|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dla każdego coś..;) - S/M
! DOKŁADKA !
23. Brązowy pasek z połyskującą nitką. Kolor czekolada, błyszcząca nitka w kolorze złota i srebra. Długość- 110 cm (z klamrą), szerokość- 4,5 cm. Stan bdb, kilka razy założony, gdyż z reguły nie noszę pasków. 24. Cienki, wiosenny sweterek w paski, kolory: biały, niebieski, szary. Kolor sweterka jest mniej intensywny niż na zdjęciu! To taki "spokojny" niebieski. Rozmiar S/M, stan bdb. Wymiary: szerokość- 38 cm, długość- 51 cm, dł. rękawa wew.- 46 cm, dł. rękawa zew.- 57 cm. 25. Torebka-kosmetyczka w panterkę. Stan db+, minusem jest jedynie lekko przetarta podszewka w miejscu gdzie byl sciągacz (ja go wyciągnęłam, bo planowałam sobie wstawić suwak). Nie jest to wielki minus oczywiście, z zewnątrz stan bdb. Jak tylko odbiorę aparat, pstryknę fotkę jak to wygląda. Wymiary na zdjęciu. 26. Błękitne spodnie w kant Orsay, rozmiar 36. Spodnie były skracane, stan db. Minusem są małe przebarwienia na dole z tyłu nogawek, ale jako, że spodnie i tak są krótkawe (dlatego leżą już długo w szafie), można je fajnie skrócic na rybaczki. Na sobie nie wykorzystałam tego pomysłu, gdyż nie noszę rybaczek. Wymiary na zdjęciu. Skład: 67% bawełna, 31% poliester, 2% elastan. 27. Maskotki. Wysokość ok 15 cm, najmniejszej- zielonego misia- ok 9 cm. Maskotki w stanie idealnym, jedynie stały na półce. Wyprane, pachnące. |
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 79 pkt / 99% pozyt.
|
Cus za gatki znajdziesz?
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4220307 |
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
hej nie mam za duzo kosmetyków ale moze cos ci sie spodoab
podoba mis ie u ciebie bluzka vila
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
Edithsl- podobaja mi sie te spodnie(zamiaszczam zdjęcie), jaki jest ich stan? Musze jeszcze tez sprawdzić wymiary ale chwilowo jestem zajęta
Kania505- niestety nic nie wybralam
|
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
zapraszam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.