|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ona jest ładniejsza!
W sytuacjach stresowych moje slownictwo bardzo sie "poszerza", wiec gdyby moj TZ z czyms takim wyskoczyl, pewnie powiedzialabym mu zeby wypier***** okraszajac to jeszcze dodatkowo paroma epitetami dotyczacymi tej "laski" i jego samego
Niektorym facetom przydalaby sie kastracja. |
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
A po co robic z igly widly? Raz cos glupio palnal..no coz zdarza sie nawet najlepszym, probowal "udobruchac" czyli zdal sobie sprawe, ze to bylo nie na miejscu.
Cytat:
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"poznaj pawła, przeżyłam z nim najlepsze chwile mojego życia" "taak, tamten przystojniak to mój były, zerwaliśmy bo ja nie lubię jak cycaste blond baby oglądają się za moim facetem" "ehh, cały czas chce żebym do niego wróciła" "myślę że mogłbyś się od niego sporo nauczyć" "to taki mój kolega, mówię ci, aż miło popatrzeć na tak umięśnione uda." "ten facet po drugiej stronie wygląda na niezłe ciacho" "masz ładny uśmiech, ale on ma bielsze zeby" do wyboru do koloru dla tej męskiej .. pff :P
Wild child. Edytowane przez Pachnąca_trawą Czas edycji: 2007-04-22 o 17:10 Powód: przesadziłam ;] |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnego razu bylismy na spacerze (tzn ja i ten moj eks jak jeszcze eksem nie byl) dosc daleko od centrum. Wiecie romantyczny spacer w letni wieczor, lono natury etc. Cud miod i orzeszki. Idziemy sobie i jest milo, malo kogo mijamy etc. Nagle! Patrzymy idzie jakas parka. Podchodzimy blizej,moj eks patrzy - a to wlasnie ta atrakcyjna z jakims wielbicielem na randce. Dla mnie spoko, normalna sprawa, ze ja spotkalismy. Za to moj eks (jak jeszcze eksem nie byl) mowi mi "no ladnie to sie koledzy zmartwia, jak im powiem, ze juz kogos ma". Ja na to "a to malo dziewczyn?". On "ale wiesz ona to taka wyzsza polka, bardzo ladna, ladniejsza od Ciebie". Powiem szczerze, ze to byl cios, z ktorym sie nie pogodzilam do konca trwania tego zwiazku. Bolalo i to bardzo. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
heh Rena współczuje,z moim 2 ex kiedys rozmawialismy o półkach czyli o ligach.On mial taka cudna kolezanke do ktorej kiedys startowal ale go odrzucila z miejsca.Tak wiec ja zaliczyl do 1 ligi ,mnie skromnie do 2
![]() Ciekawe do ktorej siebie zalicza,teraz do mega ligi bo ma pełny funciaków portfel ps troche mnie to zabolało ale nie az tak poniewaz jestem realistka i wiem ze bardzo wiele dziewczyn jest ladniejszych ode mnie.No ale umialam wbić mu takie wielgachne szpile jak zaszla potrzeba ze hoho Moze ślady ma do dzis?kto to wie
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mawia sie czasem "Moge wybaczyc, ale nie zapomniec". Ja nie potrafie ani jednego, ani drugiego. Doskonale rozumiem, ze takie slowa rzucone bez zastanowienia przez faceta moga byc dla kobiety ciosem, po ktorym blizna zostanie na cale zycie. |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój tz zawsze mówi jaka to nie jestem śliczna. kiedyś powiedział w zartach coś w stylu: "dobrze ze poznaliśmy się lepiej, bo inaczej bym cię nawet kijem nie tknął " w sumie miałam podobnie jak on . ale mimo wszystko uraz zostal, choć wiem że to głupie i nie powinno tak być.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na brak powodzenia tez nigdy nie narzekalam/nie narzekam ![]() Cytat:
nigdy sie z tych slow nie wycofal. Co mysli teraz? Nie wiem, nie utrzymuje zadnego kontaktu. Edytowane przez Rena Czas edycji: 2007-04-22 o 18:08 |
||
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrazam sobie jakbym miala pamietac wszystkie slowa, ktorymi mnie moj TZ urazil, tak samo jakby on mi wszystkie moje glupie wejscia mial wypominac i pamietac. A ja tez potrafie chlapnac tak, ze az milo![]() Rena - no Twoja sytuacja jest inna nieco..
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najzabawniejszy komplement 2exów byl taki "Ja mam dobry gust " (tyle ze to ja ich "wyrwałam"mały szczegółale to nic , moze ja mam zły |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
ach tam przesadzacie. Moze to miala byc forma zartu tylko autorka nie zrozumiala? Ja bym walnela mega focha dla samego faktu, zeby sie wiecej nie powtorzylo ale bez przesady. Ciekawe czy Wam nie zdarzylo sie palnac czegos tak idiotycznego, ze gdyby to napisac na wizazu nie znajac was, to kazdy powiedzialby:
a) idiotka b) co za pusty babsztyl c) jakis buc do odstrzalu mnie tam sie zdarza i potem plone przez tydzien ze wstydu Zreszta chlop cos palnal i nie potrafil wyjsc z tej sytuacji z twarza. Moj mi kiedys powiedzial niechcacy ze ta sukienka jest dla chudej laski a nie dla mnie i co mialam mu w leb strzelic ? :P Tzn chcial w sumie powiedziec ze jest brzydka ta sukienka ale jakos mu "nie wyszlo" ale mniejsza o to. Chodzi o sam fakt, ze po jednym glupim wybryku nie mozna ocenic kogos jako palanta, bo musialo byc w nim cos tak pieknego, ze sie kobitka w nim zakochala
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
jasne....ALE czasem diabeł tkwi w szczegółach
![]() zycze autorce jak najlepiej |
|
|
|
|
#44 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie nigdy nie udalo nikogo poderwac Cytat:
W zasadzie wszsytko teraz zalezy od jego reakcji. |
||
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak w przypadku Reny robic katastrofy.
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Matko, ale faceci sa nie delikatni...my kobiety jestesmy uczulone w temacie urody, wiec kazda taka przytyczka, czy porownywanie do innej nas boli...ja ogolnie nie przypominam soobie by ktos mnie w taki sposob urazil...choc raz moj ex, jak przyszlam na randke, to nim jeszcze sie przywital powiedzial "a czemu prostowalas wlosy, gdzie Twoje sliczne loczki"?? ale powiedzial to takim tonem, ze do konca dnia mialam uczucie ze wygladam jak potwor...bo nie mam "swoich slicznych loczkow" najlepsze, ze jego obecna laska ma proste wlosy jak drut
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
my kobiety
a to faceci nie bywaja przeczuleni na punkcie swojego wystajacego brzuszka (jak ktos patrzy to zaraz wciagamy!), łysiny i nadwagi?
|
|
#48 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
Mnie mój TŻ na jednej z pierwszych randek, opowiadajac o swojej byłej (rozstania z którą ewidentnie nie przecierpiał) stwierdził, ze Ona bardzo ładna była ale miała nierówno pod sufitem i woli byc z kims takim jak ja!?!
Zabolało... Innym razem stawierdził:"cóz z tego że mi mówili,że mam zaj....tą dziewczynę, wolę jak mi teraz mówią,ze mam dziewczyne z fajnym charakterem" to przyjęłam jak cios w serce, az mi dech zaparło.![]() Zaznaczam,ze na brak powodzenia nigdy nie cierpiałam.. A teraz najlepsze- to wszystko było 5 lat temu- obecnie jesteśmy 3 po ślubie.. a ja nadal to pamietam.. masakra |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Facetowi ewidentnie brakuje kultury.
Takiemu to tylko w kinola dać, a potem patrzeć czy równo puchnie. Niektórzy to by się mogli najpierw w język ugryźć a nie farmazony opowiadać, bo potem to My jesteśmy be, fuj bo się czepiamy ![]() Ja to bym chyba nie przecierpiała takiej zniewagi, ze tak powiem.Byłoby mi cholernie przykro i myślałabym o zemście Raczej nie byłabym z facetem, który uważa mnie za towar zastępczy.
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli ozenil sie ,bo jestes "dobrą kobietą"? wcale sie nie dziwie,ze pamietasz
|
|
|
|
|
|
#52 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
przyjrzyj mu się kiedyś dokładnie, zrób skrzywioną minę i powiedz: wiesz, mógłbyś coś ze sobą zrobić, bo nie ma na czym oka zawiesić. a tak naprawdę, to bess ma rację: |
||
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest roznica czy ktos komus dogryza odnosnie wygladu i ciagle przytyki ach popatrz na Kaske jaka ona szczupla, a Ty..... a gdy sie palnie raz cos bez sensu
|
|
|
#54 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Chodziło mi bardziej o to,że faceci często nie myslą o tym o mówią a kobiety wręcz przeciewnie az za bardzo myślą o tym co mówią faceci. |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
a czesto nawet walna cos swiecie przekonani, ze przeciez to byl komplement a tu kobieta spala sie od środka ze złości
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do powiedzenia jakiegos glupstwa - no kazdemu sie zdarzy: zrobic blad ortograficzny, krzywo wstac z lozka czy pomylic balsam z zelem pod prysznic Chodzi wiec wlasnie o premedytacje. Jezeli nie celowo, przeprosi i powie ze tak nie mysli - to nie ma co wysylac na ognie piekielne Ale co jesli jest inaczej? Skad my to mozemy wiedziec? |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
nie wydaje mi się, aby było to powiedziane w żartach -autorka postu chyba napisałaby o tym?
gdyby TŻ powiedział mi coś takiego, byłoby mi bardzo, bardzo przykro, mimo że obiektywnie stwierdzam, że jest cała masa, miliony ładniejszych ode mnie. Za takie coś - |
|
|
|
|
#59 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
mój TŻ też czasem zastosuje nieco nietrafiony komplement, ja też od czasu do czasu coś głupiego niechcący walnę. ale stwierdzenie, że jakaś tam to "niezła laska, z fajnymi cyckami, ładniejsza od ciebie" jest chyba mocnym przegięciem, po którym należą się piękne przeprosiny. |
||
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
jakbym cos takiego uslyszala od mojego tz to wrr...w leb by ode mnei dostal i powiedzialabym mu ze jak to sobie moze do niej isc...i to by bylo na tyle z dnia dzisiejszego;]
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.

to bylby odpowiednik tej laski
. ale mimo wszystko uraz zostal, choć wiem że to głupie i nie powinno tak być.

nigdy sie z tych slow nie wycofal.
mial wypominac i pamietac. A ja tez potrafie chlapnac tak, ze az milo

Mi sie nigdy nie udalo nikogo poderwac
a to faceci nie bywaja przeczuleni na punkcie swojego wystajacego brzuszka (jak ktos patrzy to zaraz wciagamy!), łysiny i nadwagi?