![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plusy i minusy waszej szkoly
A zapomnialam o plusie naszej szkoly-mamy radiowezel
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
plusy:
- fajna atmosfera - ladne lazienki - prawie wszyscy nauczyciele mili i z poczuciem humoru, mozna sie z nimi dogadac ![]() minusy: - sam budynek jest okropny, wyglada jak poprawczak - otwarta jest zawsze tylko jedna lazienka (ta troszke brzydsza) - brak papieru toaletowego (chociaz ostatnio widzialam ![]() - czesc sal jest bardzo mala - duze tlumy w szatni (mamy numerki i wozne podaja kurtki) to chyba na tyle ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale na nieszczęście mam ich trochę u siebie ![]() Plusy mojej szkoły:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4185635][I]Popieram!
![]() Ale na nieszczęście mam ich trochę u siebie ![]() Plusy mojej szkoły:
[/LIST][/QUOTE] A to szkola srednia?Ja ucze sie w Zespole Szkol a w LO u nas tez lekcje sa od 7.10 4 razy w tygodniu.Wspolczuje im ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4185773]Tak, ogólniak. Jestem klasą maturalną a w piątek miałam zajęcia od 710 do 15.20, z czego się okazało 6 okienek...[/QUOTE]
Ciebie kojarze glownie z Avonku-Avonkiem jestes ![]() My jak mamy okienka to przekladamy a wiec w czwartek normalnie lekcje do 16 mielibysmy a byly do 10.30 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
plusy:
-maxymalnie 2 sprawdziany tygodniowo -niekórzy fajni nauczyciele -mało osób w klasach -ładne ozdobienie ścian na korytarzach(ogromne graffiti) -doniedawna plusem było to że kazdy mogl sie nosic jak chcial teraz przez niekotre idiotki niestety koniec z ty, minusy: --2/3 ludzi na których czasami żal patrzec -wyglad niektorych klas -lazienki -okna na holu -przerazliwy dzwonek -zle zagospodarowany plac przy szkole |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
plusy(nie widzę ich zbyt wiele):
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
U mnie:
+ duży, czysty, zadbany i estetyczny zabytkowy budynek z ciekawymi wnętrzami + dobrze wyposażona bibilioteka i czytelnia + duża pracownia multimedialna z sprawnie chodzącymi komputerami i rzutknikiem multimedialnym + dobrze wyposażone pracownie fizyczna, chemiczna, bilologiczna, geograficzna + ludzie praktycznie ze wszystkich możliwych środowisk + sympatyczni nauczyciele, z którymi można mieć naprawdę partnerki kontakt (przynajmniej z niektórymi) + szafki zamykane na kluczym w szatni + kawiarenka i stołówka + automat z kawą i herbatą + siłownia + 30 minutowa przerwa obiadowa + możliwość samodzielnego wybrania sobie przedmiotów rozszerzonych + fakultety z łaciny, filozofii, niemieckiego + częste wyjścia do teatru - mundurki - czesne - niektórzy 'fanatyczni' nauczyciele, którzy świata nie widzą poza swoim przedmiotem - zbyt duży rygor, wymagania wobec uczniów, ścisłe przestrzeganie regulaminu - zbyt dużo dodatkowych godzin różnych przedmiotów - momentami męcząca atmosfera - zabijanie indywidualności uczniów, złe warunki so rozwoju własnych zainteresowań - specyficzny charakter szkoły prywatnej
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
U mnie dokładnie tak samo!
![]() Plusy: - 3 sale gimnastyczne z czego jedna ogromna, -często są organizowane zawody, -ogólnie mili nauczyciele -2 sale informatyczne i dodatkowo komputery w biblotece, -pielęgniarka chyba od 9 do 13:30 ,we wszystkie dni oprócz środy -jadalnia gdzie można spokojnie zjeść sniadanie i napić się(za darmo ![]() -można kupić sobie dobre kanapki a ponad to są 2 sklepiki, -klasy bardzo liczne(u mnie jest 31 osób ![]() -dyskoteki i zabawy -różne kółka(ale bez przesady) i miłośnicy -od czasu do czasu rajdy -w łazience nigdy nie śmierdzi papierosami Minusy: -jak już pisałam asfalt na boisku, ale na 1 bo na 2 nie ma asfoltu -małe klasy do uczenia się języków, -lekcje naświeżo wybudowanym basenie( za darmo) raz na dwa tygodnie, -mało ławek na korytarzach(czasami musimy siedzieć na ziemi) -brak papieru w toaletach Jak coś sobie przypomne to dopiszę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Przypomnial mi sie minus-malutka sala gimanstyczna i zawsze na w-fie po 3 klasy na 1 sali wiec scisk niezly-ludzie wpadaja na siebie po prostu
![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tego też bym nie zdzierżyła ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
+ + + + + + + +
(chwila zastanowienia ![]() ... sklepik ![]() fajna atmosfera fajni ludzie biblioteka (dobrze wyposażona, sympatyczne bibliotekarki) w większości sympatyczni pracownicy szkoły (pielęgniarka, pani w ksero, sprzątaczki) w większości "normalni" nauczyciele - da się dogadać w wielu sprawach, otwarci na propozycje łazienki (lustra, papier) wcześniej dostępne zastępstwa na następny dzień 5-minutowe przerwy + jedna "dwudziestka" --- --- --- kucie z przedmiotów, które nic a nic mnie nie interesują kolejka do sklepiku szatnia ![]() nie ma ławek na korytarzach no i co do niektórych nauczycieli można mieć zastrzeżenia ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.