![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: .:: Zelixa::.
miłam recepte lekarka mi przepisała ale małym przekrętem
![]() czuje sie w miare dobrze głowa mnie boli i kiepsko śpie ale i tak jestem wyspana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
dzis 5 dzien
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
jak tam Agasiaczek? na mnie to jakos powoli dziala
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Witaj Basiek
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
ja tez wczoraj usłyszałam ze schudłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja miałam tak kiedy brałam Zelixe 10. Na wadze duzo mi nie ubyło, ale widziałam po ubraniach, że sa za luźne. Szczególnie cieszyłam sie kiedy weszłam w stare ciuszki- które były na mnie wcześniej za ciasne. Ja podczas brania zelixy mogłam palić jak smok. Cały czas miałam ochote na papierosa.
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Ja od jutra znowu zaczynam brać Zelixe 15. Brałam ją wcześniej kilka razy. Przestałam ją brac bo miałam sesje, pisanie pracy. Mam nadzieję, że mi pomoże w walce ze zbednymi kilogramami.
![]()
#39 |
Przyczajenie
|
biore juz 13 dzien a większych efektów nie widać..ostatnio na imprezie wypilam troche alkoholu i zle sie to skonczyło...juz po kieliszku szampana czułam sie jak po 5 piwach a jak wypilam wiecej to juz wogole czułam sie jak gwiazda na parkiecie wole nie myslec co tam odstawiałam bo niewiele pamiętam:P:p..a na zajutrz mialam takie zawroty glowy ze wydawalo mi sie ze latam total odtol jak jakis ćpun strasznie sie wystraszylam tym bardziej wszyscy ktorzy nie wiedza ze to pije..nastepnego dnia nie wziełam tabletki bo sie bałam wiec wczoraj miałam przerwe dzis juz wziełam i jest ok..myslicie ze to normalne po tych tabletkach czy to jednak od czego innego?.. Lady D a jakie skótki pi 15? gorzej czy to samo może sie skusze jak nie bede juz mieć takich akcji.. a co u Agasiaczka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Przyb tych tablatkch nie wolno pić alkoholu!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Ja jak ide na impreze i wiem, że bede piła jakieś kolorowe drinki ![]() A u mnie wszytko ok. przy 10 chciało mi sie jesc. Teraz biore 15 i nie odczuwam głodu. Dzisiaj 3 dzień. Nie mam zawrotów głowy i nie jest mi gorąco. Wczoraj zjadłam śniadanie (tylko ja jadam śniadanie ok. 12) i później przez cały dzień tylko jabłko. Wogóle nie chce mi sie jesc. Ale bede sie starac jesc normalne posiłki (śniadanie, obiad, kolacja) bo po odstawieniu zelixy boję się żebym znowu nie przytyła. Tak przyzwyczaje żołądek. Aaaaa..... wogóle nie mam ochoty na słodycze!!!! Właśnie słodycze były moją największą udręka w walce z kg ponieważ je uwielbiam. No i jak przy 10 chce mi sie cały czas palić!!!!
#41 |
Przyczajenie
|
Hej Basiek i Lady D
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich!!Jestem nowa wiec pozdrawiam was gorąco!!
Chcialam sie czegos dowiedzieć na temat efektów Zelixy 15! Biore ja dopiero 3 dzien! czuje sie dobrze, ale caly czas mysle o jedzeniu ![]()
#43 |
Przyczajenie
|
Hej Gonnia
![]() ![]() ![]() Basiek, a co u Ciebie? |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Niestety nadal chce mi sie palić!!!!! Dziewczyny a jak u was?
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, mam 172 wzrostu, 75 kilogramów, ale noszę rozmiar 40. 3 dni temu zaczęłam brać Z10. Denerwuję się strasznie tym, że mogą mi się ujawnić te objawy niepożądane. Do tego codziennie dwie godziny siłowni i staram się jeść mniej. Chciałam się przywitać. Zobaczymy jak mi pójdzie...
Pzdr, Uparta83 |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Hej,
od dwóch dni mam uporczywy kaszel, suchy i non stop. Nie jestem chora. Nie mam zaczerwienionego gardła. Czy to jeden ze skutków ubocznych? Męczę się kaszląc non stop... ;-/ |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny. u mnie coś sie ostatnio nie rusza wręcz przeciwnie zdaje mi sie że więcej zgrubłam w początku 2 tyg miałam wrażenie że faktycznie brzucha mniej ale teraz znowu jest wielki i paskudny:/ w 1 tygodniu schudłam 2/3 kilo a teraz nic, stoi pomimo ze nie tknę nic słodkiego można mi pod nos podkładać a i tak nie zjem
![]() ![]() a wy jak z wagą? mi spodnie jescze nie lecą;( |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczyny
![]() Uparta, ja nie kaszlałam, ale czasami chciało mi się kaszlnąć, chyba z tej suchości w ustach, takie gardło miałam suche. Ale teraz już nic takiego nie mam, więc nie wiem, poczekaj jeszcze troszkę to może przejdzie. Lady D! gratuluję wejścia w spodnie kupione w lutym ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
10,ale nie opłaca się,lepiej od razu od 15,efektów ubocznych nie mam,poza suchości w ustach.można je stosować do roku,ale jeżeli nie działają po pierwszym opakowaniu,to lepiej dać sobie spokój,poprostu nie na każdego mogą działać,więc po co się truć.pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
Hej!Dzisiaj zaczelam 2 listek zeli 15! Jestem zla !! jem malo, cwicze codziennie 1h i przez 10 dni ubylo mi tylko 2 kg? co robie zle ze mam taki maly spadek wagi??pozdrawiam
#51 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() Dołączyłam do Was Drogie towarzyszki niedoli. Nadwaga ok. 20 kilosów ale jestem pełna nadziei. No i po pierwszej zelixie a'15 mg. Adipex nie podziałał, zobaczymy co będzie teraz. Czekam na efekty specjalne [czytaj: uboczne] . Moja koleżanka w pracy schudła bardzo i twierdzi, że nic nie brała , ale ma wszystkie z możliwych, wymienionych tu wyżej ,objawów. Musiała nawet na zwolnienie lekarski iść z uwagi na serducho i t.p. Wiem , że spożywała tzw. napoje wiadome na imprezach rozmaitych. No, to pewno to miało wpływ. Pozdrawiam! I czekam co będzie? Jak coś mi spadnie to napiszę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Ehhh... Az szkoda słow na to, co robicie.
#53 |
Przyczajenie
|
Hej,
kaszel sam nie przeszedł, musiałam kupić kodeinę... :-/ Jestem na drugim listku Z10 i 2kg mniej, ale dziś myślałam że wyjdę z siebie, takie miałam ssanie... Zjadłam pół opakowania czekolade AfterEight i potem miałam przez kilka godzin takiego doła strasznego, co gorsza, to całe odchudzanie już tak mi mózg lasuje, że choć to niemożliwe, od razu wydawało mi się że brzuch wydęty itd... Rzeczywiście Zeli hamuje łaknienie, i szybciej czuję się najedzona. Ale szkoda, że na efekty trzeba tak długo czekać... Czy któraś z Was rzeczywiście może powiedzieć, że nie czuła działania Zeli10, a Zeli15 poczuła i to jej pomogło? Bo może od razu walnąć większą dawkę? Hmm?? Pozdrawiam Was i trzymam kciuki!!! Uparta |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Normalnie mi się włos jeży na głowie. O tych tabletkach dowiedziałam się od cioci.
Jest tyle sposobów na zrzucenie kilogramów a nie łykanie tego świństwa. Nie życzę Wam źle ale idziecie na łatwiznę i ryzykujecie zdrowie - to czysta głupota ( szkoda że na to nie wymyślili tabletek - cud). |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
Viris, słuchaj, możesz nas nie obrażać, swój komentarz zostaw dla siebie, a tabletkę cud, też przeznacz sobie
![]() Dziewczyny ![]() ![]() ![]() Uparta, poczekaj na efekty po 10, jak nie zadziała, to przestawisz się na 15 (jest silniejsza, ale i skutki uboczne też) Ewitka, witaj.....nie martw się, dziewczyny zgubiły na tym i 30 kg, także z nami dasz radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Inteligencji się nie nabywa z kolejnym tytułem naukowym, niestety.
A komentować będę - od tego jest forum. Szczególnie że na własnej skórze przekonałam się że mogę schudnąć zdrowo, na świetnej diecie 12,5 kilograma. I tę wagę utrzymać. Jedyny efekt uboczny na który mogę ponarzekać to kosztowna wymiana garderoby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Viris, slyszalam, ze tabletki szkodza, ale nie bede sie wypowiadac, bo slyszalam tylko opinie, ale to, ile niektore dziewczyny jedza
![]()
#58 |
Zakorzenienie
|
Ja wiem może nie z własnego doświadczenia - ale z moich bliskich, jak te tabletki rujnują NIEODWRACALNIE organizm. Nie piszę też o odchudzaniu się na diecie "piętnaście i pół kalorii". Jest kilka na prawdę zdrowych i dobrych diet, wystarczy odrobina chęci i silnej woli
![]() Kijem Wisły nie zawrócę, ale spróbować musiałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
Inteligentny to ten , który nie obraża innych, faktycznie, inteligencji nie nabywa się z każdym tytułem
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za gratulacje - a co do obrażania to jest mi strasznie przykro że Cię coś w moim poście uraziło. Nie miałam takiego celu.
Mam nadzieje że zanim zrobicie sobie krzywdę spróbujecie zdrowego odchudzania - polecam z całego serca - skuteczne, przyjemne i bezpieczne. I wcale nie takie trudne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.