![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: rumiane policzki
Ja też tak mam, kiedy wypiję tylko lampkę wina (nie mówiąc o niczym mocniejszym), dosłownie natychmiast moja twarz płonie, jest mi gorąco i czuję , że wyglądam jak buraczek,a wszyscy pytają się , czy jestm chora :/
Denerwują mnie też uwagi w stylu " ale jesteś czerwona", co najczęsciej zdarza się, kiedy na dworze jest gorąco lub bardzo zimno. ech... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
I ja się do Was dołączam
![]() Niestety, ale na twarzy bez przerwy mam dwa czerwone placki. Co prawda nie mają barwy jakoś szczególnie intensywnej, ale zawsze są... I naprawdę strasznie mnie krępują, zwłaszcza, że z byle powodu stają się większe i ciemniejsze. Mam wrażenie, że płonę, wręcz. Da się jakoś z tym walczyć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;5330169]Oj przydalaby sie jakas metoda zeby calkowicie sie ich pozbyc chociaz watpie zeby to bylo mozliwe
![]() ja zauważyłam, że teraz wiatr daje mi w prezencie buraka... mija dopiero jak się wyśpię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Dołacza do was burakowatoczerwona twarzyczka
![]() Ostatnio będąc u dermy okazało się ze mam początki trądziku rózowatego.Cóż nietrudno się domyślić.Biorę na to witaminę pp i wapń. Rozumiem was, ileż razy słyszałam ''ale buraka spaliłaś'', ''ale jesteś czerwona-jak burak'' blablabla ![]() Cieszę się że znalazlam ten wątek, bo wiem że nie jestem sama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Nie, nie wydaje mi się.Może czasem mam takie przypływy ciepła.Cieszy mnie to że przynajamniej przez 2 godzinki nie widać tej różowej buźki.Bo ja nie dość że policzki to brodę nos i czoło też mam różowiutkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Mam ten sam problem od wielu już lat ale jest co raz gorzej!!
Długo stosowałam krem Bielendy kasztanowy, byłam zadowolona. Teraz Diroseral i Rubilaine. Ten pierwszy od 2 miesięcy na noc jestem zadowolona, trochę rzadziej mam czerwoną twarz. Generalnie mam rozszerzone naczynia na polikach i nosie, zauważyłam, że na brodzie też!!Jest fatalnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Witam was dziewczynki. Nie myślałam że ktos jeszcze ma taki problem jak ja. Ja tez jestem bardzo czesto czerwona policzki szyja dekolt. DRAMAT. Czuje sie z tym okropnie. A najgorzej jest jak sie denerwuje.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Łoooo, ja też mam ten problem, co Wy
![]() TŻ mówi, że uroku to dodaje, ale na moje oko raczej jest przeciwnie :P
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
I ja się dołączam
![]() Używalam diroseal, hmm chyba troszkę pomógł, w zeszłe wakacje go używałam. Szkoda, ze na efekty trzeba czekać 3 miesiące ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
to trzeba zaakceptowac :P
![]() |
#43 |
ma zielone pojęcie
|
Też mam rumiane policzki
![]() Fajna sprawa w sumie. Gdy zimą wszyscy są bladzi ja jestem kolorowa. I nie potrzebuję żadnego makijażu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.