![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
![]()
[quote=medeah23;8998057]TO NAPRAWDE BARDZO WAZNA SPRAWA ZEBY KTOS DOSWIADCZONY PROWADZIL ZA REKE!!!. Te produkty sa REWELACYJNE. F akt, moze troche drogie, ale zastepuje sie nimi 2 posilki dziennie, wiec wlasciwie nie chdzi sie na zakupy posilki sa tak perfekcyjnie zbilansowane, ze dopstarczaja kalorii potrzebnych do funkcjonowania podczas dnia, i dzieki temu nie czuje sie glodu. wszystkie produkty sa naturalnego pochodzenia. Te produkty tak regulują gospodarke hormonalna, ze nie ma sie ochoty na slodycze itp. bo wszystkie skladniki sa dostarczone do ogranizmu.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Hebalife ?
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
A czy któras Was stosowała kosmetyki tej firmy? Jeśli tak, to proszę o opinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
ja Stosuje kosmetyki choc nie mam jako takich problemow z cera(po prostu chce byc piekniejsza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Z herbalife używam balsam do ciała Body Contouring Creme, który ujędrnia, odżywia oraz kształtuje sylwetkę. Naprawdę bardzo dobry, działający podobnie jak Lipometric z Vichy, ale uważam, że o wiele lepszy jest produkt z Herbalife. Na wakacje używałam również mgiełkę do twarzy Radniant C, która jest rewelecyjna wczasie opalania, fantastycznie nawilża i łagodzi podrażnienia po opalalaniu. Świetna również po wizycie w solarium.
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Użytkowniczki medeah23, AnnaSverige, tak marketingowo pisałyście o produktach Herbalife ze postanowiłem was sparwdzić. I co sie okazuje. Wasze wypowiedzi na tym forum dotyczą jedynie wątków o Herbalife (wystarczyło zajrzeć w wasz profil i nawet macie siebie w znajomych). Konta ewidentnie założone po to aby wysławiać, przecietne i niewarte swojej ceny produkty firmy herbalife. I jak zaraz zaczniecie ujadać ze pewnie nic o produktach nie wiem, odrazu was uciszę.Ggdy miałem okazję zostać dystrybutorem i wciskać ludziom ciemnote aby tylko zarabiać na tym kase zrezygnowałem. Tak sie składa ze są tutaj też osoby bardziej znający na odżywianiu i muszę zaapelować do ludzi. Miejcie zdrowy rozsądek, zainteresujcie się odżywianiem, a nie dacie sobie wcisnąć ciemnoty płacąc za to jeszcze grubą kase.
O i pani natalac to rózniez konto do nabijania reputacji Herbalife. Dzialacie jak jakas sekta?
Edytowane przez manofstyle Czas edycji: 2008-09-22 o 23:28 Powód: znaleziona kolejna |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | ||
Raczkowanie
|
Co najsmiejszniejsze natalac w innym watku o herbalife pisze
Data 2008-09-16, 23:03 Cytat:
data 2008-09-16, 23:17 Cytat:
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Sekta taaaak hehhe, poprostu chciałam się podzielic swoimi doświadczeniami i sukcesem jak schudłam. Otóz mój drogi nie tylko pisałam o Herbalife, ale również o produktach Lancome a ściślej mówiąc Hydra Zen, Bienfait Multi -Vital, Aqua Fusion oraz produktach John Frieda z linii sheer blonde, które zresztą dostały ode mnie najwięcej gwiazdek. Poprostu mam zasadę, produkty które używałam oraz byłam z nich zadowolona opisałam, pochwaliłam. Ale Pan manofstyle pewnie nie ma wogóle pojęcia o jakich produktach piszę. Przykro mi patrzec, jeżeli zabiera ktos głos nie mając pojęcia o produktach które opisuję. Zatem dochodze do wniosku. Więcej nic na forum nie napiszę. Podsumuję na koniec tylko: Lancome, John Fieda oraz Herbalife naprawdę działa. Pozdrawiam wszystkie Wizażanki serdecznie.
Edytowane przez AnnaSverige Czas edycji: 2008-09-24 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Zgadzam się z tym, że powinno się uważać na podróbki i kupować tylko u konkretnych ludzi!!!
Poza tym Te produkty wymagają konsultacji ze specjalistą, sama je stosuję i wiem, że są super ale tylko jak ktoś konkretnie stosuje się do zaleceń dietetyka!!! Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Może zacznę od tego, dziś skończyłam produkty z Herbalife. Zacznę może od nazw co stosowałam, mianowicie: Koktajl,odżywkę proteinową, multiwitaminy,błonnik+zio ła i Cell-U-Loss (niedostępny na polskim rynku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
chcialm na chwilke powrocic tylko do wypowiedzi manofstyle to byly dwa odrebne watki i inne pytania z produktow odz. wew uzywam tylko koktajl natomiast z kosmetyki caly zestaw, pisze tylko o swoich efektach... po prostu wiec nie wiem po co byly te nerwy
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Ja stosowałam przez pol roku. Schudlam 24 kg. Nie wiem czy polecac czy nie.
Niestety kiedy skonczysz waga wraca. Tak bylo ze mna. Potem klopoty zdrowotne nie wiem czy to miala zwiazek ale gdy chcialam sprobowac ponownie na sam widok opakowania mialam mdlosci. Efekty sa napewno alce co potem. Podobniez ten koktajl trzeba pic jeszcze tylke czsu ile sie odchudzalao dla utrwalenia wagi. Ja niestety wrocilam do swojej wagi i teraz szukam "normalnej diety" Herbalife niestety daje mocno po kieszeni |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Hej! No ja już bez Herbalife 3 dni. Waga jak narazie stoi. Nie no nie dopuszczę do jo-jo, Pooddawałam wszystkie ciuchy, pokupowałam nowe....no jak mi wrócą te kg to chyba się załamię na maxa. Będę Was informowac. Jeżeli zacznę tyc, dowiecie się o tym napewno. Trzymajcie się. Buziaki!
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Aniu, trzymam kciuki. Mam nadzieje ze jak się będziesz prawidłowo odżywiać to
będzie ok. ![]() rozmiary ![]() taka radocha że znowu nowa garderoba . Ale te mniejsze zatrzymałam .No mam nadzieje że jeszcze się przydadzą. |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Witam. Ja rowniez uzywałam produktow herbalife, ale na przytycie- wiec to inny watek. Ale moja mama z tego korzystala, hmm, raczej z miernym skutkiem, przede wszystkim dlatego, ze bylo jej niedobrze po tych koktajlach, blonnikach itd. jej organizm zle chyba reagowal na cos takiego. Wiec po okolo dwutygodniowym stosowaniu zaprzestala. Moja kuzynka miala z kolei efekt jojo po zakonczeniu diety. Natomiast odnosnie kosmetykow moja mama uzywala krem herbalife Skin Activator- rewelacja, czasem sama podkradalam troche, mimo ze to dla cery dojrzalej, super naprawde. Pzdr!
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Dziewuszki mam pytanko apropo stosowania hebralife. Jak wyglada dieta przy stosowaniu tego zestawu podstawowego? Tzn. co oprocz tych koktajli i czy w ogole cokolwiek innego sie je? I czy ktoras z was zamawiala moze zestaw przez internet i moze polecic jakiegos dobrego psrzedawce, nie chcialabym trafic na podrobki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Odradzałabym Ci kupowanie przez internet, poszukaj w swoim mieście konsultanta. Musisz byc pod kontrolą. Przede wszystkim konsultant musi Cię zwarzyc na takiej specjalniej wadze. Mianowicie: na tej wadze wyskakuje Twoja aktualna waga, potem wbija się Twój wiek i wzrost. Automatycznie skaner pokazuje Twoje wyniki. Wynikami są: tłuszcz zewnętrzny, tłuszcz wewnętrzny, masa mięśni, waga kości, zawartośc wody w organizmie. Mnie dietetyczka skanowała co 2 tygodnie. Jeżeli nie masz innego wyboru, czyli nie masz w poblizu konsultanta podaję Ci link http://olga.mojawaga.pl/index.php?ID=1001&rid=2. Rozmawiałam kiedys z tą Panią. Podałabym Ci namiary do mojej dietetyczki, ale nie wiem jakie są koszty przesyłki ze Szwecji do Polski. Pytałaś co się je.....hmm, dużo warzyw gotowanych, mięso gotowane, owoce, ryby. Ja już skończylam dietę, jestem 10 dni bez Herbalife i waga stoi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ja nie jestem dystrybutorem , tylko chcialam sie podzielic wiadomosciami i odczuciami - supiektywnymi- nie przecze, ale kazdy ma prawo do wlasnej opinii -. za to widze ze Ty byles i byc moze nie do konca Ci wyszlo w tym biznesie, stad rozumiem wziela sie Twoja frustracja. zadales sobie wiele trudu - poczytales moje i kolezanki AnnaSverige wpisy. nie mam nic do ukrycia, zgadza sie, ze jestem tu od niedawna, co chyba nie jest przestepstwem- kazdy kiedys zaczynal. pisze tylko tu poniewaz interesuje mnie zdrowy styl zycia i odzywianie.chyba nie ma w regulaminie nakazu brania udzialu we wszystkich watkach nie twierdze, ze wiem wszystko, skoro wiesz wiecej to podziel sie wiedza. ja sie podzielilam moimi wrazeniami z HERBALIFE. byc moze nie jadles nigdy produktow i nie doswiadczyles ich dzialania. a tak poza wszystkim, co masz drogi kolego do dystrybutorow i sprzedazy bezposredniej? czy AVON, ORIFLAME, AMWAY, itp, nie jest tym samym?kazdy zna te produkty. dzieki kontaktowi bezposredniemu masz dostep do wiedzy, nikt Ci nie snuje wizji o krainie wiecznej mlodosci- co ma miejsce we wszelkiego typu reklamach, ktore mydla oczy idealnym swiatem. tu nie kupujesz kota w worku, mozesz o wszystko zapytac. poza tym nikt Cie nie zmusza do kupowania ( reklamy czesto manipuluja naszymi emocjami, po to by pod wplywem chwili kupic produkt ). tu reklamą jest produkt i jego wartosc doslowna i nie ptrzeba byc specem od reklamy, by to zauwazyc.......po co te oskarzenia, zapewniam Cie, ze nie znamy sie kolezanka AnnaSverige. to przypadek , ze wlasnie obie lubimy te produkty. Szkoda, ze kolejny raz potwierdza sie stereotyp tak typowy dla polskiej mentalnosci, ze lepiej komus podstawiac noge i wszystko negowac, doszukiwac sie oszustwa czy jakiegos interesu w czyims postepowaniu. to naprawde przykre. pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
manofstyle witaj kolego
![]() chciałabym zaznaczyc bardzo delikatnie, ze jeżeli nie masz o czymś pojęcie to nie pisz takich rzeczy. jestem w tej firmie z długim stazem i mam wielkie doswiadczenie. Nie bronie tu nic i nikogo, ale nie bedziesz wmawiał mi że ja jako osoba poważna z wysokim stanowiskiem wciskam ludziom " ciemnotę" ![]() mylisz sie, zeby byc w pełni sprawnym i obrotnym w tej firmie 1 zasada- wypróbuj produkty SAM na SOBIE, i poczujesz ich działanie. jak mozna o czymś mówić i komus pomóc jak nie wie sie co to wogóle robi ? czyz nie tak ? Herbalife odmieniło moje życie, w wieku 20 lat waga wskazała 100 kg, i nie znam zadnej innej diety która by mi pomogła, bo od małego bobasa sie odchudzałam z zadnym skutkiem. i trafiłam na herbalife, i dziekuje osobie któa mi pzredstawiła owe produkty. pozbyłam sie juz 34 kg w 5 miesięcy ! mam super wyniki zdrowotne, pozbyłam sie kłopotów z cerą, kłopotów z pzretłuszcaniem włosów, pokrzywki oblrzymiej- allegri, oraz pozbyłam sie otyłości olbrzymiej ! i ja jako dystrybutor Herbalife w 100 % jestem za produktami! praca jest wspaniała, bo daje mi szanse odmienic kogoś życie! gdyby nie Herbalife to pewnie juz dawno bym miała zmiejszanie operacyjne żoładka i długa rekowalestencje. Ja wiem co robia produkty z człwoiekiem ! wokoło mnie są osoby które się zmieniły nie o 180 stopni tlyko o 360 stopni ! to działa. i nie powiesz mi nic co by mnie odtrąciło, bo ja Ci moge wszytsko wytłumaczyc bardzo dokładnie ![]() ![]() POzdrawiam Buziaki ps. zapomniałabym , dystrybutor to osoba która pracuje. jakbys nie wiedział to jak kupujesz chleb dajesz zarobic, piekarzowi, młynarzowi, dostawcy sklepowemu, ekspedjentce. za wszytsko trzeba płacić. Cena produktów jest taka ponieważ one działaja a nie mydla oczy. Kase sie wydaje na cos co pomaga a nie wyrzuca w błoto !
#54 |
Przyczajenie
|
manofstyle NIE MA ZIELONEGO POJĘCIA O PRODUKTACH HERBALIFE. FAKT, SĄ TO PRODUKTY DOŚC DROGIE, ALE PIENIĄDZE PRZYNAJMNIEJ NIE WYDAWAŁAM NA RZECZY KTÓRE SĄ NIC NIE WARTE. ZAZWYCZAJ RZECZY KTÓRE SĄ DOBRE, SĄ DROGIE. POZDRAWIAM.
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
czesc, zaczelam diete herbalife 8 dni temu.Schudlam 2kg ale niestety teraz jestem chora mam straszna grype no i musialam odstawic diete na tydzien. Według lekarza bardzo mnie osłabia. Znam osoby ktore chudly na herbalife 12-15kg przez kilka miesiecy. Mysle ze moja choroba wiąże sie z pogoda i pora roku, wiec za tydzien znowu wracam do diety. Jesli chodzi o ten pierwszy tydzien na diecie to moge wam powiedziec ze po 3 dniach nie czulam juz glodu wieczorem. Naprawde mozna sie przyzwyczaic. koktaile nie sa dobre , ale to kwestia nastawienia. Jesli wybieracie diete herbalife to oznacza ze jestescie lenowe tak jak ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Nie ukrywam że chcialem trochę sprowokować aby wywolać dyskusje. Produkty herbalife nie maja nic niezwykłego w swoim składzie, czego nie maja inne produkty oferowane na rynku. Ich siła i skuteczność tkwi w marketingu. Interesuję się dietetyką i suplementacją od paru ladnych lat. I mogę wam powiedzieć co zresztą same wiecie, że same produkty tej firmy nie maja żadnej cudownej formuły. Oczywiście że przy odpowiedniej opiece doświadczonego konsultanta można dzięki nim schudnąć. Jednak tutaj wniosek nasuwa się sam, to zmiana nawyków żywieniowych a nie produkt, pomaga stracić wagę. Taniej, skuteczniej i zdrowiej można schudnąć korzystając z porad dietetyka, lub przechodząć na ZDROWE odżywianie. Ja rozumiem że marketing, ja rozumiem że dystrybutorzy, ja rozumiem że zarobki, ale na litośc boską nie żerujcie na ludzkiej naiwności twierdząc ze Herbalife to wspaniale produkty, bo ludzie pózniej żrą te proszki i myślą że zejdzie im 20 klilo w miesiąc. Nie stawałbym po drugiej stronie barykady, gdyby nie chodziło o ludzkie zdrowie. Czy nie można przyjąć innej postawy wobec klienta - ja panu/pani oferuje fachową pomoć w schudnieciu, doradzctwo prowadzenie, a Pan w zamian kupuje produkty które w tym pomogą? Zwracam honor wszystkim nieslusznie "naświetlonym".
Pozdrawiam.
#57 |
Raczkowanie
|
lesyeux
Własnie o takim czymś mówie. Pracuje w handlu i tak jak ty tutaj marketongowo opisujesz produkt Herbalife to u nas sprzedją telewizory, a do tego najcześciej te które zalegają na magazynie, bo nikt nich nie chce kupic ![]() ![]()
#58 |
Przyczajenie
|
kosmetyków herbalife nie polecam - drogie i nic specjalnego jak dla mnie
![]() polskie marki typu jadwiga są dla mnie duuuuużo lepsze przez wzgląd na jakość nie cene ![]()
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
Witam Państwa bardzo ciepło. Widzę, że jest gorący temat o produktach które w przeszłosci stosowałam. Drodzy Państwo, produkty nie są tanie ,w 100%zgadzam się z Państwem. Ale o rezultatach to mogę podyskutowac. Pozwolą Państwo, że się podzielę swoim sukcesem, schudlam 15 kilogramów w ciągu 4 miesięcy. Wynik wydaje mi się rewelecyjny. Jednakże dystrybutorzy niestety trochę naciągają. Polecam tylo multivitaminę, błonnik+zioła, koktajl, odżywke proteinową i herbatkę termojetics. To w zupełności wystarczy!!!!! Oczywiście dystrybutor będzie chiał Państwu zaproponowac inne produkty, ale na litośc boską, ten skład wystarczy o którym pisałam!!!!! Z kosmetykami nie mialam styczności, gdzyz używam innej firmy. Na koniec pozwolą Państwo, że podsumuję....Produkty polecam jeżeli Państwo chcą schudnąc. I wydaję mi się, że lepiej skorzystac z Herbalife, niżeli byc stałym klientem apteki i kupowac naprawdę wcale nie tanie "rewelacyjne" nowości w postaci tabletek odchudzających. Z poważaniem. Alicja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.