|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zapachy, kolorówka, pielęgnacja - górna i średnia półka - ZAPRASZAM !
Cytat:
,produkt Rene Furterer to nie jest niestety ten którego szukam Na oddanie Superdefense też się nie zdycyduję, ponieważ moja Mama (podobnie jak twoja) woli pozostać przy już przez siebie sprawdzonym Avene Eluage. Natomiast mogłabym zaproponować Ci następującą wymianę: mój DDML + moje 2 tubki Avene Antirougeurs Leger (świeże, nowe w kartonikach) w zamian za Twoje 2 tubki Redermic'a + Twoje 2 tubki żelu Toleriane. Wiem, że to "niewielka skala", ale przeczytałam w Twoim profilu, że masz cerę naczynkową, więc może Antirougers by Cię zainteresował
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Aniu - w takim razie poczekajmy jeszcze trochę. Jeszcze jedna z Wzażanek jest zainteresowana produktami LRP, a w tamtym przypadku szykuje się może większa wymiana. Jeśli się rozmyśli zrobimy wymianę według Twojej propozycji
OK ?
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poczekam na decyzję Vilandry
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Margarito, Vilandra odezwie się do Ciebie jutro
Gdybyś chciała jej coś przekazać - chętnie porobię za pośrednika ![]() Pozdrawiam
|
|
#36 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie wysłałam do Vilandry PW. Jutro i pojutrze będę w delegacji, ale będę miałą dostęp do sieci, zatem cierpliwie czekam na wieści od Vilandry
|
|
|
|
|
|
#38 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Może jeszcze pogrzebiemy i uda się coś fajnego ?Teraz już późno, więc nie będę wymieniała tytułów, ale postaram się jutro "powrzucać" ciekawostki, OK |
||
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
poziomka61 - Kanebo leci najprawdopodobniej z wiekszą wymianką do Vilandry.
Natomiast Addict jest cały czas do wymiany Nie wiem tylko czy chcesz wymiany na Ombretto. Ewentualnie może masz książki Koontza: Przepowiednia, Prędkość, Zimny Ogień, Apokalipsa ?
|
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Mcherub - szkoda, że phgwao nie powiadomiła mnie, że sprawa jest nieaktualna
A z Twojego wątku spodobał mi się: 11. Błyszczyk do ust CHANEL Nr 17 nowy uzyty tylko dwa razy kolor jest raczej transparentny efekt mokrych ust - ciemniejszy przygaszony brudny róż. Ponieważ mój błyszczyk ma wieksze zużycie niż Twój to moze sobie coś jeszcze dobierzesz ? Czy mogłabym dobrać serom zmniejszające pory CLARINS ? jeżeli się zgadzasz to podaj adres ja jestem chętna na wymianę |
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Margarito
,kusi mnie jednak ten Twój Oceanic (jako prezent dla Mamy) czytałam opisy działania kremu na stronie producenta i są dość obiecujące … Superdefense w zamian za Oceanic – tak jak wspominałam - nie oddam, ale jeśli dopuszczasz oddanie kremu w zamian za zapach (tzn. Casmir), to mogłabym szukać rozwiązań w tym kierunku tylko czy w takiej sytuacji byłoby możliwe dobranie od Ciebie czegoś jeszcze, tak żeby wymiana była bardziej zrównoważona pod względem wartości jeśli tak, to czy masz jeszcze może poza wątkiem jakieś drobiazgi, czy tylko to co tutaj wymieniasz?
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie za olejek Hauschki, albo Juvit?
Z książek mogłabym zaoferować fantasy: - Stephen Lawhead - Wojna o raj - J. Gregory Keyes - Czarny Bóg - Eriv Van Lustbader - Pierścień Pięciu Smoków + R. Cook - Toksyna Koontz - Apokalipsa
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Aniu,
Jestem otwarta na różne propozycje I wymiana musi być satysfakcjonująca dla obu stron, dlatego oczywiście musisz dobrać coś jeszcze do kremu, gdybyś zechciała mi oddać Casmira.Zaraz w dokładkach znajdą się dwie rzeczy do włosów (nowiutkie nietestowane i nieotwierane): Wella System Professional- odżywka w piance utrwalająca kolor 50 ml Biosilk Farouk - jedwab do włosów 2x 14 ml |
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Margarito
,z dokładek byłabym wstępnie zainteresowana jedwabiem (wprawdzie parę dni temu - korzystająć z promocji - kupiłam na zapas 5 buteleczek, ale ja używam tego produktu systematycznie, więc mogłabym przemysleć powiększenie tego zapasu ).Z kosmetyków w Twoim wątku ciekawi mnie jeszcze olejek lawendowy Hauschki, ale o tym produkcie to musiałabym coś więcej poczytać - nigdy takich olejków do ciała nie używałam, wyobrażam sobie, że one strasznie mocno pachną i trochę się tej intensywności zapachu obawiam .A czy Ty nadal jesteś chętna na DDML? |
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Mcherub - poczekajmy jeszcze troszkę na odpowiedź Poziomki, OK ? Jeśli nie da ona znać do jutra to robimy wymiankę
![]() Aiwlys - chętnie wymienię olejek Hauschki oraz Juvit za Sephora - Blush mousse i książki Koontz - Apokalipsa, Wojna o raj i Pierścień Pięciu Smoków. Jeśli odpowiada Ci taka wymiana to daj znać
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale mam szczęście ... To znak, że jestem niezdecydowaną gapą i pora najwyższa to zmienić Więc tak: czy krem Oceanic + 2 buteleczki Biosilku + woda termalna to byłby zestaw do przyjęcia na wymianę za mój Casmir? W oparciu o ceny, które znalałam w internecie "wychodzi mi", że to by była zrównoważona pod względem wartości wymiana, no ale nasze zdanie w tej kwestii może się różnić ...
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Ale "Pierścień..." nowiusieńki, nawet jeszcze nie przeczytałam, Apokalipsa też kupiona niedawno. Więc jeśli Ci odpowiada to te dwie książki + róż za Juvit i olejek jestem chętna wymienić.
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
Aniu - wstępnie mówię Tak zaproponowanej przez Ciebie wymianie, ale jeszcze z małym pytankiem - czy nie dobrałabyś sobie czegoś jeszcze za dorzucenie do wymiany DDML
?Aiwlys - skoro nie masz w tej chwili Wojny o raj to może zastąpimy ją żelem Ocerin ? Bo dwie książki + Blush za Hauschkę i Juvit to niestety dla mnie troszkę za mało...
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,uwierz mi, że przeglądałam Twój watek wzdłuż i wszerz z pięć razy, żeby coś znaleźć za ten DDML, bo wiem, że ja go nie zużyję na pewno. Niestety poza kremem dla Mamy, Biosilkiem dla siebie i wodą (która zawsze się przyda) nie znalazłam już nic, w stosunku do czego mam choćby cień podejrzenia, że mogłabym owo "coś" zużyć .Jeśli masz jeszcze jakieś "nie przekopane" zasoby potencjalnie zbędnych kosmetycznych drobiazgów, to ja chętnie poczekam na ich ewentualne przejrzenie. Naszą wymianę (nawet gdybyśmy poprzestały na już wstępnie zaakcetowanych warunkach) i tak proponowałabym finalizować dopiero po zakończeniu "zamieszania" z wolnymi od pracy dniami 1 i 3 maja. Nie sądzę, żeby poczta funkcjonowała normalnie przez przyszły tydzień, a nie ma sensu, żeby paczuszki zaległy w jakichś magazynach .Aha! Casmir od teraz zaznaczam jako zarezerwowany dla Ciebie. |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Aniu - zatem wymianę mamy zaklepaną, zaraz zaznaczę to w głównym wątku. Jeśli zrobię w czasie tych licznych majowych świąt jakąś dokładke to dam Ci znać, żebyś sobie może coś dobrała
Wymianę finalizujemy wysyłką 7 maja w poniedziałek, ok ?Aiwlys - cieszę się, że to Ci odpowiada Wysyłam PW z danymi.
|
|
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
- Biosilk Farouk - jedwab do włosów 2x 14 ml
- LA ROCHE POSAY - woda termalna, 50 ml, nowa, nieużywana - CLARINS - serum zmniejszające pory (Serum Anti-Pores Dilates) 3 ml. kartonik, ulotka znajdziesz cos?
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
[quote=Margarita;4226357]Mcherub - poczekajmy jeszcze troszkę na odpowiedź Poziomki, OK ? Jeśli nie da ona znać do jutra to robimy wymiankę
![]() i co z naszą wymianką? |
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale strasznie dużo mam pracy i mało czasu na moje sprawki
Zatem interesuje Cię Addict i serum Clarinsa za błyszczyk Chanel. Zanim sfinalizujemy wymianę mam jeszcze prośbę - czy możesz podać mi pojemność błyszczyka ?
|
|
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
na opakowaniu 5,5 g
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
Margarito
,będziesz coś jeszcze dorzucać do swojego kramiku? Jeśli nie, to rozumiem, że wysyłka dotychczas wynegocjowanych kosmetyków ma nastąpić w najbliższy poniedziałek, czy tak? |
|
|
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
Margarito,
potwierdzam moją gotowość do wymiany: Twoja Celine pour Femme (oryginał, 45% z wyjściowej pojemności 50 ml) w zamian za mój słoiczek Clinique Superdefense do skóry normalnej w kierunku suchej, pojemność 15 ml, nowy, nie otwierany + oryginalne próbki zapachów (V&R, L'Artisan, Kenzoki, Armani) + orginalne miniaturki pielęgnacyjne (Kanebo, Lierac). Kosmetyki nadam poleconym priorytetem w najbliższy poniedziałek (21 maja) |
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
Aniu,
Jeśli o mie chodzi to również wszystko zgodnie z ustaleniami - Celine frunie do Ciebie w poniedziałek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

Jeśli chodzi o pozostałe pytania to Toleriane ma na zgrzewie tubki kod 4D025 i 0407 - mam nadzieję, że to 0407 to data produkcji. Kosmetyki dostałam bezpośrednio od producenta w nagrodę za udział w konkursie, więc mam nadzieję, ze są świeże. Redermic ma kod VB244 i jest to wersja do skóry normalnej i mieszanej.

Gdybyś chciała jej coś przekazać - chętnie porobię za pośrednika 

Obsession