|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chetnie pozbede sie
Lancome Star Glos, kolor 121 czerwień, trwała szminkaw płynie / błyszczyk NOWY, trochę zgnieciony kartonik
Pupa, Pupamini błyszczyk serduszko kolor 01 - jasny opalizujący róż, bardzo ładny, raz delikatnie sprawdzony kolor mam pudełko SMACKERS Bonne Bell LIP SPARKLER Watermelon Błyszczyk z aplikatorem 8.02ml za balsam, blyszczyk i puder Bobbi Brown, co ty na to? ![]()
|
|
#38 |
|
perfumove love
|
Znajdziesz coś?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171345 |
|
|
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Bobbi Brown Sheer Finish Loose Powder, kolor: Warm Natural (6), (4,2 g), nieuzywany
Clinique Gentle Light Powder, kolor: Glow 3 (03) (4,2 g), nieuzywany Aquolina, Balsam do ciała (czekolada orzechowa), zuzycie 1/5 dowolna rzecz z mgielek, kremow, odzywek badz lakier za Lancome Star Glos, kolor 121 czerwień, trwała szminkaw płynie / błyszczyk NOWY, trochę zgnieciony kartonik Pupa, Pupamini błyszczyk serduszko kolor 01 - jasny opalizujący róż, bardzo ładny, raz delikatnie sprawdzony kolor mam pudełko SMACKERS Bonne Bell LIP SPARKLER Watermelon Błyszczyk z aplikatorem 8.02ml Ghost Deep Night edt 10 ml bez atomizera nowe co ty na to? ![]() Cytat:
|
|
|
#40 |
|
Witchdoctor
|
Nri widzę, że masz coraz większe wymagania
może być z ghostem i błyszczykiem aquoliny,i tak myślę, że wymiana Ci się bardzo opłaca bo puderki to w przecież mniej niż 1/6 normalnego opakowania a Star Gloss kosztuje prawie 100 zł
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.

, mogę zrezygnować np. z błyszczyka aquoliny

zgoda