![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bioderma Photoderm Flush, naomagic, puder w kulkach giordani gold... zapraszam!
w takim razie jesli jestes zdecydowana czekam na pw
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bioderma Photoderm Flush, naomagic, puder w kulkach giordani gold... zapraszam!
Mogłabym w takim razie zaproponować :
modelujący, perfumowany peeling do ciała Lirene - została ok. połowa z 225 ml "poczwórny" cień do powiek Joko (2 białe + 2 czarne-na powiekach wyglądają jak ciemne szare)
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Nic za perfum nie znalazłam, pozdrawiam
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Oczywiście, że by mi pasowało
![]() zrobiłam fotki peelingowi i cieniom i czekam na odpowiedz ![]() buźka ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Przepraszam ale rezygnuje z wymiany, bo nie bardzo opłaca mi się wymieniać za jedną rzecz, a na tusz mam więcej chętnych więc nie będzie z nim problemu, mam nadzieje że rozumiesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
BAN stały
|
Nobody
tu masz mój wątek wszystko jest dziś zaktualizowałam odłozyłam dla ciebie dwa tusze loreal i miss sporty i Prosze abyś coś dobrała szybciutko ja biorę balsam+ maseczkę i chę to już wysłać wreszcie ;-) Ewelinka mój upożadkowany wątek z fotkami http://www.wizaz.pl/forum/showthread...32#post3688332 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
tylko masz jeszcze coś dobrać niedużego dla siebie
może cienie jakieś perfumki te co mam po 5 albo jakiś inne coś za 6 , 7 zł;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
12. Perfumy Pur Blanca Avon - zostalo 60% (z 50ml).
13. Perfumy Avon, Tomorrow EDP - miniatura, okolo 7ml. 14. Galenic, Elancyl, Koncentrat Lipo-Reducteur - preparat wyszczuplajacy, antycellulitowy - zostalo 25ml. - Loreal Happyderm 1,5ml - Astor Anti Stress&Lift 1ml - Lirene City Matt 1,5ml - St.Ives Morelowy krem oczyszczajacy 2ml plus czarna workowata torebka Może coś u mnie wyszperasz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
9,10,11,14
![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
hej
nie jestem w stanie podac Ci dziś wymiarków bluzki, ponieważ czekam na zwrot tej bluzki od jednej wizażanki. Jest to natomiast rozmiar mały, XS, najwyżej S. Niestety u Ciebie nie znalazłam nic, to co mnie interesowało, już zostało wymienione... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Interesuje mnie
1. Perfumy Naomi Campbell Naomagic z 30ml zostalo ok. 9ml (atomizer jest uszkodzony, wiec bede musiala je przelac do innego pojemnieczka). i wszystkie probki ![]() Zajrzyj http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post4911579 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.