|  2007-04-20, 22:03 | #31 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: Dolny Śląsk/West Yorkshire (UK) 
				 | 

Dot.: Gdybyście wyszły za mąż za swojego pierwszego faceta to.......................

Może jakby był z tobą dalej to nie trafiłby do pierdla i byłby całkiem fajnym facetem.......

| 
|     |   | 
|  2007-04-20, 22:11 | #32 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Warszawa - Vienna 
				 | 

Dot.: Gdybyście wyszły za mąż za swojego pierwszego faceta to.......................

Wyjeżdżałabym teraz po maturze do Holandii.

__________________ Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa   | 
|     |   | 
|  2007-04-20, 22:16 | #33 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

no własnie jeszce nie:P

| 
|     |   | 
|  2007-04-20, 22:27 | #34 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Germania 
				 | 

Gdybym wyszla za tego pierwszego, to juz z pewnoscia bylabym po rozwodzie, bo pierwszy nie wybaczylby mi, ze dowalilam mu rogi z tym drugim, ktory byl o wiele wieksza miloscia od pierwszego. A poniewaz watek dotyczy "tych pierwszych" dyskretnie przemilcze cala reszte. | 
|     |   | 
|  2007-04-20, 22:33 | #35 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Mysłowice 
				 | 

Cytat: 
  Jesteśmy ze sobą już prawie od sześciu lat i jest cudownie  Nie wyobrażam sobie nawet innego mężczyzny obok mnie. 
				__________________ 26.06.2007 - obrona pracy magisterskiej - od teraz Pani mgr inż.  http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200109082441.png Nasze zaręczyny http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200402030926.png 15.09.2007 - żoncia to ja   http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070915060114.png | |
|     |   | 
|  2007-04-20, 22:40 | #36 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Warszawa - Vienna 
				 | 

Cytat: 
  Trafic tak doskonale za pierwszym razem to sztuka godna pozazdroszczenia   
				__________________ Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa   | |
|     |   | 
|  2007-04-20, 23:27 | #37 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2007-04-21, 00:30 | #38 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Bawaria 
				 | 

Ale fajny wątek. Jest późno to mogę się zwierzyć   Gdybym wyszła za pierwszego, to byłabym zoną elektryka, całkiem miłe, spokojne zycie wiodłabym w całkiem sporej willi. Gdybym wyszła za drugiego byłabym zona dziennikarza z Polsatu i mieszkałabym w Warszawie... nie przepadam za tym miastem (bez obrazy, ale korki straszne) Gdybym wyszła za trzeciego byłabym żona policjanta, też całkiem dobrze żyłabym sobie w mieszkaniu na trzecim piętrze... A wyszłam za czwartego i bogom wszelkim niech będa dzięki! Chociaż moi to w porównaniu z Waszymi byłymi to aniołki. Zyja spokojnie ze swoimi żonami i żaden nie choruje na głowę, nie siedzi i z tego co wiem, to nie zdradza... Takich zwykluchów miałam   
				__________________ Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! | 
|     |   | 
|  2007-04-21, 01:39 | #39 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Lilac Wood 
				 | 

A ja w czerwcu będę ślubować mojemu pierwszemu i jedynemu, po ponad 6 wspólnie spędzonych latach   On jest dla mnie pierwszym chłopakiem i kochankiem. Ja dla niego nie jestem pierwszą dziewczyną, ale kochanką pierwszą   Cieszę się, że się odnaleźliśmy wśród tylu ludzi...   | 
|     |   | 
|  2007-04-21, 10:51 | #40 | |||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
   Cytat: 
 Cytat: 
   Amalthea życzę Wam wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia. Dużo miłości, zaufania, umiejętności przebaczania i spełnienia się w życiu małżeńskim. | |||
|     |   | 
|  2007-04-21, 13:13 | #41 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Sandomierz/Rzeszów 
				 | 

Hmmm...  Gdybym wyszła za moją pierwszą miłość, byłabym pewnie względnie szczęśliwa u boku mojego dalekiego kuzyna...  Drugi był maminsynkiem totalnym i byłabym znienawidzoną przez teściów kobietą która zabrała im synka. Całe szczęście ze to sie nie stało...  Jeśli stanęłabym na ślubnym kobiercu z czwartym, wiodłabym pewnie dostatnie życie nieszczęśliwej, niespełnionej, niekochanej żony weterynarza. Dobrze ze po 4,5 roku odważyłam sie w końcu do niego odejść. Dużo bardziej odpowiada mi jako kumpel niż facet  A teraz jestem z czwartym i mam nadzieję że zostanę jego żoną, bo daje mi wszystko czego zawsze pragnęłam   | 
|     |   | 
|  2007-04-21, 15:13 | #42 | 
| Wtajemniczenie | 

jesli za pierwszego- przez długi czas odwiedzałabym go w więzieniu   , ale za to miałabym wysokie dzieci hehe jesli za drugiego- najpierw klepałabym z nim megabiedę, potem wyemigrowałabym do Anglii jeśli za trzeciego- pewnie do dziś musiałabym sie nim dzielić z kolegami i... jego byłą  ale prowadziłabym raczej dostatnie życie ale nie ma tego złego  dzis jestem zakochaną narzeczoną i mam nadzieję ze to już ostatni mój facet   
				__________________ "Lubię ten stan, rozkoszne sam na sam. Cisza i ja. Cisza, ja i czas(...)" | 
|     |   | 
|  2007-04-21, 16:05 | #43 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-01 Lokalizacja: z daleka 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2007-04-21, 19:48 | #44 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: Kaszëbë 
				 | 

hmmm ... gdybym wyszla za maz za piewrsza Wielka MIlosc...to pewnie bylabym matka slicznego dzieciaczka z mezem narkomanem u boku, klepiaca bieda w dodatku. za tego od pierwszego razu hmm to bylabym zona nieudacznika, mitomana, mamisynka ... mieszkala u boku tesciowej i jej co rusz nowych facetow:/ | 
|     |   | 
|  2007-04-22, 09:48 | #45 | 
| Przyczajenie | 

Kvetinko a ja 7 lipca wychodze za mojego pierwszego faceta"  )) pierwszego w łóżku, pierwszego na wakacjach, pierwszego we wszystkim!! Jestesmy ze soba juz 5 lat!!! I kochamy się jak na poczatku! Rozumiemy się bez słów ale i wciąż mamy o czym rozmawiać, poznajemy się na nowo co dzień!! Ja jestem również pierwszą "kobieta" mojego miśka.Jesteśmy dla siebie pierwsi we wszystkim  ))) Tydzień temu kupiliśmy mieszkanie i wszystko powolutku układa się jak układanka........ życzę Ci wszsytkiego najlepszego i podobnego a nawet lepszego(jesli może takie byc) szcześcia w miłości jakie ja mam!!!!! Pozdrowionka!!!!!   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2007-04-22, 09:57 | #46 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

byłabym ciągle zdradzana i wykorzystywana. prawdopodobnie miałabym problemy z policją. a do tego... bardzo niskie poczucie własnej wartosci    
				__________________ Mój sutasz http://madewithmarmelade.blogspo t.com/ 06/05/2015 Nowe kolczyki :  szalony bollywood!   | 
|     |   | 
|  2007-04-22, 10:13 | #47 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Cytat: 
  tylko ja jestem już mężatką   | |
|     |   | 
|  2007-04-22, 10:14 | #48 | |
| Rozeznanie |  Dot.: Gdybyście wyszły za mąż za swojego pierwszego faceta to....................... Cytat: 
  . Ja również jestem z tych szczęśliwych i będących w związku z pierwszym facetem. Nie wyobrażam sobie u mojego boku nikogo innego  W sierpniu ślub   | |
|     |   | 
|  2007-04-22, 13:58 | #49 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

Cytat: 
 Pozdrawiam wszystkie kobiety związane z pierwszym facetem. Miałyście szczęście że nie musiałyście poznawać smaku zdrady, problemów alkoholowych, narkotykowych, problemów z prawem, nudy itp. A te, które to przeszły napewno są silniejsze po tych przejściach i ostrożniejsze w swoich wyborach. | |
|     |   | 
|  2007-04-22, 14:15 | #50 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: Ruda Śląska 
				 | 

byłabym bardzo szczęśliwa, tak jak teraz, bo Rafał jest moim pierwszym facetem "na poważnie", ślubujemy 07.07.2007 r, już za niecałe 3 miesiące

| 
|     |   | 
|  2007-04-23, 12:53 | #51 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2004-11 Lokalizacja: nibylandia 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2007-04-23, 13:24 | #52 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Wielka Brytania, obecnie Worcestershire 
				 | 

Gdybym wyszla za maz za swoja pierwsza milosc  mialabym pewnie za soba kolejna nieprzespana, zaplakana noc... byc moze nadal bylabym zdradzana...

__________________ "L’amour est l’enfant de la liberté " (Miłość jest dzieckiem Wolności) | 
|     |   | 
|  2007-04-24, 11:05 | #53 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-01 
				 |  Dot.: Gdybyście wyszły za mąż za swojego pierwszego faceta to....................... 

02.08.08 wychodze za maż za MOJEGO PIERWSZEGO I JEDYNEGO   po 7 latach bycia razem Cieszę sie że go znalazłam, To moja 2 połówka  Pozdrawiam 
				__________________ Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja I mówię ci to nie pierwszy raz Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu Ty i ja http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png Waiting for my only miracle. Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*] | 
|     |   | 
|  2007-04-24, 11:36 | #54 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

Ja w czerwcu wychodzę za mąż. Myślę, że gdybym wyszła za mąż za któregokolwiek z moich wcześniejszych chłopaków nie czułabym się w pełni szczęśliwa. Dopiero przy moim obecnym narzeczonym doznałam prawdziwej bliskości, oddania, miłości, ciepła. Mogę więc w pełni świadomie stwierdzić że pod względem uczuciowym i emocjonalnym to mój Pierwszy Chłopak    | 
|     |   | 
|  2007-04-24, 13:56 | #55 | ||
| Raczkowanie | Cytat: 
 oj ja tez bym chciala.... Cytat: 
 Gratulacje!! Szczesciara jak nie wiem co, mam nadzieje ze mi sie tez tak ulozy...   Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-07-06 o 20:49 Powód: post pod postem | ||
|     |   | 
|  2007-04-24, 14:34 | #56 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

Ja bym wyszła za alkoholika bez wykształcenia, który siedzi dziś w Anglii i jest beznadziejny. O matko... dzięki Ci PAnie Boże - choć wtedy płakałam bardZo, bardzo długo.

| 
|     |   | 
|  2007-04-24, 16:59 | #57 | 
| Zadomowienie | 

Fajny wątek  Gdybym wyszła za pierwszego(mmm..wielka miłość to była i trwała prawie 5 lat)to podróżowałabym teraz non-stop po świecie i nigdzie nie zagrzalibyśmy miejsca na dłużej,bo z niego to taki wielki obieżyświat jest. Gdybym wyszła za drugiego zostałabym żoną lekarza ginekologa  Swoją drogą fajnego miał bardzo dziadka  Jeśli wyjdę za tego....to chyba czeka mnie przeprowadzka do Włoch   
				__________________ Przyjmę wszystko. Tylko pokaż mi sens.  | 
|     |   | 
|  2007-04-25, 20:00 | #58 | 
| w krainie snu i marzeń |  Dot.: Gdybyście wyszły za mąż za swojego pierwszego faceta to....................... 

co by było gdybym wyszła za mojego pierwszego . hmm? tego doświadczę 14 lipca. jesteśmy ze sobą od przeszło 5 lat i znamy się od liceum. i ja też jestem jego pierwszą. wierzę, że będzie super!!!

| 
|     |   | 
|  2007-04-25, 21:40 | #59 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: nothingness 
				 | 

byłabym żoną lodziarza Gruzina   | 
|     |   | 
|  2007-04-30, 21:04 | #60 | 
| Raczkowanie | 

Hm... gdybym wyszła za pierwszego chłopaka z którym byłam w związku (chociaż sama nie wiem czy związkiem to można nazwać...  ) to na ślubnym kobiercu stanęłabym pewnie z nim i jego mamą po środku  Skończyłabym marnie, bezdzietnie i nieszczęśliwie... Ale na szczęście poznałam mojego ukochanego, który wybawił mnie niczym rycerz na białym koniu i od tamtej pory jestem najszczęsliwszą osobą pod słońcem!     | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.