|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Błagam pomóżcie sprawa życia iśmierci!!! ;-)
Cytat:
dostalam sie z przypadku a uwazam, ze jestem okropna na pierwszym spotkaniu bylam prosto z plazy bez nawet tuszu na rzesach a w jakim wieku jestes?? bedzie dobrze pewnosci siebie wiecej i to naprawde fajna zabawa ja juz swoje lata mam i za powazna prace sie zabralam ale czesto spotykam sie ze znajomymi z dawnych lat ![]() powodzonka Ci zycze |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
i dziękuje za miłe słowka chciałabym to traktowac na luzie ale jednak boje sie ze moge usłyszec cos przykrego z natury jestem nieśmiała a pcham sie tam gdzie trzeba być pewnym siebie
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze sama bym sie zaciagnela na takie cos jakby mnie chceli
ale nie wiem czy czasa bym miala ciekawe czy bym sie nadala macie moze jakies linki to moze bym fotki do agencji wyslala moze by cos zdzialaly tylko ze mam tylko 170cm
mgr inż. sztuki ogrodowej: Edytowane przez olkie Czas edycji: 2007-04-26 o 01:12 |
|
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
OLKIE w internecie roji sie od castingów agencji modelek fotomodelek jak wpiszesz w googlach to Ci sie wyświetlą
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Tylko pamietajcie dziewczyny, nie dajcie sie naciagnac... na zadne PŁATNE portfolio - że Wam powiedzą że za pierwszą sesję trzeba zapłacic.... bo to pic na wodę.
Ja sama zbieram się do startu w jakiejś agencji, żeby później w życiu nie żałować, a jak na modeling jestem dość 'stara' (18 stuknęła niedawno). No ale poki co musi mi z buzi zejsc to paskudztwo co na niej mam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.