![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Program Plagiat
ja używałam tego programu i dostałam 2 wyniki procentowe, właśnie chyba dlatego że jeden porównywał do innych prac z tej samej uczelni, a drugi do innych prac na w szystkich uczelniach , chyba jakoś tak ...ale na tej stronie jest wszystko opisane co i jak i co który wynik oznacza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Siemka
ja mam pytanko dotyczące działania całego tego PLAGIATORA. Otóż piszę pracę w jezyku angielskim i nie wiem czy w bazie tego programu sa tez pozycje angielskie. Zastanawiam się jeszcze nad kwestią, czy jesli praca była pisana tylko z książek, nic z neta to program coś wykryje jeśli było pisane "słowo w słowo"??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
proponuję napisać wszystko samemu i nic nie przepisywać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
A ja mam takie pytanie czy jeśli zaczerpne z innej pracy mgr na podobny temat materiał nie chodzi mi o to co dana osoba pisała własnymi słowami chodzi mi o przypisy itp. to czy to tez będzie plagiat??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
mam pytanie jak sprawdzałam prace w programie plagiat.pl dla własnego spokoju...na własną rękę...to czy ona jest tam w bazie? czy przy sprawdzaniu przez uczelnie pracy , program wykryje mi plagiat samej siebie co jest absurdalne?? prosze o odpowiedź ...zjadają mnie nerwy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Ja pracę pisze sama i do tej pory byłam spokojna, ale po ostatnim spotkaniu z promotorem się wystraszyłam bo powiedział, że "plagiat jest wtedy gdy 3 słowa pod rząd są takie same jak w innej pracy". Dla mnie to trochę bez sensu, przecież dwie osoby mogły tak samo coś ująć, pomyśleć i tak napisać. Ja swoją prace na pewno przeskanuję "Plagiatem" żeby nie było takiej sytuacji jak w tamtym roku u mnie na uczelni, że chłopak przyszedł na obronę i się dowiedział, że jego praca to plagiat. Nie dość, że 1000zł zapłacone za obronę przepadło to jeszcze musiał ponieść inne konsekwencje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Mimo że pisałam prace od początku do końca sama, to po sprawdzeniu wyszedł mi współczynnik prawdopodobieństwa 1 - 10,8%, natomiast współczynnik prawdopodobieństwa 2 - 1,8%. Żadna z tego tragedia, ale wywołało mi pozycje, których w życiu na oczy nie widziałam
![]()
![]() |
#38 |
Zakręcony Chochlik
|
Ja chyba też będę musiała przeskanować. Piszę z książek teorię, oczywiście nie słowo w słowo. Jednakże boję się, że pomimo tego program wykryje plagiat. W końcu ile osób mogło pisać w ten sam sposób, z tych samych fragmentów...
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.