![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: *perfumy Anna Sui Love, Antilope Weil, mnóstwo próbek, odżywka Absolut Repair
nie to nie ten produkt nie moge nigdzie na kwc znalezc
![]() ale znalazlam na allegro oto on: http://www.allegro.pl/item177546012_...acja150ml.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Dot.: *perfumy Anna Sui Love, Antilope Weil, mnóstwo próbek, odżywka Absolut Repair
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() interesuje mnie odżywka AR i jakbyś miała cos z szukanych przeze mnie próbek: Tumulte Christian Lacroix, Sotto Voce Laura Biagiotti, Fragile Gaultier Mont Blanc, Presence d'une Femme Morgan, Love Love de Toi EDT Rochas, Alchimie Escada, Collection Giorgio Armani, Emporio Femme Hermes, Hiris Lancome, Poeme Jean Patou, Enjoy Trussardi, Python for Women Jill Sander, Sensations EDT Hugo Boss, Boss Femme Burberry, Burberry for Women Puma, Red & White Woman EDT Dolce & Gabbana, By Women Moschino, Couture Jean Paul Gaultier, Classique Shiseido, ZEN Boucheron, Jaipur Saphir Vivienne Westwood, Boudoir Boucheron, Boucheron Pierre Cardin, Emotion Giorgio Armani, Code for Woman Ralph Lauren, Romance for Woman Boucheron, Jaipur Kenzo, Flower by Kenzo Bvlgari, Bvlgari Pour Femme Ralph Lauren, Ralph Dolce & Gabbana, Dolce & Gabbana Guerlain, Insolence EDT Nina Ricci, Nina Lacoste, Pour Femme Carolina Herrera, Carolina EDT Christian Dior, Eau de Dolce Vita Emanuel Ungaro, Apparition Calvin Klein, Contradiction For Women Giorgio Armani, Emporio White Woman Carolina Herrera, 212 Women Bvlgari, Omnia Sicily Dolce&Gabbana Amor Amor Fraiche Azzaro Visit Mitsouko Hermes Concentre d’orange Helmut Lang ! So pretty de Cartier Flowerbomb Kingdom McQueen ! Cinnabar ! Etro Margot Deci Dela Wood coffie Idole de Lubin Ambre Sułtan Piper Nigrum Orlane Be21 Valentino Gold Costume National Mandragore Tentations Escada Collection Duende Ambre Nargile My Queen |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
"FAROUK CHI SILK INFUSION CERAMIC IONIC FAR INFRARED – ODŻYWKA REGENERUJĄCA WŁOSY 150ml" Ponadto znajduje się on w kategorii odzywek do włosów.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Opolanko, mam 6 z wymienionych przez Ciebie pozycji. Odżywka jest przedmiotem pertraktacji z białą małpeczką.
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
na wiekszą ilosć próbek tez mogę wymienć
![]() Interesują mnie kazde których nie znam- lista tych, które mam ![]() Acqua di Gio Femme Giorgio Armani, Annayake Tsukimi Amour Kenzo Attraction Lancome Amouage gold Angel Schlesser Agent Provocator Addict Dior ! Agent Provocateur Emotionelle, Amarige Allure Asja Angel innocent Angel le Lys Agent Provocator Allessandro dell’ aqua Amor Amor Baby Doll Bandit Be Delicious zielone Birmaine Black Blonde Versace Blue La Perla Bvlgari *******ing spray cologne au the wert Bvlglari Blue Rush for her Avon Boss Intense Belle de Minuit Champs Elysee Caleche Cinema Casmir Chopard Chance Chanel Casmir Blue Ciel Amouage Cinema Champs Elysees Collection 1881 Cerutti CK One Cerutti Chery Fantasy Delices- cartier D&G Sicily, Dolce Gabor Sicily D&g light blue DKNY Diamonds Saphires E.Taylor D&G Feminine Due Biagotti Dolce Vita Dia Amourage Dalimania Dalissime Eternity Euphoria Etoile du Sud Etra Etro Elixire de Merveille Essencia de Duende J.del Pozo Extravaganze Fragile EDP Feminite Du Bois Femme Individuelle Fiorucci, Freya Givrine Gucci Gaultier2 Gloria Hot Couture rozowe Happy Clinique Honeymoon Initial Boucheron Infiniment Irena Gregori I love love Iris Intense Hugo Boss In love again J’adore Dior Jadore Dior Joy Jil Sander No4 Krizia Kezno Tigre Le Feu Light L-air du temps L’artisan parfumeur les belles de Rici L’eau de monte Lolita Lempicka Lolita Minuit Lolita midnight L de lolita L'eau Par Kenzo Le Feu Light Le Monde est beau Kenzo, Laguna S.Dali L’or Libertine Magie Norie Mauboussin Mahora Mirra Must Clair de Jasmin Miracle Intense Miami Glow Mania Maroussia Messe de Minuit Mechan Loup Mandragore, Annick Goutal Narciso Rodriguez edp Narciso Rodriguez edt, Must Cartier Muse Joop Nu EDP Neonatura YR Noa Noa Perle Narcisse Chloe Neonatura Cocoon Narcisio rodriguez for Her EDT EDT Narcisio rodriguez for Her EDP EDP Nirmala Obsession Night Obsession Sheer Organza Indecence Obligue Opium Fleur de Shanghai Organza First Light Ombre Rose Jean Charles Brosseau, O.J. Prada Prada Pi Pure Poison Pure Jil Sander Paris Roses YSL Purple Jacomo Silences Provocative Woman Pink Sugar Aquolina Premier Jour Rouge Hermes Remix Armani Rykiel Woman Rykiel Rose Roma Roma Biagotti Rapture Victoria Secret shalimar light shalimar Simply Clinique Style Ralph Lauren Sa majeste la rose serge lutens Sensi Serpentine Roberto Cavalli Stella Stella in two peony Safari Smok Sun J.Sander Sun Moon Stars Spirit of Africa Atkinsona Silences Purple Jacomo Tempore Donna Laura Biagiotti Theorema 2 Tropiques Tommy Hilfiger T Girl, Trouble Boucheron Trussardi Skin Trouble Boucheron True Star Ultraviolet Un Jardin sur le Nil Hermes, Un Jardin ca Mediterrian Woman in rose Allessandro dell’aqua Variations Valentino V Very Irresistible Givenchy Versus Time for energy Vice Versa Winter Delice Wink Youth Dew New Amber Zagorsk 5th Avenue – |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
[B][B]witam , wstępnie interesuje mnie próbki cliniuqe happy, guerlain l`instant i dior miss cherie EPD. Zastanawiam się na ew. odlewką YSL Babay doll ( ale nie znam tego apachu- czy moglabys mi go jakoś określić\porownać do innego zapachu?. Blyszczyki są na 'wyrost" powiem użyte kilkakrotnie ( albo i wcale)( nie pamietam, kupione w szale zakupowym a potem czekaly w kuferku aż zużyję inne ( co pewnie nigdy się nie nastąpi ECH!!). Bynajmiej ubytku nie widać. Zreszta przy ew. wymanie ja 1 wysyłam przesylkę to ocenisz sama. Pozdrawiam.
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do Baby Doll jest to zapach klasyczny i uroczy. Nie spotkałam się ani osobiście ani tu na forum z opinią, aby komuś się nie podobał. Porównałabym je do In Love Again YSL. Jeśli nie znasz BD, to polEcam lekturę KWC ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=382 Od Ciebie chcę - 2 Glam Shine'y - róż Bourjois kolor Tomette (Sepię mam ![]() wybierz co chcesz w zamian ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Opolanko, lista imponująca
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
to moze przepisze informacje z opakowania:
chi silk infusion- to nowoczesna formula stworzona specjalnie do pracy z ceramicznym zelazkiem fryzjerskim. jest czescia linii kosmetykow chi produkt zawierajacy wiazania kationowe jest srodkiem silnie regenerujacym wzbogaconym dodatkowo o proteiny pszenicy i soji. zawiera czysty jedwab ktory pomaga w penetracji wlosa, niesamowicie go wzmacnia formula ta daje wlosom miekkosc, niewiarygodny połysk wspaniale ułatwia modelowanie bez niepotrzebnego obciazania wlosow. mozliwe ze jest to tez ozdywka do wlosow gdyz pisze jeszcze: silk reconstructing complex |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Juz czytalam ( chodz opinie sa podzielona ale ja lubię slodziaki typu Lolity czy nowej Escady jesli to ten typ to chetnie przygarne). wybierz proszę nr. loreal`i. Teraz idę spać _jutro niestety do pracy muszę sie stawić a jeszcze krótsza noc przed nami. Jak jurto dojdziemy do ostatecznej wymainki to w pon. rano nadam przeslkę. pozdrawiam cieplutko.....
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15166 Przemyślę sprawę i wkrótce dam znać.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Musisz decydowac sama. Glam Shiny to 50 i 52.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
- Moschino Cheap and Chic 0,5ml
- Sonia Rykiel - Belle en Rykiel 0,8 ml Salvatore Ferragamo - F - Escada - Magnetic Beat - Morgan - Love Love de Toi - Ghost - Deep Night Thierry Mugler - Angel Violette - Dior - Miss Dior Cherie EDP - Dior - Miss Dior Cherie EDT (nowa wersja) - Ungaro - Apparition Stella Cadente - Miss Me - Guerlain - L'instant Mandarin Flower (najnowsza limitowanka) - Burberry - London (nowy) mogę oddać wszystkie 3, przy czym tego lega nie ma dużo- to miniaturka używana :tak: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zainteresowała mnie jeszcze Agatha Ruiz de la Prada. Czy chcesz ją wymienić na jeden flakon perfum o podobnej pojemności?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Gdyby pertraktacja z Biała Małpeczka nie wypaliła, to jestem chetna na AS, pewnie bym cos jeszcze dorzuciła dla wyrównania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Gość
|
- odżywka do włosów L'oreal Absolut Repair, 150 ml użyta jeden raz
moze cos z ciuchów? |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
nie
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z tym że tego zapachu Agathy nie znam. Jeśli chodzi o kosmetyki tej marki to miałam ślicznie pachnącą wazelinę do ust i nawet całkiem była fajna... Jaka jest pojemność Agathy? I jaki to w ogóle zapach? Nie mogę znaleźć opisu w zamieszczonym przez Ciebie linku.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
pojemnosć 25/30ml
w linku jest w kolumnie po lewej stronie w okolicach połowy strony. To zapach słodko- pieprzny, na codzień, nie narzucajacy się Produkt jest hiszpański, w Polsce nigdzie go nie spotkałam.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Tak, to prawda. Agatha Ruiz de La Prada jest dostępna (poza lotniskami) wyłącznie w hiszpanii
![]() Zaraz o niej poczytam.
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Daigee
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Mirianka Czas edycji: 2007-03-26 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
HeJ! czy nadal jesteś zainteresowana zaminką?
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Nic nie dostalam na pw.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.