![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Krem do twarzy dla 30+
hej
ja do niedawna uzywalam L`oreal przeciw zmarszczkom mimicznym,jest ok i stosunkowo niedrogi,a teraz Nivea dnage ,też jest ok |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
ja zrezygnowałam z olay i oriflamu i połowe dnia spedziłąm na wizażu szukając informacji na temat kremów dermiki "Peptidiq" i "Retinol 2010" a z tego wszystkiego kupiłam krem ziaji AretinaQ za 10,99zł
![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
ostatnio zakupiłam sobie krem vichy live active pro nuit, jak narazie jestem zadowolona, ładnie wygładza i delikatnie napina buzie, rano zmarszczki mimiczne są wyprasowane, oby tak dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
ja tez jestem zadowolaona z aretiny Q ziajki
![]()
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Trzydziestki z Plusem! Ostatnio, po stosowaniu różnych wynalazków, łącznie z kremem mojego dziecka, postanowiłam ZNOWU kupić coś, co jest przeznaczone dla mojej cery... Czas najwyższy, bo cerę miałam zmęczoną, szarą i w ogóle okropną. Schudłam (sporo) i to, niestety, odbiło sie na mojej twarzy... Kupiłam krem Lirene Anti-Aging remodelujący owal twarzy. Raczej nie spodziewałam się cudów, bo kremik niedrogi, a cera wymięta i potrzebująca raczej żelazka niż kremu. no i spotkała mnie niespodzianka! Naprawdę, nie spodziewałam się,ze efekty będą natychmiast - a tak właśnie się stało. Pewnie, cera była zmęczona, to sie od razu ucieszyła na coś odżywczego... Być może zadbana i odpowiednio traktowana twarz nie zareaguje tak jak moja, ale naprawde polecam ten krem. Ma dość intensywny cytrusowy zapach, ale ja akurat lubię, więc mi to nie przeszkadza
![]() Jeszcze lepszy efekt jest, jeśli wcześniej umyję twarz zwilżonymi płatkami owsianymi - to świetny i delikatny peeling. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.