|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Forum Horrorum ;)
I tak oto przepadły w czeluściach piekielnych...
Świetna grafika, życzę powodzenia w prowadzeniu forum
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje wspaniałego pomysłu
I w dodatku o kadzidłach
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję super pomysłu i życzę powodzenia
Ja za dużo z Wami nie pogadam na ten temat ale pozwolicie, że czasami będę podczytywać
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawy pomysł
świetnie się Was czyta, nareszcie moje ulubione kolory (czerń), chociaż w moim IE trochę się strona rozjeżdża, ale trudno I nazwa piękna, zawsze ogromnie mi się podobało, że perfumy od per fumum pochodzą, bo przypominają mi o chyba jednym z najpiękniejszych zapachów na świecie - kadzidle życzę rozwoju strony i wielu ciekawych opisów
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję, piękne. Bardzo gothic. Będę wpadać się edukować
Na razie wypełniłam formularz
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Wow jaka tajemnicza strona ,mam nadzieję ,że przyjmiecie zabłąkaną owieczkę Nevadę
![]()
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
odwiedze
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Kochane!
Bardzo cieszymy się z pozytywnego odzewu. Nie ukrywam, że zainteresowanie i coraz częstsze odwiedziny są dla nas cudownym wynagrodzeniem i potwierdzeniem, że robimy coś, co ma sens Ponieważ czarne, "gotyckie" forum nie zostało powołane do życia z myślą o wytworzeniu konkurencji dla Wizażu, a raczej zapełnieniu niszy i emanacją mrocznego fluidu mamy ogromną prośbę: Chodzi o awatary, nicki, podpisy... W pewien sposób jest to narzucanie naszej woli, wiem, ale czasem trzeba powiedzieć takie rzeczy na początku. Trzymajmy się pewnej konwencji. Mamy swój styl, swoisty "dress code" i awatary ex definitione milutkie (przesympatyczne przecież, wywołujące uśmiech i optymizm) wyglądają odrobinę ekscentrycznie Coś jak fantastyczna, zwiewna, seksowna letnia sukienka w grochy na raucie u ambasadora Transylwanii![]() Piszę o tym tutaj dlatego, że bardzo krępujace jest upominać personalnie naszych gości via pw. Osobiście źle się z tym czuję, a myślę, że upomniany gość może poczuć się potraktowany protekcjonalnie . Dla zachowania tożsamości forum potraktujcie, proszę, niniejszy post tak jak informację "cravate noir" albo "long dress" na oficjalnych zaproszeniach Duży buziak dla wszystkich tutaj
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
czyli chyba dobrze mnie coś tknęło żeby różowość z nicka usunąć
![]() P.S. Forum jest hipnotyczne
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednym strzałem upolowałaś dwie wrony - zachowałaś tożsamość i tym "Strachulcem" wstrzeliłaś się idealnie w horrorową atmosferę.Miałam Ci od razu gratulować, ale pomyślałam, że nie mi wypada ![]() Ale teraz to czynię
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doszłam po prostu do wniosku że różowość w tamtym otoczeniu to by było niezłe faux pas
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Diabli raczą wiedzieć
Ale skoro już się o tym zgadało...
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, a ja miałam dziś się zarejestrować, żeby Was podczytywać (niektóre opisy Toccaty i AnnieHall wprost zapierają dech w piersiach), bo na aktywne uczestnictwo nie starczyłoby mi czasu, ale... chwilowo się powstrzymałam.
Demonik brzmi infantylnie, a Demon - pretensjonalnie, poza tym nie podoba mi się. Zresztą mój nick nie ma nic wspólnego z demonem . W podpisie mam m.in. informacje o dziecku, którego z upragnieniem oczekuję, a to z kolei prawdziwej czarownicy chyba nie przystoi.Świat postrzegam z reguły na szaro, słodko ćwierkać nie lubię, ale nie uważam, że jest to oznaką zdziecinnienia czy głupoty. Każdy w jakiś sposób kreuje się w Internecie: jedni na różowo, inni na czarno, a pozostali chcą pozostać transparentni. Muzycznie mroczne klimaty średnio mnie pociągają, wyjąwszy może stare dobre Procol Harum, King Crimson i Yes. Jako nastolatka uwielbiałam "brudny" grunge, teraz znacznie rozszerzyłam pole moich upodobań .Mam nadzieję, że Założycielki nowego forum będą zaglądać czasem na "różowo-całuśny" Wizaż .
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Toccato, zastanawiałam się, gdzie się ostatnio podziewasz, a tu... niespodzianka. Swietna strona, jak znajdę więcej czasu to się "dopisuję"
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Super odpowiada mi estetyka Waszej stronki
![]() Jestem mile zaskoczona! Gratuluję Wam pomysłu, wiedzy i chęci! Będę podczytywała w wolnych chwilach! |
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się
Tylko dlaczego nie mogę się do końca zarejestrować...? Nic do mnie nie przyszło, buu.
|
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
Joasiu,
już możesz szaleć ![]() niestety, niezbyt sprawnie działa nam na razie system poczty
|
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
Przerost formy nad treścią.
Cesarzowa...cóż po zdjęciach przyrządów do kastracji jakie Anniehall zamieszczała na Forum nic już mnie nie zdziwi. Nawet z najpiękniejszych rzeczy jak zapach Armani Prive da sie zrobić coś obrzydliwego. W drugą stronę niestety to nie działa.... |
|
|
|
#49 | |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
Osobiście jestem zniesmaczona, tym bardziej, że Anniehal zaczęła perfidnie usuwać swoje wypowiedzi i niszczyć zawartość forum wizaz.pl. Proszę forum nie reklamować na wizaz.pl. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.

I w dodatku o kadzidłach
I nazwa piękna, zawsze ogromnie mi się podobało, że perfumy od per fumum pochodzą, bo przypominają mi o chyba jednym z najpiękniejszych zapachów na świecie - kadzidle 

. Dla zachowania tożsamości forum potraktujcie, proszę, niniejszy post tak jak informację "cravate noir" albo "long dress" na oficjalnych zaproszeniach 

Nic do mnie nie przyszło, buu.