|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: plastikowe owoce - pomocy!
Jedno nie zastanawia Kattarino - z Par Amour Toujours wylazi na mnie wiecej rozy niz malin i owocow. Od dwoch dni sie probkuje i za kazdym razem zapach robi sie kwiatowy
Jest piekny owszem - co do tego nie mam watpliwosci. Gosha obniucham jutro ![]() Nat
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
To dlatego, ze w nucie bazy P.A.T., dominuje roza, delikatnie doprawiona malina.
Przyznam szczerze , ze nie spotkalam sie z perfumami, w ktorych w nucie bazy bylyby same owoce Chyba nie masz wyboru- baza to zazwyczaj polaczenie kwiatow i owocow
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie obraziłabym ie jednak gdyby baza byla mniej kwiatowa a np. bardziej "jadalna" w kierunku wanilii z nuta goryczki ![]() Cos padnieta jestem ech... Nat
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
He he, ile wizażanek, tyle opinii. Na mnie też wiele owocowych zapachów pachnie sztucznie, głównie Miss Dior Cherie i Plaisirs Nature Y.R. Natomiast wczoraj testowałam Envy i po chwili wylazła z nich... gruszka. Po jakimś czasie zapach stał się bardziej ziołowy, delikatny i lekko wytrawny, ale ta gruszka pahniałą tak naturalnie, jakbym miała na nadgarstku owoc.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

Jest piekny owszem - co do tego nie mam watpliwosci. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nie obraziłabym ie jednak gdyby baza byla mniej kwiatowa a np. bardziej "jadalna" w kierunku wanilii z nuta goryczki