![]() |
#31 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: kolorówka+pielęgnacja(brą zujące,lakiery,kremy,błys zczyki..) średnia półka
Dobrze, więc lakier (ten jasny!) za kolczyki, ale wysyłam zwykłym listem, bo szkoda mi 4zł na jedną pierdołę, co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: kolorówka+pielęgnacja(brą zujące,lakiery,kremy,błys zczyki..) średnia półka
jestem za poleconym. moze nie byc priorytet tylko ekonomiczny.
ale polecony musi byc, doplata za polecony to tylko 2,2zl, a zwykly list moze zaginac i nikt za to nie odpowiada, a ten kto wyslal i jego przesylka zaginela nie ma zadnego dowodu ze naprawde wyslal i nie jest oszustem ![]() wiec bylabym za poleconym ![]() co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Ojej, ale Ty uparta jesteś, mam za soba ponad 30wymian i takie wymiany jak ta naprawdę mi się nie opłacają, albo wysyłamy zwykłymi listami albo ja rezygnuję, trochę zaufania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
rozumiem, tylko jesli np. któraś z rzeczy nie doszłaby z winy poczty? nie boisz się np. ze lakier wysłany przeze mnie zwykłym listem zaginie i Ty wyślesz kolczyki i nie dostaniesz nic w zamian? bo ja się boję że kolczyki nie dojdą i zostanę z niczym...
możemy ufać sobie, bo wizaż i przekupki, ale zaufanie do przypadkowych pracowników poczty którzy mogą bez żadnych konsekwencji i śladów ukraść przesyłke to chyba przesada. jak chcesz mogę Ci dorzucić jakieś próbki czy gratisy które zrekompensują Ci te 2,2zl dopłaty za list polecony, ale chcę mieć po prostu 100% gwarancję, że kolczyki dojdą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
jestem zainteresowana lakierem bordowym inglota i blyszczykiem avonu z brokatem. jeśli się zgadzasz to adres na PW
![]()
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Ala, czy masz może cos z mazideł, których poszukuję (u mnie w wątku, bo ich sporo jest)? Mam kilka rzeczy, których szukasz, ale poza wątkiem. Mogłybyśmy się znowu gdzieś w centrum spotkać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- lecytyna HLB4 - kw. hialuronowy - ekstrakt z rozmarynu - ekstrakt z pine bark - optiphen plus - olej kokosowy - Polysorbate - ekstrakt z centella asiatica (jego mam tylko próbkę, ale mogę ją oddać) najmniej mogę oddac ekstraktu z pine bark, reszty więcej ![]() a co takiego miałabyś na wymiankę ![]() Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2007-06-19 o 09:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
- lecytyna HLB4
- kw. hialuronowy - ekstrakt z rozmarynu - ekstrakt z pine bark - optiphen plus - ekstrakt z centella asiatica Byłabym chętna te rzeczy. A z poszukiwanych przez Ciebie mam: -Avene mleczka spf 50 (i może jakiegoś innego filtru Avene) - mam próbkę 5ml -mazideł mam masło kakaowe, hydrolat różany i które oleje? -pudru, jesli spodoba mi sie odcień (powinien to być "lekko opalony" beż, - mam puder niewiele używany, bo w skepie wyglądał na jaśniejszy, a w świetle dziennym okazał się sporo za ciemny dla bladziocha, takiego jak ja -oliwki hipp -może też skuszę się na jakiś szampon czy odżywkę (odżywka do włosów suchych/zniszczonych) - mam maskę z olejem lnianym (gęstą jak krem), świetną, którą kupiłam we Włoszech, więc mogłabym Ci zrobić odlewkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
masz oliwkę hipp?
![]() ah, a co do ekstraktu z rozmarynu to ja mam olejowy ekstrakt z rozmarynu, nie mam tego w proszku jeśli o ten Ci chodziło. i teraz za bardzo nie mam czasu się zajmować szukaniem opakowań, przelewaniem etc. (sesja), wolałabym zająć się tym po 29 lipca.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
tak z 80% (chyba nawet wiecej)
to jest próbka z ecospa, no ale trochę tego jest kupiłam 300ml, więc mogę zrobić odlewkę http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16848 Cytat:
![]() 29.07 to już strasznie poźno... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
a puder to który odcień? jak coś to mi najbardziej zależy chyba na oliwce hipp, maśle kakaowym i próbce avene.
a 29 to za 10 dni jest...za późno? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Puder, to bodajże nr 2, ale to własnie jest beż, on po prostu troche inaczej wygląda, niż na tym zdjęciu z kwc... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
chciałabyś może brokaty do wtapiania w żel lub lakier , moze piórka do wtapiania ? odpisz u mnie prosze w wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za healing garden?
![]() |
#46 |
PIP.
|
Dziewczyny!! poszukuje, bezskutecznie niestety, błyszczyków BALLMANIA !!!
czy ktoras z Was wie moze gdzie u nas mozna dostac to cudo? czytalam w jakiejs gazecie, ze w niektorych salonach kosmetycznych, ale nie mam pojecia gdzie ich szukac ![]() Mieszkam w Poznaniu, wiec najchetniej chcialabym znalezc to cudo w okolicy. Jak ktos nie wie jak one wygladaja - stronka - http://www.dennisgreenltd.com/Ballmania.asp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
krem brązujący J&J Holiday Skin do skóry normalnej i mieszanej - została połowa(z wymianki) cos za to
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Ala, kiedy będziesz miala czas się spotkać i wymienić?
![]() Ja jestem chętna na: - lecytyna HLB 4 i 7 - kw. hialuronowy - ekstrakt z rozmarynu - optiphen plus Kiedy mija ich termin ważności? Ile możesz mi odlać optiphenu (bo nie wiem, czy go zamawiać z mazideł, czy mi starczy)? Edytowane przez rocki Czas edycji: 2007-06-28 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
hmm...troszkę przesunęły mi się terminy i generalnie mam wolne od niedzieli-wakacje
![]() daty ważności: lecytyna hlb4 05/2008 hlb 7 06/2008, kw.hialuronowy 12/2007 ekstrakt z rozmarynu 03/2008, otiphen plus 10/2007. a ten otiphen kupilam na mazidlach z miesiac temu i sie zdziwiłam, że ma taka krótką datę... otiphenu odlać mogę dużo, buteleczka ma 10ml a zużywa się go 0,15ml na 30ml produktu...coś ogólnikowo piszę(to ta pora):p mogę Ci odlać kilka ml (może ze 4?) wystarczy Ci? ![]() trzeba jeszcze ustalić ilości pozostałych mazideł no i co dokładnie za nie dostanę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
Ja w niedzielę będę w centrum, ale dopierokoło 20... A co byś chciała za te rzeczy? Bo wcześniej juz sobie coś wybierałaś z mojego wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
hmmm,chętnie bym przygarnęła oliwkę Hipp, probke mleczka avene i trochę masła kakaowego.ile masz go na zbyciu?
![]() ![]() a ile byś potrzebowała pozostałych rzeczy ode mnie? ja mogę oddać też sporo olejowego ekstraktu z rozmarynu, nad lecytyną musiałabym sie zastanowić, a kwasu hialuronowego najchętniej bym nie za dużo oddawała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Mam też masło karite - nie umiem Ci powiedzieć, ile ich jest, bo to ciężko określić... Karite to jest próbka, pewnie z kilka gramów (?), a kakaowego jest trochę więcej. !0ml hialuronowego mi spokojnie starczy, po prostu nie chce mi się go brać z mazideł, bo 100ml nie potrzebuję. a lecytyn i reszty odlejesz mi po prostu tyle, żeby jeszcze Tobie coś zostało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
A czy mogłabyś mi jednak dorzucić tę próbkę centella asiatica? Będę bardzo wdzięczna
![]() ![]() Aha, i czy w związku z tym mogłabym dorzucić Ci puder zamiast tej próbki Avene? Bo zapomniałam, że już ją komuś innemu obiecałam... ![]() Edytowane przez rocki Czas edycji: 2007-07-01 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
hej,w ogóle przepraszam Cię ze Ci wczoraj nie odpisalam, zabrzmi to glupio ale wysiadł mi internet...
ok, nie ma sprawy, mogę dorzucić Ci próbkę centelli, a w ogóle zobaczyłam że na Twojej liście poszukiwań jest kwas askorbinowy-mam go jak coś i mogłabym się nim podzielić. ah, a z tym pudrem też ok. chętnie bym za to przygarnęła też troche hydrolatu różanego i jakiegoś fajnego oleju może jeśli coś masz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
A ile ma ml ta próbka centelli? Witaminy C już nie potrzebuje, bo nie wytrzymałam i zrobiłam wczorak zamówienie z mazideł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
hm, wlasnie zajrzałam do lodówki żeby obejrzeć tą centellę i zobaczyłam, że sie jakoś zbryliła:| nie wiem czemu tak się stało, mam ją w sumie ładne kilka miesięcy, ale nie powinna. w każdym razie w takim stanie pewnie Cię nie interesuje.
a w ogóle to ja jutro o 16 wyjeżdzam...(spontaniczny plan) i nie będzie mnie ok. tygodnia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.