Salon tatuażu-Poznań, jaki polecacie? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-08-29, 23:16   #31
natalkab6
Raczkowanie

Dot.: Salon tatuażu-Poznań, jaki polecacie?

Ja chciałabym połączone inicjały, rozmiar b.mały. Też nie musi to być mega dobre studio, zależy mi na niskiej cenie. Orientujecie się może?

Pzdr
Stary 2010-09-30, 09:17   #32
sylunia8080
Raczkowanie

Polecam Art Line na ul.Kraszewskiego-przeniesione z ul.Dąbrowskiego.Robiłam tam tatuaż na łopatce i jest super a pozatym prawie wogóle nie bolało.
sylunia8080 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-04, 14:53   #33
ass175
Przyczajenie

czy moglabym prosic o jakies namiary na tego Pawła?
ass175 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-07, 16:30   #34
LatajacaLola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ass175 Pokaż wiadomość
czy moglabym prosic o jakies namiary na tego Pawła?
salon ma na os. śmiałego. tel: [numer telefonu]. i na fejsie ma fan paga [nazwa].

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2014-03-25 o 15:20 Powód: Numer telefonu i fanpage.
LatajacaLola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-08, 15:03   #35
cobrad
Raczkowanie

GG do cobrad

Hej.
Nie wiecie może, czy ten salon na Fredry jeszcze funkcjonuje? Pięć lat temu robiłam u nich tatuaż, byłam i jestem bardzo zadowolona , przyszedł czas na drugi, z tego co piszecie nie zdzierają kasy, a wiadomo nie śpi się na niej.
cobrad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-01, 09:33   #36
LUCRETIA82
Raczkowanie

a u tego Pawła ze Śmiałego to jakie ceny?

dobra znalazłam www

Edytowane przez LUCRETIA82
Czas edycji: 2011-06-01 o 09:39
LUCRETIA82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-14, 19:48   #37
KaLOLina
Przyczajenie

hello ja w Twitty bylam poprawić stary tatoo- zaplacilam 250zl i wyglada gorzej niz wczesniej moja kolezanka tez tam robila pume - caly bok-ona jest zachwycona, ale mnie nie powala -tatoo jest poprawny ale jak na tak duzy to bez zachwytu...jednak wiele osob bardzo ceni sobie prace Lysego...moim zdaniem jest tam tez drogo... teraz mysle o art-studio zwlaszcza ze ich prace mi sie baaardzo podobaja...
KaLOLina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 11:11   #38
Tequiila
Raczkowanie

Polecam Monster Tattoo Tam właśnie robiłam moje maleństwo
W Titty Twister jest drogo i dość długo musisz czekać ale myślę że na pewno jest to salon warty polecenia

Z miłości leczy tylko śmierć... ?
Tequiila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-13, 09:54   #39
tattoomajster
Przyczajenie

..........

Edytowane przez tattoomajster
Czas edycji: 2012-03-13 o 10:35
tattoomajster jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-13, 10:24   #40
ilios
PIP.

GG do ilios

@tattoomajster - reklama na wizazu jest platna..
ilios jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 13:13   #41
addyss
Raczkowanie

Wiem, że było podobne pytanie, ale nie było konkretnej odpowiedzi:
do kogo najlepiej umówić się na napis?
Jeden "napisowy" robiłam za 20 zł, więc 200 zł za kilka literek mnie przeraża
addyss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 23:44   #42
Agata89k
Przyczajenie

Niestety ale mnie przeraża to jak bardzo chcecie oszczędzać na swoim ciele...
Szkoda, że nikt tutaj nie myśli kategoriami, iż jest to na całe życie i tak jakby warto wykonać to w profesjonalnym studiu i dać parę zł więcej, niżeli oszczędzać za wszelką cenę, a za jakiś czas wydać majątek na usunięcie lub zakrycie babola...
Co do tatuaży na palcach- żadne dobre studio odmówi wykonania takiego tatuażu, ponieważ nie ma ono prawa się dobrze wygoić (mam na myśli napisy między palcami), wiem wiem... gwiazdy takie jak Rihanna przecież mają taki napis tylko Rihannę stać na to aby poprawiać taki tatuaż co miesiąc...
Ludzie zastanówcie się czy warto oszczędzać na swoim ciele... Lepiej zapłacić raz a więcej niż mało i żałować...
Agata89k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-07, 06:19   #43
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
Lepiej zapłacić raz a więcej niż mało i żałować

zwlaszcza jak sie czlowiek naoglada w sieci nieudanych zdjec, ze szok ... ludzie nie oszczedzaja na butach czy kosmetykach, ktore przeciez nie zostana z nimi na cale zycie, a na tatuazach - owszem.
ilios jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-07, 23:46   #44
Agata89k
Przyczajenie

Dokładnie tak
Sama pracuję w studiu tatuażu i wystarczająco wiele już widziałam "błędów młodości" kiedy to ktoś chciał za wszelką cenę zaoszczędzić
Tak samo zabawne stwierdzenie, które tu przeczytałam, że do zrobienia napisu nie trzeba mieć doświadczenia... no cóż... napisy są sprawą mocno techniczną i początkujący tatuator nie zrobi tego ani prosto, ani ładnie, ani tym bardziej profesjonalnie co za tym idzie np. za mocno wbity tusz, który z czasem zacznie się rozlewać pod skórą lub też za lekko wbity tusz przez co tatuaż w tempie błyskawicznym zaczyna blednąć.
Zatem z mojej strony taki mały apel: kochani nie oszczędzajcie na swoich ciałach, tym bardziej jeśli chcecie to nosić do końca swoich dni!
Agata89k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-08, 19:19   #45
chwast
Zakorzenienie

Ja robię tatuaże za piwko albo coś innego, mój znajomy robi takie tatuaże, że głowa mała, tak po prostu bo lubi, bo umie, bo chce. Nie wymaga 100 złotych od kreski czy literki
Ale zrobiłam kiedyś u takiej jednej dziewczyny - swoje tatuaże miała przepięknie wykonane.. a mim zrobiła jakieś pipiripi musiałam poprawiać Więc jak ktoś nie ma znajomości to nie warto...
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-22, 23:41   #46
KaLOLina
Przyczajenie

witam dziewczyny...w tym roku - na nowe życie, bo udało mi się wyjść z niezłego bagna, na pamięć o złym i wiarę w siebie- zafundowałam sobie dobrego skrzydlatego ducha (ptaka) na plecach...
robiłam go w Art-Line studio w Poznaniu (u Dominika) i jestem bardzo zadowolona!
był drogi - ale warto było...bardzo profesjonalne wykonanie, minimalny ból (a wiem jak potrafi boleć, to nie mój pierwszy tatuaż), po 3dniach prawie był zagojony - żadnych wysięków, strupków, jedynie swędzenie gdy tatuaż się goił...
POLECAM z czystym sercem! za profesjonalizm warto zapłacić, w końcu chodzi o nasze ciało i zdrowie...

tylko uprzedzam, że Dominik ma terminy 5-6miesięcy! w marcu robił zapisy na sierpień!
KaLOLina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-14, 00:28   #47
Flora94
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez KaLOLina Pokaż wiadomość
witam dziewczyny...w tym roku - na nowe życie, bo udało mi się wyjść z niezłego bagna, na pamięć o złym i wiarę w siebie- zafundowałam sobie dobrego skrzydlatego ducha (ptaka) na plecach...
robiłam go w Art-Line studio w Poznaniu (u Dominika) i jestem bardzo zadowolona!
był drogi - ale warto było...bardzo profesjonalne wykonanie, minimalny ból (a wiem jak potrafi boleć, to nie mój pierwszy tatuaż), po 3dniach prawie był zagojony - żadnych wysięków, strupków, jedynie swędzenie gdy tatuaż się goił...
POLECAM z czystym sercem! za profesjonalizm warto zapłacić, w końcu chodzi o nasze ciało i zdrowie...

tylko uprzedzam, że Dominik ma terminy 5-6miesięcy! w marcu robił zapisy na sierpień!
A ile płaciłaś za ten tatuaż, jeśli można wiedzieć? I może dałabyś radę wstawić zdjęcie, byłabym wdzięczna
Flora94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-29, 14:59   #48
pannanikt001
Raczkowanie

hej
myślę nad malusieńkim tatuażem...
chodzi mi o literkę "K" w ładnej czcionce wielkości ok 1 x 1cm.
Jeszcze nie wiem w jakim miejscu na ciele... może mi ktoś podpowie?

Może mi ktoś polecić jakiś salon który za jedną literkę nie weźmie 200zł???
pannanikt001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-04, 08:47   #49
an-gi
Raczkowanie

hej , ja myślę właśnie nad kolejnym tattoo ale aż mnie strzyka jak widzę te ceny , rozumiem że każdy chce zarobić ale brać 200zł za małą literkę?! ja pierwszy tatuaż robiłam w salonie bodyink na św. marcinie. wybrałam ten salon ponieważ kiedyś przebijałam u nich pępek jak mieli siedzibę jeszcze na fredry. za maluteńkie 3 gwiazdki na plecach zapłaciłam 150zł i to tylko ze względu na "lojalność" . ogólnie nie pamiętam jak nazywał się tatuażysta ale nie mam z nim miłych wspomnień :/ był dość niemiły , wiadomo jak to pierwszy tatuaż każdy się boi itd , uważam , że tatuażysta powinien jakoś wesprzeć , pożartować dla rozluźnienia atmosfery , a on gburowaty , poszłam tam z chłopakiem , zaczęłam się śmiać i dla żartu rzuciłam "misiu choć potrzymać mnie za rękę " odburknął tylko , że to nie przedszkole , na pytanie czy boli , znowu mnie wyśmiał o.O zachowywał się jakby robił ten tatuaż za karę :/ szkoda bo kolega od piercingu u którego byłam się zapisać był bardzo sympatyczny , pamiętam , że już jak przekłuwałam pępek zrobił na mnie miłe wrażenie ...

dla porównania moj kolega ma znajomego w Zielonej górze , widziałam jego "dzieła" na skórze i powiem , że jestem w szoku , że można tak pięknie wykonać tattoo... za wytatuowanie boku - żeber zapłacił uwaga: 250 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie był to jakiś mega wielki wzór ale dość spory, moja koleżanka robiła 3 napisy i zapłaciła 80 zł . niestety do zielonej trzeba jeszzce dojechać ale zastanawiam się czy nie pojechać tam , co więcej moja kolejna koleżanka robiąc duży wzór na żebrach opowiadała , ze przed wykonaniem tatuażu on bardzo ją wspierał itd przez cały czas wykonywania tattoo zagadywał ją , na tyle że nie zauważyła kiedy on skończył !!
an-gi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-14, 14:55   #50
martynka18__
Raczkowanie

GG do martynka18__ Send a message via Skype™ to martynka18__

Cytat:
Napisane przez an-gi Pokaż wiadomość
dla porównania moj kolega ma znajomego w Zielonej górze , widziałam jego "dzieła" na skórze i powiem , że jestem w szoku , że można tak pięknie wykonać tattoo... za wytatuowanie boku - żeber zapłacił uwaga: 250 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie był to jakiś mega wielki wzór ale dość spory, moja koleżanka robiła 3 napisy i zapłaciła 80 zł . niestety do zielonej trzeba jeszzce dojechać ale zastanawiam się czy nie pojechać tam , co więcej moja kolejna koleżanka robiąc duży wzór na żebrach opowiadała , ze przed wykonaniem tatuażu on bardzo ją wspierał itd przez cały czas wykonywania tattoo zagadywał ją , na tyle że nie zauważyła kiedy on skończył !!
Hej! Masz jakiś namiar na tego z Zielonej? Może jakieś fotki jego dzieł??
martynka18__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-05, 12:19   #51
Melena
Przyczajenie

Przymierzam się właśnie do zrobienia nowego tatuażu, najlepiej na wczesną wiosnę, czyli jak się teraz zapiszę to akurat termin mi tak podejdzie.

Jakie studio robi ładne, czyste, równe napisy? Jesteście w stanie coś polecić?
Jak na razie najbardziej przypadły mi do gustu prace Art Line Tattoo.
Melena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-20, 17:17   #52
Magda0760
Przyczajenie

Witam . ja właśnie wczoraj zrobiłam swój pierwszy tatuaż (napis na przedramieniu) polecono mi studio Jazz-Tattoo na ul.Zielonej , teraz ja mogę ich polecać innym ,ceny mają przystępne ,a i sam napis wyszedł rewelacyjnie ...pozdrawiam
Magda0760 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-20, 20:44   #53
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magda0760 Pokaż wiadomość
Witam . ja właśnie wczoraj zrobiłam swój pierwszy tatuaż (napis na przedramieniu) polecono mi studio Jazz-Tattoo na ul.Zielonej , teraz ja mogę ich polecać innym ,ceny mają przystępne ,a i sam napis wyszedł rewelacyjnie ...pozdrawiam
dokładnie jazz tattoo jest bardzo fajne, wejdźcie sobie na [link] i sami zobaczcie jaką robotę robią

magda0760 ile zapłaciłaś? z ciekawości, bo ja też się tam wybieram po nowym roku

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2014-03-25 o 14:43 Powód: Link.
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-20, 21:29   #54
Magda0760
Przyczajenie

Miało być 300zł ale zapłaciłam 250 zł ,a że mam już pomysł na drugi to pewnie szybko do nich znowu zajrzę
Stary 2013-05-20, 22:19   #55
mahiya_photography
Raczkowanie

No hej dziewczyny Powiedzcie mi tak orientacyjnie ile będzie kosztował tatuaż "0123" na nadgarstku? wysokość około 0,5cm, a szerokość 1,5cm I gdzie w poznaniu najlepiej taki prosty wykonać. Jakieś może mniej popularne studio?, żeby nei stać w kolejkach?
mahiya_photography jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-21, 09:48   #56
Magda0760
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mahiya_photography Pokaż wiadomość
No hej dziewczyny Powiedzcie mi tak orientacyjnie ile będzie kosztował tatuaż "0123" na nadgarstku? wysokość około 0,5cm, a szerokość 1,5cm I gdzie w poznaniu najlepiej taki prosty wykonać. Jakieś może mniej popularne studio?, żeby nei stać w kolejkach?
Myślę że nie więcej niż 100zł ,a co do studia to nie wiem bo mnie interesuje tylko jedno ,i tak jak pisałam wcześniej że jeszcze do nich zajrzę ,w następny poniedziałek robię kolejne dwa
Stary 2013-05-21, 13:56   #57
MiM2504
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KaLOLina Pokaż wiadomość

Też robiłam tatuaż w Art-line studio i z czystym sumieniem polecam Profesjonalnie, fachowo, doradzą.
Stary 2013-05-27, 20:30   #58
Magda0760
Przyczajenie

tak jak pisałam ,dzisiaj zrobiłam dwa kolejne tatuaże w Jazz-Tattoo i ponownie mogę stwierdzić ,że to profesjonalne studio i polecić każdemu
Stary 2013-06-19, 20:43   #59
LENA1983
Przyczajenie

a ja polecam skandaltattoo na ul. 3 maja rewelacyjna atmosfera i mega za☠☠☠iste ceny ja za wytatuowanie imienia swojego faceta na karku zapłaciłam 150 zł a ten tatuaż jest dość spory przeszło 10 cm mnie osobiście nic nie bolało generalnie ból porównywalny do bólu przy goleniu nóg depilatorem
LENA1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-13, 11:50   #60
Dagmara94
Przyczajenie

Cześć

Jestem zielona w tych sprawach, a chciałabym sobie zrobić tatuaż, w takim stylu:

http://www.beyondhollywood.com/shane...er-and-poster/

bardzo mi sie podoba, tylko zastanawiam sie czy zrobie podobnego tatuażu na szyi boli ? i czy takie tatuaże robione w salonach to pozostają już na zawsze ?

czy robienie tatuażu może nieść jakieś niebezpieczeństwo zdrowotne ?
Dagmara94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości