.:: Zelixa::. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-03, 12:09   #31
basiek777
Przyczajenie

Dot.: .:: Zelixa::.

miłam recepte lekarka mi przepisała ale małym przekrętem
czuje sie w miare dobrze głowa mnie boli i kiepsko śpie ale i tak jestem wyspana Powodznia!
basiek777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 13:13   #32
basiek777
Przyczajenie

dzis 5 dzien nie jest źle tylko boli głowa i kiepsko sypiam ale wstając nie czuje zmęczenia jedynie pod wieczór albo przez dzien jestemm senna. staram sie jesc mniej nie mam juz takich zachcianek na jedzenie pomimo ze jestem głodna to na nic nie mam ochoty..od 5 dni nie wziełam tez papierosa do ust - po prostu nie mam ochoty! o efektach ciezko mówic po 5 dniach moze spadło 1kg ale oponka sie nie pomniejsza czy ktos miał widoczne efekty nie na wadze a w obwodzie??
Stary 2007-07-04, 09:01   #33
elzunia17
Przyczajenie

jeśli chodzi o zelixe to namnie działa tak ze ciągle jestem głodna a miało być tak pięknie piszą zmniejszenie łaknienia czy tylko ja tak mam czy jest może ktoś z podobnym problemem
elzunia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 12:11   #34
basiek777
Przyczajenie

jak tam Agasiaczek? na mnie to jakos powoli dziala spadłaś już coś w dół? ja tez nie mam dużej nadwagi tylko wstrętny brzuch i boczki mam nadzieje ze sie tego troche pozbęde...głowa dalej boli popołódniami i taka markotna jestem ale ogólnie ok wcześniej brałam CLA nie spaliłam nic ale chyba z wagi poszło ok 2kg ale po paru miesiącach, jak dla mnie lipa
Stary 2007-07-04, 17:27   #35
Agasiaczek
Przyczajenie

Witaj Basiek no ja dzisiaj 6 dzień, staram się jeść naprawdę mało i narazie się udaje, od 6 dni nie zjadłam grama chleba, ziemniaków i słodyczy, same warzywa, owoce, jogurty, kilka razy miałam straszną ochotę na coś smacznego, ale się powstrzymałam oczywiście, nie było to łatwe. Ja też mam problemy ze snem, ale rano nie jestem zmęczona i mąż znając mnie,że jestem spiochem, dziwi się,że jakoś wcześniej wstaję i mam humor ( zwykle byłam zmierzła). On nie wie,że biorę zelixę. A, czy robi Ci się tak wewnętrznie gorąco? tak jakbyś miała stan podgorączkowy? czasam, głowa też mnie trochę pobolewa, aam wrażenie jakby byla bardziej ciężka, tam w środku nie wiem, czy mnie rozumiesz? Ale nie czuję jakos źle. Dzisiaj usłyszałam takie zdanie: chyba coś schudłaś hurra, chyba się ruszyło, moze tylko 1 kg,ale zawsze coś nie? zważę sie za tydzień Pozdrawiam i pisz, co u Ciebie
Agasiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-05, 09:26   #36
basiek777
Przyczajenie

ja tez wczoraj usłyszałam ze schudłam ale to pewnie pocieszenie hehe czasem jest mi gorąco albo mam dreszcze - to częściej głowa juz tak nie boli i jeść też mi sie już tak bardzo nie chce wziełabym juz 15 a tu jeszzce miesiąc na 10mg trzymaj sie jakos pozdrawiam
Stary 2007-07-10, 18:49   #37
Lady_D
Raczkowanie

GG do Lady_D

Cytat:
Napisane przez basiek777 Pokaż wiadomość
dzis 5 dzien nie jest źle tylko boli głowa i kiepsko sypiam ale wstając nie czuje zmęczenia jedynie pod wieczór albo przez dzien jestemm senna. staram sie jesc mniej nie mam juz takich zachcianek na jedzenie pomimo ze jestem głodna to na nic nie mam ochoty..od 5 dni nie wziełam tez papierosa do ust - po prostu nie mam ochoty! o efektach ciezko mówic po 5 dniach moze spadło 1kg ale oponka sie nie pomniejsza czy ktos miał widoczne efekty nie na wadze a w obwodzie??
Witaj basiek777!!!
Ja miałam tak kiedy brałam Zelixe 10. Na wadze duzo mi nie ubyło, ale widziałam po ubraniach, że sa za luźne. Szczególnie cieszyłam sie kiedy weszłam w stare ciuszki- które były na mnie wcześniej za ciasne.
Ja podczas brania zelixy mogłam palić jak smok. Cały czas miałam ochote na papierosa.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-10, 18:55   #38
Lady_D
Raczkowanie

GG do Lady_D

Ja od jutra znowu zaczynam brać Zelixe 15. Brałam ją wcześniej kilka razy. Przestałam ją brac bo miałam sesje, pisanie pracy. Mam nadzieję, że mi pomoże w walce ze zbednymi kilogramami.
Stary 2007-07-12, 12:47   #39
basiek777
Przyczajenie

biore juz 13 dzien a większych efektów nie widać..ostatnio na imprezie wypilam troche alkoholu i zle sie to skonczyło...juz po kieliszku szampana czułam sie jak po 5 piwach a jak wypilam wiecej to juz wogole czułam sie jak gwiazda na parkiecie wole nie myslec co tam odstawiałam bo niewiele pamiętam:P:p..a na zajutrz mialam takie zawroty glowy ze wydawalo mi sie ze latam total odtol jak jakis ćpun strasznie sie wystraszylam tym bardziej wszyscy ktorzy nie wiedza ze to pije..nastepnego dnia nie wziełam tabletki bo sie bałam wiec wczoraj miałam przerwe dzis juz wziełam i jest ok..myslicie ze to normalne po tych tabletkach czy to jednak od czego innego?.. Lady D a jakie skótki pi 15? gorzej czy to samo może sie skusze jak nie bede juz mieć takich akcji.. a co u Agasiaczka?
Stary 2007-07-13, 09:26   #40
Lady_D
Raczkowanie

GG do Lady_D

Przyb tych tablatkch nie wolno pić alkoholu!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Ja jak ide na impreze i wiem, że bede piła jakieś kolorowe drinki to nie biore jej tego dnia.
A u mnie wszytko ok. przy 10 chciało mi sie jesc. Teraz biore 15 i nie odczuwam głodu. Dzisiaj 3 dzień. Nie mam zawrotów głowy i nie jest mi gorąco. Wczoraj zjadłam śniadanie (tylko ja jadam śniadanie ok. 12) i później przez cały dzień tylko jabłko. Wogóle nie chce mi sie jesc. Ale bede sie starac jesc normalne posiłki (śniadanie, obiad, kolacja) bo po odstawieniu zelixy boję się żebym znowu nie przytyła. Tak przyzwyczaje żołądek. Aaaaa..... wogóle nie mam ochoty na słodycze!!!! Właśnie słodycze były moją największą udręka w walce z kg ponieważ je uwielbiam. No i jak przy 10 chce mi sie cały czas palić!!!!
Stary 2007-07-16, 10:05   #41
Agasiaczek
Przyczajenie

Hej Basiek i Lady D ja dzisiaj 18 dzień na zelixie 10, czuję się ok! czasami tylko pobolewa mnie głowa, albo mam takie dreszcze, ale to juz bardzo rzadko, suchość w ustach minęła. Ale najlepsze jest to,że słysze od innych, że schudłam tylko to jest cos dziwnego, bo na wadze widać niecałe 2 kg (co mnie zaskoczyło) ale dużo więcej widzę po ubraniach, mąż stwierdził,że wszędzie zmalałam, no to chyba nie jest źle nie mogę się załamac, bo szkoda tych prawie 3 tygodni, myślę,że to się jeszcze ruszy, jak narazie dalej nie jem chleba, słodyczy i ziemniaków. Wczoraj wypiłam 5 drinków i czułam się w miarę ok, ale chyba lepiej nie pic przy tych tabletkach. Tylko jak tu odmówić przy imprezie? dziewczyny życzę powodzenia i piszcie jak Wam idzie? pozdrawiam i odezwę się znowu papa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-19, 12:45   #42
gonnia
Przyczajenie

Witam wszystkich!!Jestem nowa wiec pozdrawiam was gorąco!!
Chcialam sie czegos dowiedzieć na temat efektów Zelixy 15! Biore ja dopiero 3 dzien! czuje sie dobrze, ale caly czas mysle o jedzeniu mam do zgubienia kolo 10 kg mam nadzieje ze mi sie uda. Do zobaczenia papa
Stary 2007-07-20, 17:13   #43
Agasiaczek
Przyczajenie

Hej Gonnia początki zawsze są trudne, nie przejmuj się po kilku tabletkach powinien się zmniejszyc apetyt. Ja jestem dzisiaj po 22 tabletce Zelixy 10 i ubyło mi tu i tam. Oczywiście, ja sama też się pilnuję i jem tylko chude rzeczy. Ale nie chodzę głodna i staram się jeść o tych samych porach. Nie dopuszczaj do głodzenia bo później będzie efekt jojo. Ja jem dużo różnych warzyw (chociaż czasami mam juz ich dosyć) narazie się trzymam i będę tak próbowała jak najdłużej. Życzę powodzenia

Basiek, a co u Ciebie?
Stary 2007-07-20, 23:05   #44
Lady_D
Raczkowanie

GG do Lady_D

Cytat:
Napisane przez Agasiaczek Pokaż wiadomość
Hej Basiek i Lady D ja dzisiaj 18 dzień na zelixie 10, czuję się ok! czasami tylko pobolewa mnie głowa, albo mam takie dreszcze, ale to juz bardzo rzadko, suchość w ustach minęła. Ale najlepsze jest to,że słysze od innych, że schudłam tylko to jest cos dziwnego, bo na wadze widać niecałe 2 kg (co mnie zaskoczyło) ale dużo więcej widzę po ubraniach, mąż stwierdził,że wszędzie zmalałam, no to chyba nie jest źle nie mogę się załamac, bo szkoda tych prawie 3 tygodni, myślę,że to się jeszcze ruszy, jak narazie dalej nie jem chleba, słodyczy i ziemniaków. Wczoraj wypiłam 5 drinków i czułam się w miarę ok, ale chyba lepiej nie pic przy tych tabletkach. Tylko jak tu odmówić przy imprezie? dziewczyny życzę powodzenia i piszcie jak Wam idzie? pozdrawiam i odezwę się znowu papa
No to świetnie!!! Mi też wszyscy mówią ze schudłam ale ja jakoś im nie wierzyłam. Wczoraj ubrałam spodnie które kupiłam w lutym i ..... są zaszerokie!!!!! Jestem bardzo zadowolona. Teraz przez kilka dni nie brałam tabletek, ale czuję sie bardzo dobrze, tzn bałam sie że jak odstawie to zaczne znowu dużo jesc. Jem tak jak przy braniu zelixy czyli wogóle nie chce mi sie jesc. Mój dzisiejszy posiłek wyglądał tak: rano pół bułki kajzerki z pomidorkiem a później jedna mała parówka i wieczorem brzoskwinia. I oczywiście dużo ruchu- no dzisiaj to było mistrzostwo świata w bieganiu po centrach handlowych Aaaa.... nawet nie mam ochoty na moje ulubione słodycze- wręcz mnie mdli na ich widok.
Niestety nadal chce mi sie palić!!!!!
Dziewczyny a jak u was?
Stary 2007-07-21, 21:48   #45
uparta83
Przyczajenie

Dziewczyny, mam 172 wzrostu, 75 kilogramów, ale noszę rozmiar 40. 3 dni temu zaczęłam brać Z10. Denerwuję się strasznie tym, że mogą mi się ujawnić te objawy niepożądane. Do tego codziennie dwie godziny siłowni i staram się jeść mniej. Chciałam się przywitać. Zobaczymy jak mi pójdzie...
Pzdr,
Uparta83
uparta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-22, 18:03   #46
uparta83
Przyczajenie

Hej,
od dwóch dni mam uporczywy kaszel, suchy i non stop. Nie jestem chora. Nie mam zaczerwienionego gardła. Czy to jeden ze skutków ubocznych? Męczę się kaszląc non stop...
;-/
Stary 2007-07-23, 12:57   #47
basiek777
Przyczajenie

hej dziewczyny. u mnie coś sie ostatnio nie rusza wręcz przeciwnie zdaje mi sie że więcej zgrubłam w początku 2 tyg miałam wrażenie że faktycznie brzucha mniej ale teraz znowu jest wielki i paskudny:/ w 1 tygodniu schudłam 2/3 kilo a teraz nic, stoi pomimo ze nie tknę nic słodkiego można mi pod nos podkładać a i tak nie zjem a pozatym to śniadania i kolacji raczej nie jem, sporadycznie, albo sałatkę owocową sobie robie na śniadanie i jakis obiadek popołudniu. ubocznych raczej już nie mam owszem w głowie mi sie kręci i robi mi sie czarno przed oczami ale myśle że to bardziej z osłabienia organizmu przez tą głodówke najdziwniejsze ze mam za niskie ciśnienie i jestem blada jak trup bo pisało ze tabletki mogą dużo podwyższać ciśnienie.. nie wiem czy sie zdecyduje na 15 bo teraz nie mam dużych efektów a boje sie że za bardzo osłabie organizm...zobaczymy do końca 10 niewiele zostało.
a wy jak z wagą?
mi spodnie jescze nie lecą;(
Stary 2007-07-24, 15:53   #48
Agasiaczek
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: .:: Zelixa::.

Hej dziewczyny Witam Was wszystkie!

Uparta, ja nie kaszlałam, ale czasami chciało mi się kaszlnąć, chyba z tej suchości w ustach, takie gardło miałam suche. Ale teraz już nic takiego nie mam, więc nie wiem, poczekaj jeszcze troszkę to może przejdzie.

Lady D! gratuluję wejścia w spodnie kupione w lutym u mnie też ubywa, dzisiaj 26 tabletka i jak widziałam na wadze prawie 4 kg mniej oczywiście się pilnuję, ale w niedzielę troszke zaszlałam, zjadłam na obiadek ziemniaczki, mięsko i rosołek i chleba wieczorkiem tez wchrupałam (ale to było u rodzinki, no i nie mogłam odmówic) wczoraj u siostry zjadłam 3 kawałki makowca...... w każdym razie znów staram się być grzeczna i dzisiaj na obiadek kalafior z jajkiem sadzonym. Dziewczyny, ale ja czasami mam wrażenie, że chce mi się bardziej jesć, niż było na początku! nie macie tak? Oj marzy mi się jeszcze z 6 kg. Musimy się trzymać ja już skutków ubocznych nie odczuwam, głowa mnie nie boli, pić chce mi się normalnie, czuję jakbym niczego nie brała. Pozdrowionka i piszcie, co u Was papapapa
Stary 2007-07-25, 08:34   #49
ewa_siwczyk
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Lady_D Pokaż wiadomość
Dziewczyny używałyście tabletek wspomagających odchudzanie- Zelixa?
Bedę wdzięczna za wszystkie opinie na temat tych tabletek!!!!
używam tabletek zelixa od 4 msc.,schudłam od tego czasu ok.8kg,zaczęłam od
10,ale nie opłaca się,lepiej od razu od 15,efektów ubocznych nie mam,poza suchości w ustach.można je stosować do roku,ale jeżeli nie działają po
pierwszym opakowaniu,to lepiej dać sobie spokój,poprostu nie na każdego
mogą działać,więc po co się truć.pozdrawiam
ewa_siwczyk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-27, 08:35   #50
gonnia
Przyczajenie

Hej!Dzisiaj zaczelam 2 listek zeli 15! Jestem zla !! jem malo, cwicze codziennie 1h i przez 10 dni ubylo mi tylko 2 kg? co robie zle ze mam taki maly spadek wagi??pozdrawiam
Stary 2007-07-31, 10:16   #51
ewitka100
Przyczajenie

Talking Dot.: .:: Zelixa::.

Witajcie, Witajcie!

Dołączyłam do Was Drogie towarzyszki niedoli. Nadwaga ok. 20 kilosów ale jestem pełna nadziei. No i po pierwszej zelixie a'15 mg. Adipex nie podziałał, zobaczymy co będzie teraz. Czekam na efekty specjalne [czytaj: uboczne] . Moja koleżanka w pracy schudła bardzo i twierdzi, że nic nie brała , ale ma wszystkie z możliwych, wymienionych tu wyżej ,objawów. Musiała nawet na zwolnienie lekarski iść z uwagi na serducho i t.p. Wiem , że spożywała tzw. napoje wiadome na imprezach rozmaitych. No, to pewno to miało wpływ. Pozdrawiam! I czekam co będzie? Jak coś mi spadnie to napiszę.
ewitka100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-31, 11:16   #52
Djapira
Zadomowienie

Ehhh... Az szkoda słow na to, co robicie.

Djapira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-31, 18:36   #53
uparta83
Przyczajenie

Hej,
kaszel sam nie przeszedł, musiałam kupić kodeinę... :-/
Jestem na drugim listku Z10 i 2kg mniej, ale dziś myślałam że wyjdę z siebie, takie miałam ssanie... Zjadłam pół opakowania czekolade AfterEight i potem miałam przez kilka godzin takiego doła strasznego, co gorsza, to całe odchudzanie już tak mi mózg lasuje, że choć to niemożliwe, od razu wydawało mi się że brzuch wydęty itd...

Rzeczywiście Zeli hamuje łaknienie, i szybciej czuję się najedzona.
Ale szkoda, że na efekty trzeba tak długo czekać...

Czy któraś z Was rzeczywiście może powiedzieć, że nie czuła działania Zeli10, a Zeli15 poczuła i to jej pomogło?
Bo może od razu walnąć większą dawkę? Hmm??
Pozdrawiam Was i trzymam kciuki!!!
Uparta
Stary 2007-07-31, 21:18   #54
Viris
Zakorzenienie

Normalnie mi się włos jeży na głowie. O tych tabletkach dowiedziałam się od cioci.
Jest tyle sposobów na zrzucenie kilogramów a nie łykanie tego świństwa. Nie życzę Wam źle ale idziecie na łatwiznę i ryzykujecie zdrowie - to czysta głupota ( szkoda że na to nie wymyślili tabletek - cud).

18,8 kg mniej od 26.01.2007 . Zamiast XL - M/S
Viris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 11:21   #55
Agasiaczek
Przyczajenie

Viris, słuchaj, możesz nas nie obrażać, swój komentarz zostaw dla siebie, a tabletkę cud, też przeznacz sobie, mnie jest nie potrzebna, bo wykształcenie wyższe już mam.

Dziewczyny u mnie 34 tabletka i nadal 4 kg, ale się nie załamuję, jem nawet więcej i czuję się ok. Nie mam żadnych skutków ubocznych. Tylko chciałabym zobaczyć mniej na wadze no nic, chyba zmuszona jestem czekać. Życzę Wam wytrwałości i sukcesów w gubieniu kg

Uparta, poczekaj na efekty po 10, jak nie zadziała, to przestawisz się na 15 (jest silniejsza, ale i skutki uboczne też)

Ewitka, witaj.....nie martw się, dziewczyny zgubiły na tym i 30 kg, także z nami dasz radę byle tylko działały, bo niestety, nie działają na każdego, no, ale na to już nie ma rady papa
Stary 2007-08-01, 13:41   #56
Viris
Zakorzenienie

Inteligencji się nie nabywa z kolejnym tytułem naukowym, niestety.

A komentować będę - od tego jest forum. Szczególnie że na własnej skórze przekonałam się że mogę schudnąć zdrowo, na świetnej diecie 12,5 kilograma. I tę wagę utrzymać. Jedyny efekt uboczny na który mogę ponarzekać to kosztowna wymiana garderoby

Stary 2007-08-01, 13:57   #57
Djapira
Zadomowienie

Viris, slyszalam, ze tabletki szkodza, ale nie bede sie wypowiadac, bo slyszalam tylko opinie, ale to, ile niektore dziewczyny jedza Ktos powiedzial, ze nie je sniadan i kolacji.... Przeciez to jojo gwarantowane! Zrujnowany metabolizm, wypadajace wlosy, lamiace sie paznokcie i w ogole niebezbieczne dla organizmu. I jak je sie tak malo to traci sie wode, a cialo wyglada jak flak. A wiem to z wlasnej autopsji, po kilku miesiacznym glodzeniu sie dietami o 0 do 600kcal...

Djapira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 20:57   #58
Viris
Zakorzenienie

Ja wiem może nie z własnego doświadczenia - ale z moich bliskich, jak te tabletki rujnują NIEODWRACALNIE organizm. Nie piszę też o odchudzaniu się na diecie "piętnaście i pół kalorii". Jest kilka na prawdę zdrowych i dobrych diet, wystarczy odrobina chęci i silnej woli
Kijem Wisły nie zawrócę, ale spróbować musiałam.

Stary 2007-08-01, 21:57   #59
Agasiaczek
Przyczajenie

Inteligentny to ten , który nie obraża innych, faktycznie, inteligencji nie nabywa się z każdym tytułem może być cham z pięcioma tytułami, albo ja z tylko dwoma, bez obrażania innych komentować możesz, oczywiście Twoje prawo, ale bez obrażania innych chyba tutaj się ze mną zgodzisz??? Gratuluję wyniku 12,5 kg mhhh to sporo, bez żadnych wspomagaczy
Stary 2007-08-02, 06:56   #60
Viris
Zakorzenienie

Dzięki za gratulacje - a co do obrażania to jest mi strasznie przykro że Cię coś w moim poście uraziło. Nie miałam takiego celu.

Mam nadzieje że zanim zrobicie sobie krzywdę spróbujecie zdrowego odchudzania - polecam z całego serca - skuteczne, przyjemne i bezpieczne. I wcale nie takie trudne

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości