![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Surowki
a
success is my only mothafuckin option, failure's not Edytowane przez ola_i_ch Czas edycji: 2008-02-21 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a ja mam takie pytanie: czy surówki takiego typu:
http://www.sznura.pl/index.php?str=surowki opłaca się jeść? Moja mama bardzo często je kupuje...konserwantów niby nie mają, ale ta mieszanka przypraw...większość z nich jest bardzo słodka, wiec obawiam się o ilość cukru...Na surówkach nie ma podanej wartości kalorycznej, więc nie potrafię tego w żaden sposób obliczyć...czy myślicie, że mogłabym napisać meila do tej firmy z pytaniem o ilość cukru w surówkach?
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
A ja mam inna wersje dla marchewki:
starta marchewka(na duzych dziurkach) obrac pomarancz jak jablko apotem nozykien wykrawac miasz tak spomiedzy tych blonek(wzdluz polnoc na poludnie ![]() dodac namoczone rodzynki ciut sokuz cytryny ciut oliwy mini szczypta soli oraz jak ktos lubi to mini szczypta kminku startego Edytowane przez ghostdog Czas edycji: 2007-12-03 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja swego czasu pisałam maila z zapytaniem (juz nie pamiętam o co ![]() ![]() ![]() Pisz śmiało. Swoją drogą, wycwanili się tą 'mieszanką przypraw' ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Olu, one nie są made in społem ^^ Pisze na nich sałatka dla aktywnych, wegetariańska i jeszcze jakaś jedna jest
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
a
success is my only mothafuckin option, failure's not Edytowane przez ola_i_ch Czas edycji: 2008-02-21 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.