![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::..Nowy wątek: głównie kolorówka, wszystkie półki,będą dokładki :)..::..
Abar, a czy masz jakiegoś linka do tego kremu?
![]() I czy on jest na dzien / na noc, dla jakiej cery, dla jakiego wieku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::..Nowy wątek: głównie kolorówka, wszystkie półki,będą dokładki :)..::..
to jest krem na dzien do cery normalnej-mieszanej
to link http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12387 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Moze coś u mnie znajdziesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Abar, Dzięki za linka, poczytam i pomyślę
![]() Tarquin, a coś konkretnie Cię interesuje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
może byłabyś zainteresowana następującą wymianą - róż Chanel, Irréelle Blush Incognito nr 70 (zużycie niewielkie, góra 15%) za puder Satin Chanel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Ela, dzięki za propozycję, ale niestety
![]() Róże mam dwa i całkowicie mi ta liczba wystarcza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
raczej nic nie dobiorę za waxa, chyba że miałabyś jakiś fajny balsam do ciała
![]() a jak nie to z chęcią wymienię sie radicalami przepraszam, ze długo nie odpisywałam, ale nie zasubsrybował mi się ten wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Zuzka - niestety, nie mam balsamu.
No trudno - wobec tego dwa radicale za lakier i zalotkę ![]() czekam na PW z adresem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
chyba nie widze nic adekwatnego cenowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
podoba mi sie u ciebie cien fioletowy bourjois
moze cos u mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=182251 malo jest tam rzeczy ale moze cos zaproponuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Cinnamon,gdyby to był jakis inny tusz, to może bym się skusiła, ale Fatale nie bardzo mi odpowiada...
I niestety nic u Ciebie nie widzę za te puder ![]() Do następnego razu ![]() Agusia - podoba mi się u Ciebie odżywka Kallosa ![]() Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2007-04-04 o 11:55 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
bylabys zainteresowana odlewka moge zrobic dosyc duza czy cale opakowanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Mogłaby byc odlewka. Ale miałabym jeszcze prośbę o dokładną nazwę, albo link do produktu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Agusiaa - po przemyśleniu stwierdziłam, że sama odlewka tej odżywki to byłoby mało, z kolei całej odżywki nie zużyję. Miałabyś coś poza wątkiem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
hej mam blyszczyk lancome star glos podam ci link do mojej strony moze cos wybierzesz http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=182251
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
przepraszam zapomnialam ze juz ci podawalam link do strony moze bylabys zainteresowana tym blyszczykiem mam krem antycelluitowy z avonu moge jeszcze poszperac w szawkach cos by sie chyba znalazlo z twojej listy
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Agusia, a masz zdjęcie tego błyszczyka? i czy jest oryginalny?
![]() A krem antycellu z avonu - jaki masz? i do kiedy ważny / jakie zużycie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
kochanie blyszczyk jest oryginalny pochodzi z wizazowej wymiany niestety kolor jest nie moj to taki koralowy nr121 zuzycie jest nie wielkie jakies 10% ze zdjeciem bedzie ciezko bo nie moge go umiescic a avon krem jest wazny zuzycie wynosi okolo połowy krem nazywa sie cellu-sculpt mam jeszcze miniaturke 50ml eveline serum intesywnie wyszczuplajace plus ujedrnianie antycellulit i bielendy luksusowe serum ujedrniajace- modelujace biust posladki i uda efekt złotych nici
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Bylabym zainteresowana raczej tym błyszczykiem zamiast odlewki
![]() Spróbuję poszukać ten kolor gdzieś na sieci i Ci odpowiem jak już będę wiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
oki nie ma problemu poczekam tylko blyszczyk za cien to troche za malo widzialam u ciebie cos jeszcze co by mnie interesowalo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
końcówka pomadki do ust Chanel Ipanema kolor 37, moze masz miniaturki tuszow? baze pod cienie lumene albo ardeco chetnie tez przyjme szampon lub odzywke loreala ta rozowa tez uwielbiam blyszczyki w bardzo jasnych kolorach transparetne |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.