeneracja- od¿ywka bez sp³ukiwania (ubytek ok 30ml z 150ml) od¿ywka bez sp³ukiwania Gliss Kur Asia Beauty hydra oil (prawie polowa z 100ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
11. TURBO TAN SOLSPRAY- samoopalacz w aerozolu o br±zowym zabarwieniu. Pojemno¶c 250 ml, jest prawie calutki (ja go nie
próbowa³am). Na allegro kosztowa³ 70 z³, bez nakrêtki (nie wiem, czy wcze¶niej j± mia³, gdy¿ na zdjêciu nie widzê). |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#46 |
Konto usuniête
|
Wyszuka³am w necie kilka stron, jedna jest angielska, druga niemiecka:
http://www.turbotan.se/ http://www.sunless-tanningspray.com/ a tu aukcja na jednym z portali aukcyjnych: http://www.swistak.pl/aukcje/2052335,REWELACYJNY-PREPARAT-DO-OPALANIA-TURBO-TAN-SOLSPRA.html Na tamtych stronach ma nakrêtki, na tym aukcyjnym nie posiada. Ja dosta³am go bez nakrêtki, tak¿e nie wiem, czy by³a. Opis produktu produktu: Spray nie jest szkodliwy dla skory,nie powoduje fotostarzenia jak solaria. Efekt opalenizny jest identyczny jak po opalaniu w solarium. Idealny dla kobiet w ci±¿y i osób o jasnej karnacji, które opalaj± siê na czerwono. Butelka sprayu(250 ml) wystarcza do wielokrotnego uzycia w zaleznosci od wybranego koloru. Co to jest Turbo Tan Solspray? Turbo Tan Solspray to spray,który powoduje,¿e skóra staje brazowa w ciagu kilku minut. Jak dlugotrwaly jest efekt? Uzycie sprayu Turbo Tan Solspray utrzymuje sie na skórze od 5 do 10 dni,w zalezno¶ci od typu skóry. Jaki ma zapach Turbo Tan solspray? Preparat jest prawie bez zapachu. Jak funkcjonuje Turbo Tan Solspray? Rozpuszczalny barwnik w wodzie (tzw.bronzer) powoduje, ze skóra staje sie natychmiast br±zowa, w ¿±danym odcieniu. Aktywna substancja w Turbo Tan Sprayu nazywa siê DHA (dihydroxyaceton) i jest naturaln± substancj± zawieraj±c± cukier, która wchodzi w reakcje z aminokwasami w najg³êbszej warstie skóry. Czy Turbo Tan Spray farbuje odzie¿? Produkt zawiera barwnik, który w pewnych przypadkach mo¿e farbowaæ bia³± odzie¿, do momentu, a¿ nie we¿mie sie prysznica.Barwnik rozpuszcza siê w wodzie. Ewentualne plamy schodza bardzo ³atwo, nawet z najbardziej bia³ych tkanin. Mo¿na stosowaæ Turbo Tan Spray na twarz? Preparat mo¿na stosowaæ na ca³e cia³o, równiez na twarz. Skóra twarzy musi byæ przedtem oczyszczona z kremu i makija¿u. Czy ka¿dy mo¿e stosowaæ Turbo Tan Solspray? Turbo Tan przeszed³ testy dermatologiczne. Sk³adniki s± w wiekszej czê¶ci naturalne. Preparat mo¿e stosowaæ ka¿dy, nawet osoby o wrazliwe skórze. Czy mo¿na sie opalaæ, gdy u¿ywa sie Turbo Tan Solspray? Mozna siê opalaæ zarówno przed u¿yciem jak i po u¿yciu preparatu. Nale¿y pamiêtaæ, ¿e skóra w czasie opalania w solarium bardzo sie wysusza, dlatego trzeba nawil¿yæ j± balsamem lub podobnym ¶rodkiem, aby utrzymac rezultat dzia³ania Turbo Tan Sprayu mo¿liwie jak najd³u¿ej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Konto usuniête
|
Sposób u¿ycia:
Turbo Tan Spray u¿ywa siê bardzo prosto. P³yn jest barwiony tak ¿e widaæ, w ktorym miejscu na skórze zosta³ u¿yty. Mo¿na wybraæ, jak intensywnie opalon± skórê chce sie mieæ - lekk± opaleniznê z lata, czy br±zow± skórê jak po urlopie. 1. Dla uzyskania najlepszego rezultatu nalezy oczy¶ciæ skórê i wykonaæ peeling celem usuniêcia martwych komórek. Paznokcie nale¿y posmarowaæ wazelin± lub t³ustym kremem, aby unikn±æ zabarwienia. 2. Preparat nale¿y trzymaæ w odleg³o¶ci conajmniej 30 cm od skóry. W czasie rozpylanaia preparatu przycisk nale¿y mieæ ca³y czas wci¶niêty. Rozpylaæ zawsze szybkimi zamaszystymi ruchami, a¿ do uzyskania odpowiedniego koloru. Rozpylaj±c preparat na twarzy, nale¿y zamkn±æ oczy i wstrzymaæ oddech. Turbo Tan wysycha szybko i nie potrzeba go wyrównywaæ rêkami czy g±bk±. 3. Nie nale¿y rozpylaæ za du¿o preparatu. Im mniej preparatu sie rozpyli, tym lepiej. Po rozpyleniu nale¿y poczekaæ, a¿ preparat wyschnie. Dla uzyskania ciemniejszego koloru opalenizny, nale¿y powtórzyæ proces rozpylania. Mniejsza ilo¶æ preparatu wyschnie bardzo szybko. W przypadku po¶piechu mo¿na skóre wysuszyæ suszark± do w³osów. Nie wolno wycieraæ skóry ! Nalezy pozwoliæ skórze wyschnac ! Ewentualne ró¿nice odcienia opalenizny wyrównaja siê. 4. Nalezy rozpylaæ zawsze szybkimi, zamaszystymi ruchami. Przy braku pewno¶ci co do ruchów, mo¿na rozpocz±æ rozpylanie w odleg³osci 50 cm od skóry. Tylko 100% rezultat mo¿na uzyskaæ, rozpylaj±c szybkimi, zamaszystymi ruchami. Przy rozpylaniu punktowym rezultat bêdzie z³y. 5. Po na³ozeniu preparatu powinien on pozostaæ na skórze od 6 do 8 godz. dopiero wtedy mo¿na i¶c wzi±¶æ prysznic i zmyæ nadmiar rozpylonego preparatu. Dla zatrzymania jak najd³u¿szej opalenizny nale¿y cia³o codziennie smarowaæ balsamem nawil¿aj±cym. -------------- Nie wiem, ile warty jest spray nab³yszczaj±cy, który u Ciebie mi siê spodoba³...Czy by³aby¶ w stanie oddaæ mi 3 produkty, które wymieni³am? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
4. JESSICA SIMPSON- b³yszczyk cynamonowy "Dessert treats", z aplikatorem, 5,9ml, 4-5 razy u¿yty. Kolor lekko be¿owy (w³a¶ciwie bezbarwny), z drobinkami
znajdziesz cos za to?
![]() |
#51 |
BAN sta³y
|
hej, mo¿e tym razem co¶ znajdziesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
i jak z nasza wymianka?
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Mo¿e co¶ u mnie za :
- JESSICA SIMPSON- b³yszczyk w tubce o cudnym zapachu kokosa, seria "dessert treats tropical", pojemno¶c 13g, ubytek ok 2 ml - 7. BONNE BELL- smackers z aplikatorem "ice creamies", zapach truskawkowy. Pojemno¶c 2,8 ml, raz uzyty - 10. ORIFLAME- samoopalacz do cia³a "natural bronze" (poprzednia wersja, zabarwiony na ciemny br±z!), 100 ml, zosta³o ponad 1/3. Data wa¿no¶ci 09.2007. 13. BONNE BELL- truskawkowy smackers w tubce, pojemno¶c 11,4 ml, zostalo ok 2/3 tubki Poza w±tkiem mam jeszcze cienie 'Scorpio' z oriflame z Twojej listy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
co¶ u mnie za:
6. AVON- bezbarwny b³yszczyk do ust "Extreme gloss glazewear", uzyty 4 razy- prawie calutki. Pojemno¶c 8 ml, data wa¿no¶ci 03.01.2009 7. BONNE BELL- smackers z aplikatorem "ice creamies", zapach truskawkowy. Pojemno¶c 2,8 ml, raz uzyty 14. JESSICA SIMPSON- b³yszczyk cynamonowy "Dessert treats", z aplikatorem, 5,9ml, 4-5 razy u¿yty. Kolor lekko be¿owy (w³a¶ciwie bezbarwny), z drobinkami
![]() |
#56 |
Konto usuniête
|
Przepraszam za brak odzewu przez pewien okres czasu, oczywi¶cie wymiany, na które umawia³am siê na pocz±tek kwietnia s± aktualne (o ile która¶ wiza¿anka siê nie rozmy¶li³a.
Bêdê w³a¶nie zak³adaæ nowy w±tek, jako, ¿e kilka rzeczy znikne³o z listy, parê doda³am a tak¿e zmieni³a siê lista kosmetyków, które potrzebujê. Nie chcê ju¿ tutaj kombinowaæ, wklejac itd, dlatego za³o¿ê uporz±dkowany. W tym jeszcze odpowiem na posty, a nastêpnie (po za³o¿eniu nowego) podam tutaj w pierwszym poscie linka do nowego w±tku i tam PROSZÊ ju¿ odpowiadaæ. Nadia- oczywi¶cie aktualne, jutro (dzi¶) siê odezwê co i jak ![]() Cinnamon girl- owszem, jestem bardzo chêtna na 2 rzeczy u Ciebie, ale obawiam siê, ¿e u mnie podoba Ci siê za ma³o rzeczy za to ![]() -lakier do french'a bia³y, dwustronny Oriflame -Samoopalacz spray Terracotta 1/3 z 150 ml Za od¿ywkê Sally Hansen dziêkujê, naby³am ju¿ tak±, która mi s³u¿y ![]() Karolinka, Sugar Kity- niestety nic. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.