|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gry
Cytat:
Nie da się grac przez wyskakujace reklamy które blokują gry. Tak się dzieje np. w Mahjongu. Pojawia się plansza do gry, następnie wyskakuje reklama i w tym momencie plansza znika, zostaje biała plama!! Podobny przypadek mam we Free Cell. Wyskakująca reklama powoduje, ze na planszy pojawia się napis "loading" i nic się nie dzieje. Kolejna grą jest Pacman. Tu z koleii przesuwa mi się cały ekran. Tzn. po wyłączeniu reklamy, gdy zaczynam grać (a w Pacmanie operuje się klawiszami strzałek) zamiast Pacmana przesuwa się cały ekran na monitorze w góre lub w dół, przez to nie widzać planszy do gry!! I jeszcze Railway Line! Po zakończeniu gry, po ostatnim levelu wynik się nie zapisuje. Wyskakuje napis "subbmit score" i jak się w niego klika to zamiast zapisać wynik gra zaczyna się od nowa! ![]() Złośliwcze drogi, pomocy..... ![]() EDIT: wiem, że reklam nie można całkowicie wyeliminować i na forum sa ok, jak równiez na stronie słównej gier, ale w momencie rozpoczecia gry wszystko blokują
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Mam następujący problem z grami.
Gdy gram w grę np. Gun Run, nagle gra znika i zaczynają wyświetlać się strony, jakieś reklamy. Strasznie to irytujące, jestem w "środku" gry, a tu ni z tego ni z owego wyświetlają mi się te strony.
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Wreszcie znalazłam wątek na którym moge zgłosić moj problem. Otóż, w grze Hexxagon występuje jakiś przedziwny chochlik który przyznał mi wynik, choć nawet w te gre nie grałam! Miałam ją włączoną w jednym okienku, a w drugim grałam w coś innego, a tu nagle wczytująca sie strona inforumuje mnie ze jestem nowym championem gry Hexxagon
W miarę możliwości propouję usunięcie mnie z listy championów, aby ci, którzy naprawde na to zasłużyli zajęli odpowiednie pozycje Jakby tego było mało, przyznano mi 790 pt, a w grze max to 58 (jak podają inne uczestniczki). . . Podejrzewam, że błąd polegał na tym, że wynik z innej gry, zapisał sie własnie w tabeli wyników Hexxagonu . . .
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
co jest z grami? nikt o nie nie dba
![]() został tylko jeden otwarty turniej [zamkniety pod względem zapisu]
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Wesno, muszę przyznać, że byłam w ciężkim szoku, jak zobaczyłam Twój wynik
![]() Ale najwyraźniej jest w Hexxagonie jakiś błąd. Popatrz: najwyższy wynik wynosi obecnie 63850 punktów!
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktos mi moze wytlumaczyc o co chodzi w grze z tymi chipkami co podkladaja dynamit, nie wiem o co chodzi zabijam przeciwnikow zostaje sama i co dalej?????? koniec gry? bo ja nie rozumiem i gdzie tam widac ile zdobylam punktów???
a co do innych gier to wkurzyłam sie i to bardzo pobilam duzo wynikow a wyskakuje bład czy cos takiego i wynik sie nie zapisuje wrrrrrrr nie wiem po co ja sie tam poce jak i tak guzik z tego ! np. w grze gun run pobilam wynik i niestety moj aktualny sie nie zapisal
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Adatko, niestety też mam ten problem w Playin With Fire 2.
Nic się nie dzieje, plansze się nie zmieniają, wyniki nie zapisują. Może robimy coś źle, bo jak widzę - wyniki są, a więc komuś udaje się przejść dalej
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie nic sie nie robi zabije chłopka i koniec gra stoi w miejscu zero punkatacji zero zmiany planszy , ja juz nie rozumiem - i dlaczego innym gry sie zapisuja a nam nie a teraz gralam w pakmana i mialam duzo punktow i tez nie dalo sie zapisac wyniku a byla bym moze ok. 5 miejsca juz nerwy mam na te gry ehhh szkoda nerwow chyba na to....
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
w tej gre po lewej stronie jest taki pasek czerwony z czasem, jak pozbijasz wszystkich to czekasz, plansza sie zamyka i grasz dalej, na koncu [chyba po 3 planszach] stoisz sama, bo to koniec gry wtedy pod ludkiem musisz myszka poszukac przycisku, nie widac go ani punktow, dopiero jak Cie przenosi do zapisu i masz wiecej niz poprzednio to widzisz ile ugralas
![]() mam nadzieje, że wszystko jasne
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja mam jeszcze pytanko - wczoraj gralam w te gre i przeszly trzy plansze tak jak napisalas , i wyskoczyl chipek z punktami od gory 45000 - czy to byl moj wynik bo ja naciskalam wszystko co sie dalo i nic nie wskoczylo musialam wylaczyc i tam mi sie robilo ok. 4 razy zawsze mialam tyle samo punktow z gory dzieki za odpowiedz A ha i jeszcze jedno wczoraj grałam w Pakmana i mialam ok. 5000 pkt. i nie zapisalo sie - dlaczego? co ja źle robie coraz wiecej gier nie chce mi sie zapisywac wyskakuje błąd -człowiek sie męczy a tu..... d.p.a blada
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki nikki udalo mi sie zapisac moje punkty -
ale w pakmana jak sie nie dalo tak sie nie da -wyskakuje error
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
no bo te gry niektóre to szkoda gadać
![]() nie ma za co
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie właśnie miałam pisać w tej sprawie.Ta gra jest kosmiczna, mozliwa do osiągniecia max ilość pkt to chyba 50-pare (tyle ile jest pól na planszy)a tu wynik 63850
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Proponuję spojrzeć na wyniki Simona . . . Ktos ma naprawde "niezawodną" pamięć
Oj, wizazowi technicy powinni jeszcze trochę popracować nad grami, szczególnie nad tabelami championów, żeby wszytsko było w pełni funkcjonalne. |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Grałam sobie ostatnio w gierke Hexagon i po ukończonej grze zamiast zapisanego wyniku dostałam ciekawy komunikat:
mySQL query error: SELECT * FROM games_session WHERE sessid= LIMIT 1 mySQL error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'LIMIT 1' at line 1 mySQL error code: Date: Saturday 21st of April 2007 11:03:36 PM
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj gralam w Jackpak mission czy jak to tam sie pisze i chcialam zapytac , w 3 planszy lata taki gruby czerwony potworek -czy ktoras z was moze mi powiedziec jak mam go zabic? albo co tam trzeba robic ??? bo zawsze dochodze tam mam wszystkie życia i niestety tam zawsze jest moj koniec
a o punktach juz nie wspomne - jak zwykle sie nie zapisują W autobahn tez nie chcą mi sie zapisac wyniki tak duzo ugralam a tam wyskakuje error ehhh szkoda gadac - te gry są jakies nie dopracowane...
|
|
#49 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pdpisuję się pod pytaniem bo też nie wiem co trzeba zrobić na tej planszy Cytat:
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
jejciu
najpierw pojawiał mi sie taki komunikat : This score was not submitted from the game. Your score will not be saved. no to wyszysciłam cookies tak jak radził Złoś no i znowy gram uzyskałam duzzooooo punktów no i mi sie taki komunikat pojawia :mySQL query error: SELECT * FROM games_session WHERE sessid= LIMIT 1 mySQL error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'LIMIT 1' at line 1 mySQL error code: Date: Saturday 21st of April 2007 11:03:36 PM Wogole nie moge zapisac wyników buuuuuu pomocy!
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
widze ze wszystkie mamy ten sam problem
mnie tez wyskakuja takie komunikaty niestety zawsze jak mam bardzo duzo punktow to wtedy wyskakuje blad ehhh ktos źle pomyslal robiąc te gierki tylko teraz mamy problem
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam ostatnio manię na granie, ale jak mi wyskakiwały te wszystkie błędy, nie chciały się zapisywać to już dałam sobie spokój.Zresztą ja już mam dwie wygrane, więc niech ktoś inny się nacieszy czempionem
Ciekae kiedy będą dodane nowe gry??Jakoś mam wrazenie, ze nikt się nimi nie interesuję, a tam się nieraz takie cuda i dziwy dzieją ![]() i niektórzy to tacy świetni sa i sprytni, ze nie wiem
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo te juz sa nudne troche- a zreszta sweet masz racje ktos ma haka na niektore gry no i z tad takie wybujałe wyniki w pociag to rozumiem bo w kółko mozna jezdzic calymi dniami ale inne to juz ktos ma sporyt chyba bo jak...
|
|
|
#54 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozumiem że w hexagon to jakiś błąd. Jestem ciekawa Great Mahjong: Classic , jeśli na prawdę da się ugrać tyle punktów to chylę czoła, ja ledwo co ponad 400 punktów uzbierałam i wciąż w to gram i nic mi nie wychodzi. Ta gra mi weszła na ambicje No i pytanie - co komu po czempionie jeśli zdobył je jeżdżąc kilka godzin w kółeczko pociągiem, itp. ![]() Widzę że nie ma czempionów na górze strony w grach, jakieś zmiany?
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie.Bardzo lubię grać w Great Mahjong i nie wiem jak to możliwe, zeby uzyskać taki wysoki wynik
Toż to wyższa szkoła jazdy musi być.Nie wiem jak to możliwe, ja najwięcej miałam koło 300Cuda się dzieją ostatnio na tym Wizażu Naszym kochanym ![]() Pozdrawiam Was niezłomne kobitki
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Dalej mam problem, o którym pisałam kilka postów wcześniej.
Bardzo często w trakcie gry, następuję przekierowanie na strony, takie jak np. madame Katarina czy coś takiego. Problem dotyczy gry - Gun Run Mam już tego serdecznie dość, może ktoś mi doradzi co mam zrobić z tym "fantem"
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie się cuda dzieją bo w grze Doll Assault zajmuję jednocześnie 12. i 13. pozycję
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
adatka i Ivon.a tam poprostu nie dajcie sie zabic
musicie tego ludka ominac tak zeby skonczył sie czas na tej planszy ![]() pozniej dalej sie gra na platformach
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O matko Kancia ile masz tych czempionów Tylko mojego nie próbuj zabrać bo nie mam czasu grać Ale zapowiadam że tak łatwo nie oddam ![]() Jeśli chodzi o great mahjong to trochę podniosłam swoją punktację do 500 , ale nie wiem czy kończąc porządnie planszę uzbieram aż 1600 punktów Ale gram dalej
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahaahh a ja głupia jeszcze na niego skakalam bo w niektórych grach jest tak że trzeba go przydeptac hihih dobre dobre - no to w takim razie sprobojemy ponownie pozdrawiam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

nie da sie grac w ta gierke w takiej sytuacji.

W miarę możliwości propouję usunięcie mnie z listy championów, aby ci, którzy naprawde na to zasłużyli zajęli odpowiednie pozycje

Ale zapowiadam że tak łatwo nie oddam