![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: kolorówka i perfumy
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Jesli tak - zaatakuję Cię na Pw i będę szczęśliwa, że nam się uda wymienić ![]() Pozdrawiam serdecznie i proszę już o odpowiedź na PW, żebyśmy się nie musiały szukać między wątkami ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
jesli nadal jestes chętna lacoste za amor amor, to może się wymienimy?ja mam troszke więcej tego amora niż20, może wkleimy zdjęcia tych perfum, albo sobie przeslemy, żeby było wszystko wiadomo itd.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Witam,
byłaby wstępnie zainteresowana cieniami: - Shiseido podwójny kolor S19 Tawny Bisque (śliczny brąz i ecru) - Clinique potrójny kolory sunburst,shimmer i rum spice (czy to jakiś "pełnowymiarowy" zestaw? trochę go nie kojarzę) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u Ciebie interesuje mnie Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów nr 730 Brun Casual (srebrzysty szary, matowy ciemny ciepły brąz, satynowy chłodny brąz z domieszką śliwki, opalizujący jaśniuteńki łosoś, matowy miodowy); jeden nowy aplikator; opakowanie bardzo zadbane; brak kartonika; zużycie niewielkie, widoczne na fotce Lancome - minipaletka czterech Color Focus (chłodny brąz z połyskiem, prawie matowa biel, ciemny fiolet z drobnkamifiolet, prawie matowy, pudrowy róż); każdego cienia było po pół grama; pewne zużycie ma jedynie jasnoróżowy cień; pozostałe były tylko testowane |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a może masz mozliwość zrobienia fotki? albo chociaż precyzyjnego podania nazw kolorów poszczególnych cieni bo jak na razie to podane przez Ciebie nazwy trochę mnie zdezorientowały ![]() Sunburst to nazwa zestawu podwójnego, Shimmer - hmmm.... takiego koloru w swojej ofercie Clinique nie ma w ogóle (może to beige shimmer?) Rum spice - to jedyny, który udało mi się zidentyfikować na karcie kolorów cieni Clinique |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.