rumiane policzki - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-05-19, 09:09   #31
kilianna
Zakorzenienie

Dot.: rumiane policzki

Ja też tak mam, kiedy wypiję tylko lampkę wina (nie mówiąc o niczym mocniejszym), dosłownie natychmiast moja twarz płonie, jest mi gorąco i czuję , że wyglądam jak buraczek,a wszyscy pytają się , czy jestm chora :/

Denerwują mnie też uwagi w stylu " ale jesteś czerwona", co najczęsciej zdarza się, kiedy na dworze jest gorąco lub bardzo zimno. ech...
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-28, 15:07   #32
Zakochana Złośnica
Przyczajenie

GG do Zakochana Złośnica

I ja się do Was dołączam
Niestety, ale na twarzy bez przerwy mam dwa czerwone placki. Co prawda nie mają barwy jakoś szczególnie intensywnej, ale zawsze są... I naprawdę strasznie mnie krępują, zwłaszcza, że z byle powodu stają się większe i ciemniejsze. Mam wrażenie, że płonę, wręcz.
Da się jakoś z tym walczyć?
Zakochana Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-20, 14:41   #33
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Zakochana Złośnica Pokaż wiadomość
I ja się do Was dołączam
Niestety, ale na twarzy bez przerwy mam dwa czerwone placki. Co prawda nie mają barwy jakoś szczególnie intensywnej, ale zawsze są... I naprawdę strasznie mnie krępują, zwłaszcza, że z byle powodu stają się większe i ciemniejsze. Mam wrażenie, że płonę, wręcz.
Da się jakoś z tym walczyć?
Oj przydalaby sie jakas metoda zeby calkowicie sie ich pozbyc chociaz watpie zeby to bylo mozliwe
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-20, 16:14   #34
alufa
Zakorzenienie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;5330169]Oj przydalaby sie jakas metoda zeby calkowicie sie ich pozbyc chociaz watpie zeby to bylo mozliwe[/quote]

ja zauważyłam, że teraz wiatr daje mi w prezencie buraka... mija dopiero jak się wyśpię
alufa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-20, 16:25   #35
katalinka17
Zadomowienie

Dołacza do was burakowatoczerwona twarzyczka
Ostatnio będąc u dermy okazało się ze mam początki trądziku rózowatego.Cóż nietrudno się domyślić.Biorę na to witaminę pp i wapń.
Rozumiem was, ileż razy słyszałam ''ale buraka spaliłaś'', ''ale jesteś czerwona-jak burak'' blablablaNic na to poradzić nie mogę.Używam podkładu ktory to w miare niweluje.Czasem tylko dopada mnie atak czerwoności, np jak piję wódkę, muszę publicznie wystąpić, któś zada mi pytanie i wszyscy się na mnie gapią.
Cieszę się że znalazlam ten wątek, bo wiem że nie jestem sama.

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-20, 19:02   #36
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katalinka17 Pokaż wiadomość
Dołacza do was burakowatoczerwona twarzyczka
Ostatnio będąc u dermy okazało się ze mam początki trądziku rózowatego.Cóż nietrudno się domyślić.Biorę na to witaminę pp i wapń.
Rozumiem was, ileż razy słyszałam ''ale buraka spaliłaś'', ''ale jesteś czerwona-jak burak'' blablablaNic na to poradzić nie mogę.Używam podkładu ktory to w miare niweluje.Czasem tylko dopada mnie atak czerwoności, np jak piję wódkę, muszę publicznie wystąpić, któś zada mi pytanie i wszyscy się na mnie gapią.
Cieszę się że znalazlam ten wątek, bo wiem że nie jestem sama.
a czy pod podkładem skóra Ci się nie gotuje?? ja mam takie uczucie za każdym razem
alufa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-20, 19:11   #37
katalinka17
Zadomowienie

Nie, nie wydaje mi się.Może czasem mam takie przypływy ciepła.Cieszy mnie to że przynajamniej przez 2 godzinki nie widać tej różowej buźki.Bo ja nie dość że policzki to brodę nos i czoło też mam różowiutkie

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-04, 20:44   #38
Bożena 73
Przyczajenie

Mam ten sam problem od wielu już lat ale jest co raz gorzej!!
Długo stosowałam krem Bielendy kasztanowy, byłam zadowolona. Teraz Diroseral i Rubilaine. Ten pierwszy od 2 miesięcy na noc jestem zadowolona, trochę rzadziej mam czerwoną twarz. Generalnie mam rozszerzone naczynia na polikach i nosie, zauważyłam, że na brodzie też!!Jest fatalnie. Zamierzam iść do dermatologa. Chociaz się nie łudzę że będzie lepiej;(( Od słońca mam miliard razy gorzej niz kiedyś!stosowałam za małe filtry, wcale nie leżę plackiem a mimo to jest gorzej. Nie mogę ani alkoholu, nawet jak dotknę twarzy robi się czerwona. Bardzo mi to uprzykrza życie.. Nie mówiąc o stresie czy emocjach. Ostatnio lekarz mi zwrócił uwagę, że oprócz twarzy to dekolt robi się czerwony i plecy.................no i co ja mam powiedzieć?! OKROPNE. Najśmieszniejsze jest to, że czasem robią mi się tylko po jednej stronie twarzy takie czerwone kółka wielkości 2 zł hi hi..Nie cierpię podkładów!Zresztą nie wiem co to zatuszuje?? Co stosujecie? Tylko raz wizażystka mnie umalowała na wesele, NIC nie było widać. Rewelacja.
Bożena 73 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-05, 11:40   #39
mary lu
Raczkowanie

Witam was dziewczynki. Nie myślałam że ktos jeszcze ma taki problem jak ja. Ja tez jestem bardzo czesto czerwona policzki szyja dekolt. DRAMAT. Czuje sie z tym okropnie. A najgorzej jest jak sie denerwuje.....
mary lu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-02, 19:06   #40
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Łoooo, ja też mam ten problem, co Wy
TŻ mówi, że uroku to dodaje, ale na moje oko raczej jest przeciwnie :P
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-15, 10:22   #41
Apiska
Zakorzenienie

I ja się dołączam
Używalam diroseal, hmm chyba troszkę pomógł, w zeszłe wakacje go używałam. Szkoda, ze na efekty trzeba czekać 3 miesiące
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-20, 12:34   #42
frankee16
Raczkowanie

GG do frankee16 Send a message via Skype™ to frankee16

to trzeba zaakceptowac :P

M. <3
frankee16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-20, 17:12   #43
Chatul
ma zielone pojęcie

Też mam rumiane policzki
Fajna sprawa w sumie. Gdy zimą wszyscy są bladzi ja jestem kolorowa. I nie potrzebuję żadnego makijażu
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości