![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zabawki Naszych Zwierzaków
Moje psy kochają pluszaki,mają tego dwa pudełka,wszystko wala się po całym domu.
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Moj pies uwielbia wszystkie te zabawki ktore sa do zabawy z czkowiekiem. Sam prawie nigdy sie nie bawi. Czasem jedynie kosc pogryzie. Ale wieczorem kiedy jestesmy po obiedzie i siadam zeby odpoczac czy poczytac to przychodzi do mnie kladzie kolo mnie jakas zabawke i patrzy tym wzrokiem "Moze sie pobawimy?". Nie potrafie wtedy mu odmowic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
![]()
Mój psiak nie lubi kupnych zabawek. Wszytkie gumowe piszczałki, leża zakurzone i nawet ich nie tknie. Za to uwielbia ciągarę z starego różowego szalika. Ciągle się nią bawi! I zaczem jeszcze gumowym, piszczącym pieskiem, którego sobie przywłaszczyła. Uwielbia bawic sie zakrętkami od butelki. Podrzuca je, kopie itd. gorzej jeśli wpadnie pod fotel :< Lubi jeszcze pluszową piłeczkę z dzwoneczkiem, którą sie sama bawiłam jak byłam mała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
A próbowaliście kiedyś z psiakami zabawy w gry strategiczne/edukacyjne?
sklep.crazyworldpets.pl/135-edukacyjne Mój piesek na początku się mocno zdziwił (dosłownie), ale z pomocą małej zachęty dał się namówić ![]() Fajnie bo można pieska na trochę zająć ![]() Edytowane przez Ameba50 Czas edycji: 2014-05-01 o 09:22 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-04-29 o 09:08 Powód: link |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Moje koty wprost uwielbiają się bawić. Co chwila muszę im kupować nowe zabawki, bo wszystko niszczą... No, ale... dopóki nie zabiorą się za meble, jest ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.