|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pielegnacja, kolorówka, perfumy! zapraszam!
Anitko11 interesuje mnie:
17. Avon, podkład w musie, kolor Ivory, użyty kilka razy (fotka), pęknięta nakrętka, ale kosmetyk nie wietrzeje. ale niestety nie mam już Oligo25 vichy, jednak za olejek chętnie się wymienię. co ty na to? |
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
niestety eldl, już ktoś przygarnął Ninę. mam nadzieję jednak, iż następnym razem również znajdziesz coś ciekawego.
pozdrawiam! |
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
niestety bluegirl nina już została wymieniona. aczkolwiek masz kilka cikawych pozycji w ofercie
może następnym razem znajdziesz u mnie też coś ciekawego.pozdrawiam! |
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Anitko olejek służy do smarowania nim ciała, nawilżający, natłuszczający o śródziemnomorskim zapachu. mi się niestety nie przydał, a żal, że tak stoi nieużywany.
pozdrawiam!
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ale rezygnuje z wymiany
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Narnii,
skro masz Brit, to naturalnie pnownie przemyślę wymianę Proszę o info, gdzie został zakupiony Twój zapach oraz kiedy - mniej więcej -został otwarty. Proszę też o podanie kodu produktu; w przypadku zapachów Burberry kod jest wydrukowany na spodzie kartonika; jest to sekwencja bodajże 7 znaków (litery i cyfry) |
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
astronomiczna.aniu
Zapach był kupiony rok temu (dokładnie w maju) i wtedy został otwarty. został zakupiony w perfumerii Olimpia w TCH Klif w Gdyni. Kod produktu to: 3M0910E . czekam na odpowiedź. pozdrawiam! |
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby Cię zainteresowało to mam jeszcze kilka rzeczy poza wątkiem
![]() Cały czas mnie interesuje ten Brit, bo widzę, że się znalazł jednak ![]() - profesjonalną odżywnkę do włosów FAROUK- BIOSILK - 2 razy użyta - profsejonalny nabłyszczacz do włosów MATRIX - COLOR SMART - nowy - podkład Clarins - prawie nowy, kilka razy użyty - pryzmy PUPA - nowe - profesjonalny cień sypki KRYOLAN- opalizujący róż - nowy - SEPHORA - sypki cień - iskrząca biel- nowy - LOREAL - Delicious - róż do policzków - GUERLAIN - TERRACOTA - błyszczyk- kilka razy użyty Załączam kilka zdjęć.
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-05-19 o 22:25 Powód: dołączyłam zdjęcia |
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
mariolu13 za
St. Ives - Gładkie nogi - balsam nawilżający, zmniejsza potrzebę depilacji, 200 ml, nowy oraz pryzmy PUPA - nowe lub podkład Clarins - prawie nowy, kilka razy użyty bym się skusiła, aczkolwiek astronomiczna.ania była pierwsza i dałam jej dzień do namysłu więc jutro się okaże czy Brit będzie jeszcze dostępny. jeżeli jednak będzie to zgodzę się na wymianę za to, co podałam, tylko proszę napisz jakie kolory tych pryzm oraz jaki odcień tego Clarinsa, ok? |
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Clarins to jasny, świeży kolorek nr 05 coquille shell. Ech...., ale i tak jak znam życie odpadnę w przedbiegach z astronomiczną.anią, jak to 13-go urodzona
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-05-20 o 14:15 |
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#56 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,ja bym była zdecydowana na wymianę Do mnie poleciałby od Ciebie Burberry Brit EDT, oryginał, produkt (nie tester), wyjściowa pojemność 50 ml, zużycie ok. 1/4 wyjściowej pojemności, flakonik i atomizer (jak rozumiem) bez uszkodzeń. Do Ciebie poleciałby cień Chanel Ombre Essentielle, kolor 45 (Safari), oryginalny, parę razy maźniety, z oryginalną, niezniszczoną pacynką. Jeśli Ty również jesteś zdecydowana (nadal, bo widzę, że w Twoim wątku przybyło propozycji), to możemy przechodzić na PW w celu ustalenia szczegółów wymiany. Ponieważ jesteś przekupką z zerowym dorobkiem puntowym w IP będę chciała prosić Cię, abyś swoją paczuszkę wysłała jako pierwsza. |
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

może następnym razem znajdziesz u mnie też coś ciekawego.