![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zapachowy kramik :)
Mariolu, co do Safari to muszę poczekać aż odezwie się Opolanka, bo na jej czekoladzie mi zależy bardziej niż na cieniach. Jeśli Ci się nie spieszy to proszę poczekajmy na jej odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Darlene- przepraszam, ze nie odpisałam wcześniej
![]() Byłabym chetna na wymianę, moja wish lista jest widoczna w kosmetycznym wątku, a z perfum :I love love Moshino, (nie wiem czy masz wolne Burberry Brit??), d&G the one, Cristobal Balenciaga Poza tym aktualnie potrzebne mi są filtry Avene lekkie, do mieszanej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
ok to czekam
![]()
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Opolanko, nic się nie dzieje
![]() ![]() Popatrzyłam na Twoją wish-listę i mogłabym się pozbyć ze dwóch pędzelków We-Ma do cieni, ponieważ nie wszystkich używam. Oczywiście są używane, ale bardzo mało więc nie wiem czy Cię interesują. A chciałabym jeszcze uściślić- tej Twojej czekolady jest ile ml? Bo masz w wątku napisane, że 100 ze 125, a chyba nie ma takiej butelki 125, tylko 150 ![]() Birt jeszcze wolny ![]() Mariolu, jeśli Opolanka nie zdecyduje się na to Safari to leci do Ciebie, bo bardzo podobają mi się kolory tych cieni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to czekam z niecierpliwością, bo z kolei ktoś się już dopytuje o te cienie, ale mi zależałoby na perfumkach ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
No więc tak:
Mariolu, w takim razie czekam na Twoje dane na PW, wyślę pierwsza Safari i Boss'a. Opolanko, muszę się zastanowić, czy wolę czekoladę od Brita i powiem szczerze, że ja go sobie tam po cichu wyceniam na trochę więcej niż 60 zł, być może nijak się to ma do wartości rynkowej z allegro, ale kupowałam w Douglasie, a to wiadomo, że drożej. Jeśli Ci się nie spieszy to sobie przemyślę. Margot, no właśnie miałam Ci pisać, że chcę ten kremik. Zaryzykuję. Przepraszam, że Cię tak niejako zwodziłam, ale ja mam do filtrów dziwny gust ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cieszę sie, że się zdecydowałas
![]() ![]() Chętnie dołożę Ci resztkę Antirougeurs, natomiast co do podkładu to musze zobaczyć, czy miałabym w co zrobić odlewke ![]()
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Ale mi całkowicie jedno albo drugie wystarczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Nie śpieszy mi się- za Aquolinę dałam 2 nowe nieotwierane X-pose 50ml- więc tez sporo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.