![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak często chcemy uprawiac sex?
Ja największa ochotę na sex mam podczas okresu... i to jest wkurzające bo wtedy nic na to poradzić nie mozna
![]() A jeśli chodzi o mojego TZ to on ma na mnie ochotę prawie zawsze ![]() ![]() ![]() Hmm a jesli chodzi o urozmaicenie to narazie większego nie ma oprócz tego że czasami zmieniamy pozy... a wykorzystalismy tylkoz 6 ![]() ![]() Ja lubię się kochać ze swoim TZ ale smutno mi troszkę że on dochodzi a ja nie... ale oczywiscie orgazm to nie wszystko i czerpię przyjemnosc z samego seksu i zarazem z bliskosci ktora nas laczy ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Ja z moim TŻtem zwykle, gdy mamy weekend albo ogólnie kilka dni wolnych to 2-3 razy dziennie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Na początku kochaliśmy się prawie codziennie po kilka razy, rekord to jakooś od godz 17tej do samego rana - 6razy
![]() Teraz, kochamy się 2-3 razy w tygodniu, ale wolałabym częściej, niestety warunki nie sa nam przyjazne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Ja mam ciagle ochotę, mój TŻ średnio raz w miesiącu.
Cóż zrobic takie zycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
też tak miałam tylko że ja miałam tak że mój wogóle o tym nie myślał normalnie jakby go to wogóle niekręciło...to mnie zmusiło to krytycznego posunięcia...zdradziłam(d la kogoś zdrada dla kogoś nie) go...całowałam sie z innym i on wtedy zrozumiał ze mi tego trzeba i wogóle wybaczył mi za co mu dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
No to widzę, że więcej jest takich mężczyzn, którzy łamią stereotyp napalonego samca... No trudno, skoro już takich mamy, to kochajmy ich jakimi są.
I jeszcze fragment z artykułu Tak, to Ty Renaty Arendt-Dziurdzikowskiej: Prawdziwa miłość nie pyta: „co mogę dostać?”– pisze w swojej znakomitej książce „O związkach” Neale Donald Walsch (Limbus 2000). Prawdziwa miłość nie stawia warunków. Jest skoncentrowana na obdarowywaniu i wspieraniu. Dusza ludzka nie może się cieszyć, jeśli jest w jakikolwiek sposób krępowana czy tłamszona. Prawdziwa miłość mówi: „Wybieram dla ciebie to, co ty wybierasz dla siebie”. Jeśli ci cokolwiek narzucam, nie kocham ciebie, ale siebie, ponieważ dostaję od ciebie to, czego ja chcę, zamiast dbać o to, abyś dostał to, czego ty chcesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Ja z moim Tż z początku kochaliśmy się codziennie, a nawet po kilka razy dziennie po jakimś roku jemu coś się odwidziało i bardzo rzadko się kochaliśmy raz na miesiąc albo i rzadziej, chociaż ja miałam ochotę to on nie chciał, zawsze się wymigiwał, że zmęczony albo coś... myślałam, że kobiety tylko tak mają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Nasz zwiazek jest na odległość , ale kiedy ja do niego przyjeżdzam albo o n do mnie ( czyli gdzies raz w miesiacu na 7 dni ) to najczęściej 3 razy dziennie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
na poczatku codziennie, teraz ..jakos mniej czasu na to,wiec prawie codziennie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
3 lub 4 razy w tygodniu. No chyba, że raz na pół roku uda nam się spać razem, bo jest wolna chata to wtedy częściej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
ja ze swoim widze sie niestety 2 razy w tygodniu i wtedy baraszkujemy ale juz niedlugo bierzemy slub i mam nadzieje ze bedziemy robic to czesciej bo mam ochote na czestsze baraszki zreszta jak moj kochany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Musze sie pochwalic po dwóch tygodniach bez sekcu cos mnie tklneło i od przedwczoraj sie kochamy ale jak długo to bede niała juz mi sie spowrotem niechce a mój chłopak ma taki temperament ze tragedia !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
ze na 10 orgazmow 9 maja jednoczesnie, w tym samym momencie
![]()
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Dzięki mirynka. O to mi chodziło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Ja największą ochotę mam w upalne dni, normalnie cały czas, a i w chłodne i mroźne w sumie też
![]() ![]() Potrzeba nasila się również po spożyciu kilku drinków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Miałam podobnie, tzn nadal chwilami tak mam, i tez strasznie mi głupio, bo moj facet ma ogromny temperament i mógłby kochac sie nawet kilka razy na dzien..ale ja, odkad jem tabletki, stałam sie inna..
Ale nie jest to tylko i wyłacznie wina tabletek... Zauwazyłam, ze moj nieregularny tryb zycia powodowął, ze ciagle chodziłam zaspana, zmeczona i wogole..sama wiesz.. Dlatego radze ci, ruszaj sie jak najwiecej, spij tylko najwyzej 8 godzin.. wstawaj z łózka nawet wtedy, gdy kompletnie ci sie nie chce..a zobaczysz wkrótce zmiany..zycze powodzenia
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moze dlatego mi sie nichce bzykac zały zcas siedze w domu zamulam kiedys biegałam cwiczyłam i mi sie chciał bzykac ateraz to czuje sie jak bym miala z 80 lat lezała bym tylko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Kiedyś byłam pełna energi a od kiedy biore tabletki nie mi się nie chce. tragedia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
cooooodziennie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Oj to nie tak, z tym 9 na 10. Nie chodzi mi o to czy w ciągu nocy, czy godziny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
Hm... Z poniższego artykułu wynika że... przez 4 lata od początku związku faceci mają raj (mogą sobie poużywać...) a potem... potem, muszą się starać.
Więcej czułości, mniej seksu (dla kobiet) tom, pap 2007-05-19, ostatnia aktualizacja 2007-05-21 10:36 Długi związek osłabia popęd seksualny kobiet - piszą niemieccy naukowcy na łamach "Human Nature". Naukowcy ze Szpitala Uniwersytetu Hamburg-Eppendorf przeprowadzili wywiady na temat intymnych relacji wśród 530 kobiet i mężczyzn. Z ankiet wynika, że w początkowym okresie związku aż 60 proc. kobiet miało regularnie ochotę na seks. Po czterech latach zażyłości ten odsetek spadał do mniej niż 50 proc., a po 20 latach - do 20 proc. Z kolei wśród mężczyzn proporcje te utrzymywały się na mniej więcej stałym poziomie - od 60 do 80 proc. Prowadzący badania dr psychologii Dietrich Klusmann uważa, że owe różnice wynikają z ewolucji obu płci. W przypadku mężczyzn wysokie libido niezależne od długości trwania związku może być cechą zabezpieczającą przed ewentualnymi rywalami. U kobiet silny na początku popęd ułatwia wytworzenie trwałych więzi z partnerem. Późniejszy spadek libido może natomiast zmniejszać zainteresowanie innymi mężczyznami. Może też być tak, że rzadsze stosunki seksualne pozwalają kobietom utrzymać zainteresowanie partnera, zgodnie z zasadą, że "nieograniczony dostęp obniża wartość". Najnowsze badania potwierdziły też, że dla kobiet bardzo duże znaczenie w relacji z partnerem ma czułość. Aż 90 proc. z nich przywiązywało do niej dużą wagę niezależnie od długości związku. A jak jest u mężczyzn? Po 10 latach znajomości tylko 25 proc. z nich oczekiwało od partnerki czułości., http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...5,4143040.html Hm... wygląda na to że termin 4 letni jest trafionym w przypadku wyborów... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
bo byc moze nikt Ci nie dal odpowiednich doznań
![]() u mnie to zalezy, w tym miesiacu w ogole nie mialam ochoty (no moze kilka razy ![]() ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
spoko, to jeszcze 2 lata i mi się odechce seksu. wtedy nie będę narzekała na niski popęd mojego TZ
![]()
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
U mnie juz po roku spadła ochota do 0%niedobrze chociaz musze powiedziec ze ostwtnie dni były dla mojego kochasia bardzo miłe bo miałam ochote ale bardziej to chyba było dlatego ze on miało chote nie ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Mam ochotę codziennie i jeszcze częściej - ale jesteśmy ze sobą dopiero niecałe dwa miesiące. Na razie korzystam z życia ile się da, potem zobaczymy
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.