Krem do twarzy dla 30+ - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-06-20, 16:24   #31
kasiaole
Przyczajenie

Dot.: Krem do twarzy dla 30+

hej
ja do niedawna uzywalam L`oreal przeciw zmarszczkom mimicznym,jest ok i stosunkowo niedrogi,a teraz Nivea dnage ,też jest ok
kasiaole jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-20, 17:50   #32
chmurka80
Zadomowienie

GG do chmurka80

ja zrezygnowałam z olay i oriflamu i połowe dnia spedziłąm na wizażu szukając informacji na temat kremów dermiki "Peptidiq" i "Retinol 2010" a z tego wszystkiego kupiłam krem ziaji AretinaQ za 10,99zł ten na noc,jak dla mnie jest ok i nareszcie czuje nawilżenie a tego właśnie sie bałam ze bedzie za mało nawilżał,jeszcze kusił mnie właśnie ten nivea dnage i AA prestige ale ze szykują sie wieksze zakupy w kolorówce(tusz,podkład,pu der.....itd,itp) ziaja wygrała.

non permettere al passato di "rubarti il futuro "

chmurka80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-01, 09:35   #33
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

ostatnio zakupiłam sobie krem vichy live active pro nuit, jak narazie jestem zadowolona, ładnie wygładza i delikatnie napina buzie, rano zmarszczki mimiczne są wyprasowane, oby tak dalej, no i musze koniecznie napisac o moim odkryciu roku, mówie odkryciu bo z reguły nie zwaracam uwagi na kremy za 8zł, a ten tyle kosztował i jest moim ukochanym kremem na szyje i dekold jest to Ziaja, aretina Q krem na szyje i dekold, ładnie wygładza, napina , nawilża, pięknie pachnie, drobne zmarszczki z przesuszenia zlikwiduje napewno ,natomiast dużych juz nie, ale nie oszukujmy sie tego nie zrobi żadny krem, niestety.
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-01, 13:48   #34
chmurka80
Zadomowienie

GG do chmurka80

ja tez jestem zadowolaona z aretiny Q ziajki

non permettere al passato di "rubarti il futuro "

chmurka80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-17, 10:08   #35
Goosberry
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiaole Pokaż wiadomość
hej
ja do niedawna uzywalam L`oreal przeciw zmarszczkom mimicznym,jest ok i stosunkowo niedrogi,a teraz Nivea dnage ,też jest ok
Dla mnie L'oreal na mimiczne zmarszczki był prawdziwym koszmarem! Miałam wersję na noc. Nie dość, że nie widziałam minimalnej nawet poprawy, to jeszcze bardzo był nieprzyjemny w użyciu. Strasznie migrował do oczu, a błyszczał jak żaden inny. Ot kupa silikonów i tyle. Chetnie bym go zrezencowała na KWC ale najpierw musiałabym go 'wprowadzić', opisać, skład znaleźć... może podczas urlopu
Goosberry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-09, 19:40   #36
Luizka
Przyczajenie

Witam wszystkie Trzydziestki z Plusem! Ostatnio, po stosowaniu różnych wynalazków, łącznie z kremem mojego dziecka, postanowiłam ZNOWU kupić coś, co jest przeznaczone dla mojej cery... Czas najwyższy, bo cerę miałam zmęczoną, szarą i w ogóle okropną. Schudłam (sporo) i to, niestety, odbiło sie na mojej twarzy... Kupiłam krem Lirene Anti-Aging remodelujący owal twarzy. Raczej nie spodziewałam się cudów, bo kremik niedrogi, a cera wymięta i potrzebująca raczej żelazka niż kremu. no i spotkała mnie niespodzianka! Naprawdę, nie spodziewałam się,ze efekty będą natychmiast - a tak właśnie się stało. Pewnie, cera była zmęczona, to sie od razu ucieszyła na coś odżywczego... Być może zadbana i odpowiednio traktowana twarz nie zareaguje tak jak moja, ale naprawde polecam ten krem. Ma dość intensywny cytrusowy zapach, ale ja akurat lubię, więc mi to nie przeszkadza
Jeszcze lepszy efekt jest, jeśli wcześniej umyję twarz zwilżonymi płatkami owsianymi - to świetny i delikatny peeling.
Luizka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości