![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowe kremy,żel Neonatura Souffle i inne..
hej, maseczki właśnie dostałam, więc sama odlewka Iceberga to troszkę mało, sama wysyłka będzie droższa.Pozdrawaim
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazlam
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
niestety nic nie widze za envy. moze masz cos jeszcze poza watkiem?
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
ewentualnie za envy interesowalyby mnie inne perfumy (wysokopolkowe) o podobnym zuzyciu lub wieksze sredniopolkowe. moze masz jakies? jestem otwarta na propozycje
![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
ja mam dwie pary kolczyków srebrnych, wkrętów w środku chyba bursztyn ale nie jestem pewna, jeden są jasniejsze a drugie ciemniejsze. Niestety zdjęcia są kiepskie, nie mogę uchwycić ich uroku.Gdybys była zainteresowana to spróbuje zrobic dodatkowe zdjęcia>
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Te z bursztynami mają próbę 925 na zatyczce, natomiast te z cyrkoniamii mają coś wybite na kolczyku, jest takie spłaszczenie, zgniecienie typowe dla prób ale nie bardzo mogę roczytać czy tam coś jest. Jednak mogę Cie zapewnic,że są srebrne gdyż praktycznie do tego roku, nie mogłam nosić zwykłej biżuterii bo bardzo bolały mnie uszy.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Więc mi podoba sie u Ciebie:
Comme une Evidence,woda perfumowana Yves Rocher,bez kartonika,z poj.50ml została około połowa. -Nieduża kosmetyczka fioletowa (z wymiany)nie używana,z rączką. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Również bardz podobają mi się te książki:
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=2457801 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=2457801 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=2457801 głównie ta 2i 3, takie zainteresowani ma mój synek. Co byś chciała za te ksiązki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Za kolczyki srebrne byłabym zainteresowana próbeczkami tylko
![]() Konkretnie: Iceberg Twice edt(około 1\4 fioleczki); Elizabeth Arden Sunflowers edt(około 1\4 fioleczki); Dolce &Gabbana The One,z kartonikiem ale rozerwanym-3\4 fiolki z 2ml; Eternity Moment Calvin Klein z kartonikiem i atomizerkiem- Tristano Onofri Totally You-męska Armanii Code-niecałe pół fiolki Truth Kleina- dwie,po około połowie - interesowałaby mnie jedna Guerlain Tutti Kiwi-3\4 ![]() i ewentualnie Olay total effects 7X odmładzające serum,poj.3ml. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Mogę zaproponować Ci jedynie żel pod oczy OLAY Age Defying 15 ml- kupiony miesiąc temu za około 36 zł i używany przeze mnie sporadycznie - zostało ponad 80%
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Hejka, mogłabym oddać za kosmetyczkę ale dużą, bo w swojej sie już nie mieszczę.Ta jednak jest maleńka, na jakieś drobnostki.Jedyne co U Ciebie mi sie spodobało o ta perfumka YR. Może poza watkiem masz jakiś inny zapaszek, najlepiej z YR. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Ale rozmyśliłaś się, czy za dużo sobie wybrałam?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
Kofana,biosilk jest chwilowo w rezerwacji,farmone wymieniłabym najlepiej na Eveline wspomniany w moim wątku,bo w sumie wcale mi w szafce nie przeszkadza,wiem ze go zużyje choc mam zapas.
Micel jest wolny i właściwie chętnie go oddam za jakięś odżywki Herbal Esences(która masz?) i Gliskur wstepnie mogą byc,no i Pantene tez. To jak czekamy co z tym Biosilkiem, czy myślimy nad samym Micelem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Dokładka.Zapraszam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Hejka a to oddasz za kolczyki
![]() -YVES ROCHER woda perfumowana Nature,bez kartonika.Mogę zrobić odlewkę lub oddać całość-małe zużycie-zainteresowanym zrobię fotkę . i podoba mi się Pure Calmille YVES ROCHER-maseczka nawilżająca,łatwa i szybka w w użyciu maseczka,która nawilża i odświeża skórę twarzy dzięki zawartości aktywnego wyciągu z rumianku. Pojemność 50ml,raz użyłam,z wymianki(opakowanie niestety nie przezroczyste). moze byś coś dobrała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Chyba się zagalopowałam, myślałam że piszesz wodzie toaletowej Nature, która teraz jest w promocjii za 49.90 i mam akurat jej próbkę, a Ty piszesz o Neonatura wodzie perfumowanej. A nie chciałabyś oddać ode a l'amor jeżeli to woda toaletowa i nie wiem jaka pojemność , a ja wyszukałabym cos jeszcze ze srebra do tych kolczyków. Chyba mam bransoletke, którą praktycznie ze dwa razy założyłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam u Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Jeżeli to jest woda perfumowana i jest dużo mocniejsza od wersjii toaletowej to ja chyba zrezygnuję z tego zapachu. Wolę zapachy takie nie zbyt mocne, bez tzw.pazura. A za samą maseczkę nie bardzo chcę się wymieniać, gdyż bardzo lubię zapaszki i praktycznie wszystko wymieniłabym na perfumy. No cóż, może kiedyś w końcu dokonamy jakiejś wymianki. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Malutka dokładka i fotki w folderze.Szukam każdej ilości kremu Avene do cery naczynkowej i nawilżających( również chętnie parę próbek w tubkach).
Zapraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
pojemnosc lipocure to 100ml
![]() niestety nic nie znalazlam u Ciebie. chyba ze masz cos poza watkiem. szukam: -dobrego eyelinera -dobrze kryjacego podkladu -słodkich zapachów masz cos z tego ![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
niestety nic..
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam dokładkę.Zapraszam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
Hej moze cos u mnie za
clinique ddml svr50 5ml bioderma50+ 5ml valentino 2ml pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.