![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Salon tatuażu-Poznań, jaki polecacie?
Ja chciałabym połączone inicjały, rozmiar b.mały. Też nie musi to być mega dobre studio, zależy mi na niskiej cenie. Orientujecie się może?
![]() Pzdr ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Polecam Art Line na ul.Kraszewskiego-przeniesione z ul.Dąbrowskiego.Robiłam tam tatuaż na łopatce i jest super a pozatym prawie wogóle nie bolało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
czy moglabym prosic o jakies namiary na tego Pawła?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
salon ma na os. śmiałego. tel: [numer telefonu]. i na fejsie ma fan paga [nazwa].
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-03-25 o 15:20 Powód: Numer telefonu i fanpage. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Hej.
Nie wiecie może, czy ten salon na Fredry jeszcze funkcjonuje? Pięć lat temu robiłam u nich tatuaż, byłam i jestem bardzo zadowolona , przyszedł czas na drugi, z tego co piszecie nie zdzierają kasy, a wiadomo nie śpi się na niej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
a u tego Pawła ze Śmiałego to jakie ceny?
dobra znalazłam www ![]() Edytowane przez LUCRETIA82 Czas edycji: 2011-06-01 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
hello ja w Twitty bylam poprawić stary tatoo- zaplacilam 250zl i wyglada gorzej niz wczesniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Polecam Monster Tattoo
![]() ![]() W Titty Twister jest drogo i dość długo musisz czekać ale myślę że na pewno jest to salon warty polecenia ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
..........
Edytowane przez tattoomajster Czas edycji: 2012-03-13 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
PIP.
|
@tattoomajster - reklama na wizazu jest platna..
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Wiem, że było podobne pytanie, ale nie było konkretnej odpowiedzi:
do kogo najlepiej umówić się na napis? Jeden "napisowy" robiłam za 20 zł, więc 200 zł za kilka literek mnie przeraża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Niestety ale mnie przeraża to jak bardzo chcecie oszczędzać na swoim ciele...
Szkoda, że nikt tutaj nie myśli kategoriami, iż jest to na całe życie i tak jakby warto wykonać to w profesjonalnym studiu i dać parę zł więcej, niżeli oszczędzać za wszelką cenę, a za jakiś czas wydać majątek na usunięcie lub zakrycie babola... Co do tatuaży na palcach- żadne dobre studio odmówi wykonania takiego tatuażu, ponieważ nie ma ono prawa się dobrze wygoić (mam na myśli napisy między palcami), wiem wiem... gwiazdy takie jak Rihanna przecież mają taki napis tylko Rihannę stać na to aby poprawiać taki tatuaż co miesiąc... Ludzie zastanówcie się czy warto oszczędzać na swoim ciele... Lepiej zapłacić raz a więcej niż mało i żałować... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() zwlaszcza jak sie czlowiek naoglada w sieci nieudanych zdjec, ze szok ... ludzie nie oszczedzaja na butach czy kosmetykach, ktore przeciez nie zostana z nimi na cale zycie, a na tatuazach - owszem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Dokładnie tak
![]() Sama pracuję w studiu tatuażu i wystarczająco wiele już widziałam "błędów młodości" kiedy to ktoś chciał za wszelką cenę zaoszczędzić ![]() Tak samo zabawne stwierdzenie, które tu przeczytałam, że do zrobienia napisu nie trzeba mieć doświadczenia... no cóż... napisy są sprawą mocno techniczną i początkujący tatuator nie zrobi tego ani prosto, ani ładnie, ani tym bardziej profesjonalnie co za tym idzie np. za mocno wbity tusz, który z czasem zacznie się rozlewać pod skórą lub też za lekko wbity tusz przez co tatuaż w tempie błyskawicznym zaczyna blednąć. Zatem z mojej strony taki mały apel: kochani nie oszczędzajcie na swoich ciałach, tym bardziej jeśli chcecie to nosić do końca swoich dni! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Ja robię tatuaże za piwko albo coś innego, mój znajomy robi takie tatuaże, że głowa mała, tak po prostu bo lubi, bo umie, bo chce. Nie wymaga 100 złotych od kreski czy literki
![]() Ale zrobiłam kiedyś u takiej jednej dziewczyny - swoje tatuaże miała przepięknie wykonane.. a mim zrobiła jakieś pipiripi musiałam poprawiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
witam dziewczyny...w tym roku - na nowe życie, bo udało mi się wyjść z niezłego bagna, na pamięć o złym i wiarę w siebie- zafundowałam sobie dobrego skrzydlatego ducha (ptaka) na plecach...
robiłam go w Art-Line studio w Poznaniu (u Dominika) i jestem bardzo zadowolona! był drogi - ale warto było...bardzo profesjonalne wykonanie, minimalny ból (a wiem jak potrafi boleć, to nie mój pierwszy tatuaż), po 3dniach prawie był zagojony - żadnych wysięków, strupków, jedynie swędzenie gdy tatuaż się goił... POLECAM z czystym sercem! za profesjonalizm warto zapłacić, w końcu chodzi o nasze ciało i zdrowie... tylko uprzedzam, że Dominik ma terminy 5-6miesięcy! w marcu robił zapisy na sierpień! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
hej
myślę nad malusieńkim tatuażem... chodzi mi o literkę "K" w ładnej czcionce wielkości ok 1 x 1cm. Jeszcze nie wiem w jakim miejscu na ciele... może mi ktoś podpowie? Może mi ktoś polecić jakiś salon który za jedną literkę nie weźmie 200zł??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
hej , ja myślę właśnie nad kolejnym tattoo ale aż mnie strzyka jak widzę te ceny , rozumiem że każdy chce zarobić ale brać 200zł za małą literkę?! ja pierwszy tatuaż robiłam w salonie bodyink na św. marcinie. wybrałam ten salon ponieważ kiedyś przebijałam u nich pępek jak mieli siedzibę jeszcze na fredry. za maluteńkie 3 gwiazdki na plecach zapłaciłam 150zł i to tylko ze względu na "lojalność" . ogólnie nie pamiętam jak nazywał się tatuażysta ale nie mam z nim miłych wspomnień :/ był dość niemiły , wiadomo jak to pierwszy tatuaż każdy się boi itd , uważam , że tatuażysta powinien jakoś wesprzeć , pożartować dla rozluźnienia atmosfery , a on gburowaty , poszłam tam z chłopakiem , zaczęłam się śmiać i dla żartu rzuciłam "misiu choć potrzymać mnie za rękę " odburknął tylko , że to nie przedszkole , na pytanie czy boli , znowu mnie wyśmiał o.O zachowywał się jakby robił ten tatuaż za karę :/ szkoda bo kolega od piercingu u którego byłam się zapisać był bardzo sympatyczny , pamiętam , że już jak przekłuwałam pępek zrobił na mnie miłe wrażenie ...
dla porównania moj kolega ma znajomego w Zielonej górze , widziałam jego "dzieła" na skórze i powiem , że jestem w szoku , że można tak pięknie wykonać tattoo... za wytatuowanie boku - żeber zapłacił uwaga: 250 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie był to jakiś mega wielki wzór ale dość spory, moja koleżanka robiła 3 napisy i zapłaciła 80 zł . niestety do zielonej trzeba jeszzce dojechać ale zastanawiam się czy nie pojechać tam , co więcej moja kolejna koleżanka robiąc duży wzór na żebrach opowiadała , ze przed wykonaniem tatuażu on bardzo ją wspierał itd przez cały czas wykonywania tattoo zagadywał ją , na tyle że nie zauważyła kiedy on skończył !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Przymierzam się właśnie do zrobienia nowego tatuażu, najlepiej na wczesną wiosnę, czyli jak się teraz zapiszę to akurat termin mi tak podejdzie.
Jakie studio robi ładne, czyste, równe napisy? Jesteście w stanie coś polecić? Jak na razie najbardziej przypadły mi do gustu prace Art Line Tattoo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
Witam . ja właśnie wczoraj zrobiłam swój pierwszy tatuaż (napis na przedramieniu) polecono mi studio Jazz-Tattoo na ul.Zielonej , teraz ja mogę ich polecać innym ,ceny mają przystępne ,a i sam napis wyszedł rewelacyjnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() magda0760 ile zapłaciłaś? z ciekawości, bo ja też się tam wybieram po nowym roku Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-03-25 o 14:43 Powód: Link. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
Miało być 300zł ale zapłaciłam 250 zł ,a że mam już pomysł na drugi to pewnie szybko do nich znowu zajrzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
No hej dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
tak jak pisałam ,dzisiaj zrobiłam dwa kolejne tatuaże w Jazz-Tattoo i ponownie mogę stwierdzić ,że to profesjonalne studio i polecić każdemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
a ja polecam skandaltattoo na ul. 3 maja rewelacyjna atmosfera
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
Cześć
![]() Jestem zielona w tych sprawach, a chciałabym sobie zrobić tatuaż, w takim stylu: http://www.beyondhollywood.com/shane...er-and-poster/ bardzo mi sie podoba, tylko zastanawiam sie czy zrobie podobnego tatuażu na szyi boli ? i czy takie tatuaże robione w salonach to pozostają już na zawsze ? czy robienie tatuażu może nieść jakieś niebezpieczeństwo zdrowotne ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.