![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stracony ten czas (?)
Napewno stracony,ale przyjemnie spedzony.
![]() |
#32 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
ja to nieraz mówię tylko, że wyczytałam w necie czy na jakimś tam forum, bo moi znajomi też reagują na wizaż dziwnie
![]() ale co tam, niech się nie wtrybiają gdzie, co i jak, bo potem będą mnie wyklinać, że czas marnują ![]() poza tym czuję się bardziej anonimowa... i dobrze mi tak ![]()
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
coś w tym jest ;-)
Najgorsze jest to że siedzac na necie czas poporstu ucieka tak szybko, ze zanim sie zorientuje ze siedze zamiast jednej godziny o wiele wiele dluzej dzien mi ucieknie poprostu... no, ale dzieki temu ze tak duzo siedzie na necie (wlasciwie tu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
A bo ja wiem...
I tak, i nie. Ludzie to ludzie, nie ważne czy przed komputerem, czy przed telewizorem, czy przez telefon, czy przez listy i pocztówki poznawani. I to jest dla mnie akurat najważniejsze. Co nie zmienia faktu, że uzależniona jestem. A z tym to juz jednak cos trzeba będzie zrobić. No bo jak to tak ![]()
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
także uważam czas spędzony przed komputerem jako czas stracony.
nic nie robie, tylko przegladam te strony, wkółko te same - allegro choć nic nie kupie, itd... najgorsze jest to, ze mam poczucie że marnuje cenny czas i nic z tym nie robię ... tzn. juz od niedawna staram się pracowac nad sobą, i powolutku się uwalniam od tego nałogu.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Przeczytałam na ........... , że ta (np.) odżywka jest bardzo dobra. - Dzisiaj powstały trzy ............ o podkładach. - Wlepiłam punkty .............. za coś tam. - Cały wieczór siedziałam na ............. ![]() - Ile razy można mówić, że przed założeniem .......... należy skorzystać z ............ Szkolą się ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam wrażenie, że wiele ze swojej anonimowości na wizażu straciłam. Anonimowa to ja byłam jakieś 3 000 postów temu ![]() Ale na razie źle mi z tym też nie jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sa tacy co w ogole nie pisza na wizazu a swoja dzialalnosc ograniczaja do uzywania WYSZUKIWARKI ![]() Co za grzeczni chlopcy, a ze ich ulubionych haslem do wpisywania jest "rena" to juz inna bajka. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Łajka , oczywiście że marnujesz czas ! :P Powinnaś natychmiast ograniczyć kontakt z internetem ...
zabrałaś mi tytuł mistrza SNAKE'a! ![]() dlatego postuluje zebys na jakis czas ... pobyla na dworze np ![]() pomalutko pobije Twoj wynik i bede znowu najlepsza w snake'u ![]()
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie do czasu ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() --- Czemu odchodzisz; wyjeżdżasz może gdzieś?![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe hasło wpisują ![]() ![]() Oj dziwnie bym się czuła, gdyby moi znajomi rambo w wyszukiwarkę wpisywali ![]() Ale o samodzielne kierowanie się na www.wizaz.pl/forum ich nie podejrzewam ![]() To chyba ponad ich siły ![]() ![]() Strzeż się strzeż ![]() I na Ciebie przyjdzie pora. O to samo miałam zapytać, ale nie chciałam być wścibska ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Chciałam napisać, ze zaczynam drastycznie ograniczać czas spędzony przed komputerem...i spojrzałam na podpis Reny....
Będzie mi szczególnie brakować kilku Wizażanek...ale coraz częściej mam wrazenie, że przyzwyczajam się do osób, których nigdy nie zobaczę i...robi mi się smutno... ![]() Czy stracony ten czas... nie moge odpowiedzieć TAk, nie mogę odpowiedzieć NIE... to zależy, gdzie, z kim, kiedy i o czym... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Uważam za stracony czas przed kompem, tylko wtedy, gdy powinnam coś innego zrobić i właśnie przez siedzenie przed kompem mam z problemy ze zrobieniem tego czegoś. A w necie można naprawdę wiele ciekawych rzeczy się dowiedzieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
strzegę się, zasieki już są
![]()
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Niestety tez uważam, że te godziny które spędzam dziennie w interneci mogłabym inaczej, abrdziej korzystnie wykorzystac. Wiele razy sobie mówię, że następnego dnia posiedze tylko 1h a potem wychodzi 4h.... i jestem tym załamana, ale nic w tym kierunku nie robię, żeby mniej czasu przed kompem spedzac.
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Tak pół na pół. Sporo czasu straciłam siedząc w necie, ale i też było kilka owocnych wizyt... Natomiast jedno mogę stwierdzić, znudziła mi się sieć i to dość mocno.
![]() ![]() Najbardziej wkurza mnie to, że zamiast własnie spać, bo w końcu jest po 1 w nocy, ja coś bazgrzę w Łajki wątku. ![]() No, a to wszystko przez wizaż ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Ja nie uważam,że tracę czas na necie, ponieważ właśnie przez neta poznałam kilka fajnych dziewczyn i z niektórymi mam dobry kontakt.
No a tak poza tym to jestem uzależniona ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
A ja mam sentyment do internetu (poznałam mojego TŻ, głównie za to
![]() ![]() Jednak bardzo dużo przesiaduję na wizażu, bo uwielbiam czytać ![]() ![]() Też cenie niektóre wizażanki za wypowiedzi, choć może sama malusio udzielam się, co widać po postach, ale ile razy uśmiałam się/popłakałam/powkurzałam czytając Wasze odpowiedzi. ![]() ![]() ![]()
Nadzieja to marzenie budzącego się człowieka." Edytowane przez AnielicaS Czas edycji: 2007-04-01 o 09:36 Powód: nie ma to jak literówki ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też mam zamiar ograniczyć trochę czas tutaj spędzany. Ale i tak mi nie wyjdzie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Ja chyba tez jestem uzalezniona i przez to zla na siebie bo ciagle czasu brak...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
U mnie jest różnie.
Czasem - czas przecieka przez palce, wodniście bardzo. Skaczę ze strony na stronę, siedze bezproduktywnie na Wizażu (bezproduktywnie wówczas, gdy tylko go przeglądam, nie szukając niczego konkretnego i nie udzielając się). Ale: przeważnie siedzę przed kompem i szykuję rzeczy do pracy czy robię bizuterię. Wówczas nawet kilku godzin nie traktuję jako straconych. Poza tym dzięki Sieci nauczyłam się bardzo wiele, czy to sama, czy z pomoca innych. Poza tym, jestem zwierzęciem pająkowatym i sieciujących wówczas, gdy TŻ jest w pracy, a gdy ma wolne - siłą rzeczy rezygnuję z pająkowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ja np wiele z Was po prostu lubię. Tak jakoś zwyczajnie. Dziwne. Bo to w końcu tylko ( aż ?) internet. Przygotuj sobie odpowiednio dostosowany* schron *z dostępem do internetu ![]() Cytat:
Mnie się pytają : "No ile razy można czytać to samo?" Ale jak to to samo, jak to nie jest to samo ![]() Lepiej, żeby go nie było, nie ? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
Ja przez z net poznałam kilku znajomych, w tym TŻ, więc z tej strony nie żałuje czasu spędzonego przy komputerze.
Ale z drugiej strony, zamiast pojeździć rowerem, czy poczytać książkę (czytanie bardzo zaniedbałam) lub pouczyć się, ja siedze przed komputerem większą cześć dnia i czasami nawet nie robie nic ciekawego to wtedy żałuje, ale to po części też przez lenistwo (chyba net mnie tak rozleniwia).
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
ja nie żałuje, że spędzam czas przed komputerem, bo robie to wtedy, kiedy innych zajęć niestety nie mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
ile ja bym sie nauczyła do matury gdybym kompa nie miała:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.