![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam jednego zpachu wzamian Donna Karan DKNY Red Delicious, Naomagic Naomi Ca
ok 28/50 miss dior cherie?
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam jednego zpachu wzamian Donna Karan DKNY Red Delicious, Naomagic Naomi Ca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dużo różności, wysoka i średnia półka.ZAPRASZAM SERDECZNIE WSZYSTKIE WIZAŻANKI
A powiedz, co Ty chciałaś z mojego straganiku? Bo ja bym mogła od Ciebie, zamiast próbek, to Happy Clinique.
Aaa, link: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=174844 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo różności, wysoka i średnia półka.ZAPRASZAM SERDECZNIE WSZYSTKIE WIZAŻANKI
u Ciebie podoba l mi sie błyszczyk novalip, ale chciałabym wiedzieć go masz jakąś fotkę, chodzi mi o kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
lalicjo, niestety muszę podziekować za perfum, otóż bardzo podobny jest do Donny Karan, to byłoby bez sensu, jakbym wymieniła na podobne zapachy.Przykro mi zatem, natomiast chciałam powiedziec, że sliczne dzieciatko masz w avatarze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
a dziekuje
![]() w takim razie pozdrawiam i zycze udanych łowów ![]()
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Nie, nie mam zdjęcia i w zasadzie nie mam co próbować go zrobić, bo wyjdzie przekłamane, zawsze mi takie wychodzą. Najlepiej sprawdź w jakiejś aptece, wiele ma kosmetyki kolorowe tej firmy. To jest taki rudawo-koralowy z drobinkami, na ustach b. delikatny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
ok, co do clinique to nie wiem czy nie będzie wymieniony, tzn czekam na decyzję jednaej z wizażanke i ona ma cos wybrac u mnie, nie powiedziane że akurat ten zapach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
dziekuję za propozycję, ale miałam ten zapach kiedyś i wolałabym cos bardziej kwiatowego, słodkiego, pozdrawiam:-*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj. Jestem zainteresowana próbkami:
-vichy nutrilogie 2, 13 x1,5 ml -LRP Hydraphase mleczko do demakijażu z 15 ml uzyłam raz -Avene Diacneal 5 ml -lrp Effaclar A.I. 2m Zajrzyj do mnie. Pozdrawiam. M.
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Witaj phdwao
znajdziesz coś u mnie za : -podkład loreal true match, kolor C5, zużyte ok 50%(trudno mi to ocenić, bo nic nie widać przez buteleczkę, zastrzegam że może być więcej lub mniej) -lrp Effaclar A.I. 2ml -Vichy Normateint podkład nr 35 sand 4x 1,5ml -Vichy Aera teint podkład nr 35 3x1,5 ml Pozdrawiam ![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
CareGloss&Shine NIVEA Lip Care -owocowy zapach -błyszczyk -PINK STAR-NOWOść pielęgnujący żel pod prysznic NOWOść Nivea Hair Care, Protein Repair, szampon Regeneracja i Wygładzanie 250ml. nowy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pasuje mi taka wymianka ![]() Nieśmiało spytam czy ...byłabyś skłonna dorzucić Avene Diacneal 5 ml? Nic się nie stanie, jeśli odmówisz...ale byłabym wdzięczna ![]() jeśli pasuje ci taki układ to poproszę o PW z adresem
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.