![]() |
#31 |
sophisticated
|
Dot.: Jako,że ostatecznie można tylko umrzeć .....
bardzo proszę o ponowne przemyślenie tej decyzji
![]() poranek przywitałam postami na pół strony ![]() ![]() w pewnym wieku ![]() ![]() poza tym w trakcie gorących dyskusji zdarza się coś palnąć bez zastanowienia i nie da rady już tego naprawić, a to może dodatkowo podgrzewać atmosferę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Ja rowniez za przywroceniem edycji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
za edycją!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
taaak, edycji mi potrzeba, bo gdy jej nie ma, czegoś mi brak, czuję pustkę i żal, dlatego - zostańmy razem.. (strasznie nie lubię Stachurskiego, ale chociaż raz się przydał
![]() ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Jestem za ponownym przemyśleniem tej decyzji i powrotem do możliwości edycji!
Dlaczego? - ciągle robię literówki, niestety zdarzają się błędy, nie tylko interpunkcyjne, ale również ortograficzne ![]() ![]() - zwiększy się bałagan i nieczytelność powtórki postów, to akurat najmniejszy problem. Bardzo często ważne rzeczy wpisuje się do jednego posta, aktualizując go co jakiś czas, żeby wszystko było na bieżąco i przejrzyście. Bez edycji tak nie będzie ![]() - do obsługi potrzebować będziecie więcej moderatorów - Ci, co są i tak mają dużo roboty. - podgląd to nie to, poza tym takie pisanie zajmie dużo więcej czasu. - czasem chce się od razu tylko coś poprawić, dokończyć myśl, dopisać istotną informację, bez której wszystko traci sens - ta informacja gubi się w którymś z dalszych postów i powstaje ewidentny bałagan - więcej kłótni, czasem po napisaniu w gniewie warto coś załagodzić, aby było milej i nie gniewać się - poza tym stres - napiszę coś głupiego, uda mi się to zauważyć się i co? Nie ma powrotu? Nie wiem, o co ogólnie poszło, ale dlaczego przez jakieś nieskoordynowane osoby mają cierpieć miliony?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Za edycją! Podniosłam rękę i nacisnęłam przycisk
![]()
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Acha ja tez jestem za edycja.Przydaje sie i to bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do Złośliwca- jakiś czas temu napisałeś w wątku o edycji postów - ,że edycja będzie możliwa TYLKo przez 48 godzin po napisaniu postu:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.php?p=3750554&po stcount=35 czy to jest wykonalne? I jeszcze jedno pytanie- czy możliwość edytowania dotyczy całego forum, czy poszczególnych wątków ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Ja również dołączam się do prośby o przywrócenie edycji. Ewentualnie tylko przez powiedzmy 15 minut od napisania, tak, żeby w razie czego na chłodno jeszcze coś usunąć/ poprawić/dopisać. W ciągu 15 minut czasem nikt tego postu jeszcze nie zdąży przeczytać, więc nie zepsuje się w ten sposób dyskusji. Bez edycji dodatkowo uważam, że będzie większy śmietnik, bo użytkownicy będą pisać swoje posty pod postem dopisując jeszcze uwagi, które im się nagle nasunęły. Bezsens totalny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Pal licho moje (ewentualne) orty i literówki!
Ale w wątku "Misja w Zambii" edycja jest nam dosyc potrzebna. Prosze o przywrócenie funkcji "edytuj". Z góry dziękuje za odpowiedz (pozytywną i w umiarkowanym tonie) ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Też jestem za powrotem możliwości edytowania.
Często zapominam czegoś dopisać, wysyłam i klops. Albo coś mi się wykasuje, źle zacytuje i wypowiedz nie jest taka czytelna. Co do edycji pierwszego posta, ja staram się za każdym razem jak piszę jako druga osoba na wątku, cytować wypowiedź tej pierwszej i wtedy nawet jak ona wykasuje swoją wypowiedź to można przeczytać w moim 'okienku'. I nikt nie ma problemu. ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem za przywróceniem edycji!!! Już nie chodzi mi o literówki, bo to na podglądzie mozna sprawdzić!
My tak jak Adopcyjne Opiekunki Piesków, mamy listę Adopcyjnych Mam- Wizażanek i zawsze dokładałyśmy nowe mamy i zdjęcia naszych dzieci a teraz klops ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Już jest decyzja AgiZ - edycja wróci
![]() DZIĘKUJĘ ! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Jestem za ...
Edytowanie dla mnie jest bardzo ważną opcją.Zawsze staram sie poprawnie pisać, sprawdzam błedy jeszcze przed wysłaniem postu, ale jakos po jego zapisaniu znajduje dodatkowe literówki.I głupio tak później patrzeć na te swoje wypociny. Często powracam do swojej wypowiedzi cos dodaje, urozmaicam, wkejam dużo załączników a teraz jakby to miało wyglądac? Post pod postem? ![]() Jestem dobrej myśli, że bedzie tak jak ostatnio.Kara tylko dla tych co trwale kasują i niszczą swoje wątki/wypowiedzi (jakos tak przynajmniej było) utrudniając w ten sposób wypowiedź innym wizażankom. A tak z innej beczki, dlaczego doszło do takiej decyzji?Znowu ktoś coś nabroił? ![]() Pozdrawiam Marta P.S Mam nadzieje, że teraz żadnego bykola nie strzeliłam bo juz go nie poprawie ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
tez jestem za powrotem edecji..po co sobie utrudniac zycie,skoro mozliwosc edycji je ulatwiala
![]()
![]() |
#49 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
żartowałam! Edytowane przez Westalka Czas edycji: 2007-03-21 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Pozwolimy
![]() Nam wszystkim zalezy przeciez na dobru forum, nikt tu (z zalozenia) nie przychodzi zeby wprowadzac chaos i niszczyc. Ten portal to nasze dobro wspolne, tworzmy go razem. Aha - wlasnie przed chwila zaliczylam pierwszego posta pod postem (na watku o edycji tez) i az mi dziwnie. Wczesniej mnie to irytowalo u innych, ze nie chca lub nie potrafia zrobic tej wrecz "grzecznosci" innym, by poprawic przejrzystosc forum i nie wprowadzac chaosu, a teraz dolaczylam do tego grona zupelnie nie z wlasnej woli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podpisuje się pod każdym zdaniem ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
jestem za!edycjo wroc!
jesli chodzi o mnie to czesto nawet bardzo korzystam z edycji! i nie wiem w jakim celu(bezsensu)została skasowana! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
o chcialam cos dopisac ale przeciez nie ma EDYCJI....bez niej zrobi sie starszny bałagan,powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Wchodzę dziś na Wizaż, w wątku "Jesteście erudytkami?" dowiaduję się, że nie ma edycji, czytam post Łajki o petycji, lecę błagać o edycję, dowiaduję się, że jest edycja, a cały czas przez tę sprawę przewijają się jakieś perfumy. Ktoś mógłby skrótowo wyjaśnić, o co chodzi?
![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Widze przy swoim poscie ikonke edycji
![]() Dziekuje szanowna redakcjo, pedze scigac literowki ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Wrocila edecja
![]() Dziekuje moderatorom ![]() Uwazam ze jest zasadna dla literowek itp- nie do niszczenia tresci. Lece poprawiac moje bledy w watkach ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Edycjo, wróciłaś
![]() ![]() Dziękujemy ![]() ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.