|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: takie tam LANCOME, MAX FACTOR, LOREAL, ART DECO, MAYBELLINE, DAX - zapraszam :)
to zastanow sie czy i jakie bys ewentualnie oddala
ulatwie, iz swiateczna raczej odpada jesli ma w sobie cynamon badz piernik bo nie przepadam za takimi zapachami. u mnie JT byc moze pojdzie choc jeszcze nie wiem, ale reszta wymienionychkosmetykow jest do wziecia. jesli siie zdecydujesz to nie bede sie wahala dodac czegos jeszcze bo smackersy bardzo mi sluzą ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: takie tam LANCOME, MAX FACTOR, LOREAL, ART DECO, MAYBELLINE, DAX - zapraszam :)
hej,
mnie interesuje baza dax. mam jeszcze smackersa - vanilla creams -- czyli lody waniliowe
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic dla siebie tam nie moge znależć, bazy jest mniejsza polowa
jesli chodzi o puder sypki, to moge zaoferowac nowy ID lancome - majeur poleci do *Lola - moze tak byc? smackers uzywany, ale duzo tego zostalo.a masz moze jakis ulamek kenzo elephant? ja tez moge dodac jeszcze jakies zapaszki, zrobic odlewke, jak sobie zyczysz. Niestety nie moge juz zrobic zadnych fotek, bo nie mam aparatu.
|
|
#35 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ile tego smackersa zostalo? zapaszkow niestety nie mam bo nie uzywam a ostatnia probke jaka mialam wydalam
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
mogę oddać te trzy smackersy oprócz świątecznej pomadki (pierniczek
), tylko zaczęłam się zastanawiać czy błyszczyk ice creamies też by Ci przypadł do gustu, bo z mamą stwierdziłyśmy, że limitowanka i ten błyszczyk to podobne zapachy. tata stwierdził, że błyszczyk nie jest piernikowy, ale ciasteczkowy xD tak więc nie wiem ^^
|
|
#37 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no to ja chetnie wyprobuje ![]() napisz mi wiec co dokladnie, ostatecznie chcesz ode mnie
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
a JT jest aktualny
?
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
a masz coś może ciekawego poza wątkiem? jakieś błyszczyki itp.
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
bylas jeszcze zainteresowana blyszczykiem loreala ktory mam w watku, ale moze jeszcze by sie wygrzebalo cos tylko napisz jaka kolorystyka cie interesuje a z watku nic Ci sie juz nie podoba? pomysle co jeszcze moge zaproponowac
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
co byłabyś skłonna oddać za smackersy z tego:
glamshine, rozświetlacz w musie, cień magnetyczny i pędzle sephorowskie?
|
|
#43 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
poniewaz w tej chwili jestem poza domem (niespodziewanie troche) przygotowalam mojej mamie na wierzchu do ewentualnej wysylki te rzeczy ktore wymienilas na poczatku czyli pedzelek do cieni, rozswietlacz i glamshine. napisze do niej zeby poszperala czy znajdzie ten drugi pedzel i cien bo mam u siebie straszny balagan a na czym najbardziej Ci zalezy? buzka, odezwe sie dzis wieczorem albo jutro bo mam w tej chwili nieco utrudniony dostep do neta |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
droga drei! stwierdziłam, że chyba nie dam rady się rozstać z ciasteczkowym błyszczykiem
![]() i tu pojawia się kolejne moje pytanie : co oddałabyś za ciasteczkową pomadkę i drugi błyszczyk smackersa z tego:glamshine, rozświetlacz w musie, pędzel do cieni sephora ?sorki, że tak mieszam ![]()
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za pedzel do podkladu?
|
|
#47 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja moge oddac nawet to wszystko tylko sie juz pogubilam rozumiem ze teraz oferujesz dwa smackersy? te 3 rzeczy mam caly czas dla ciebie zarezerwowane |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety nic nie znalazlam
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
tak, teraz oferuję dwa smackersy - balsam do ust i błyszczyk
![]() Czyli jak? Rozświetlacz, glamshine i pędzel, za sztyft do ust i błyszczyk ![]() ?
|
|
#51 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jesli sie zgadzasz na taka wymiane to prosze o dane na PW
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Drei, jest taka sprawa, że ja jutro wyjeżdżam i będę mogła wysłać kosmetyki dopiero za tydzień... czy nadal byłabyś zainteresowana wymianą
? oczywiście dorzucę tonik.
|
|
#53 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oki nie ma sprawy ja rezerwuje kosmetyki dla ciebie a poniewaz sama jestem 'wyjechana' to nawet tak bardziej mi pasuje ![]() pozdrawiam i odezwij sie jak wrocisz
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Już wróciłam, więc możemy się wymienić
![]() glamshine, rozświetlacz + pędzel za balsam do ust, blyszczyk smackers i 1/3 toniku Dax ? jeśli tak, to proszę o dane na PW
|
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
moze znajdziesz cos za kasetke i/lub cien art deco. poza watkiem mam do wymiany odzywke BC schwarzkopf i perfumki CK purple orchid
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4354357 pędzel do podkładu SEPHORA 5 troche uzywany ale wyprany pędzel do cieni SEPHORA 8 czekam na odp ewentualnie czego szukasz?
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Interesuja mnie
pędzel do cieni SEPHORA 8 puder w kompacie facefinity MAX FACTOR 06 golden, jest to kolor z tych ciemniejszych aczkolwiek ja jestem bladolica i uzywalam go jako pół-bronzera, dla ozywienia kolorytu cery, cudowna puderniczka z duzym lusterkiem, uzycie ok. 40% do niecałej połowy, gąbkę mam ale jest oczywiscie ubrudzona od stosowania kredka czarna MAX FACTOR Kohl Pencil nietemperowana
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?? Interesuje mnie rozświetlacz i pare innych rzeczy.
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
moze cos u mnie za:
baza pod cienie ART DECO zużycie ok. 40-50%. kupiłam ją rok temu, w tej chwili nie maluję się w ogóle cieniami więc leży bezużytecznie i już jej nie zuzyję kasetka ART DECO na 3 cienie magnetyczne w stanie bardzo dobrym baza DAX COSMETICS cashmere secret - troche mniej niz połowa, bez korka pędzel do podkładu SEPHORA 5 troche uzywany ale wyprany pędzel do cieni SEPHORA 8 |
|
|
|
|
#60 |
|
Kasia o...
|
Znajdziesz coś u mnie za pędzel do podkładu sephora?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

ulatwie, iz swiateczna raczej odpada jesli ma w sobie cynamon badz piernik bo nie przepadam za takimi zapachami. u mnie JT byc moze pojdzie choc jeszcze nie wiem, ale reszta wymienionychkosmetykow jest do wziecia. jesli siie zdecydujesz to nie bede sie wahala dodac czegos jeszcze bo smackersy bardzo mi sluzą

a moze cos bys sobie dobrala jeszcze?
jesli chodzi o puder sypki, to moge zaoferowac nowy ID lancome - majeur poleci do *Lola - moze tak byc? smackers uzywany, ale duzo tego zostalo.
tata stwierdził, że błyszczyk nie jest piernikowy, ale ciasteczkowy xD tak więc nie wiem ^^