|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piekniejsze na lato. Czas start- pracujemy nad sobą! Zapraszam :)
Oj tam od razu sorki.
Nie ma za co przeciez ![]() Miłego dnia. przez tą spaloną twarz nawet cwiczyc nie moge. No nic zaczne ostro od jutra dzis dietka
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i pewnie przed kolacją się jeszcze coś nawinie bo ja uwielbiam jeść![]()
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja dziś się obżarłam aż mi brzuch wywaliło jakbym miała urodzić trojaczki patrzeć na siebie nie mogę w lustrze musze się wziąc za siebie bo zwariuje
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
a ktora od dzisiaj robi a6w ? bo nie chce tak samotnie zaczynać :P
a teraz jem obiad , w miare zdrowy bo ryz z warzywami ![]() jedyne co dzisiaj zle zrobilam to, ze pilam sprite zamiast wody, ale tak to narazie dobrze mi idzie
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
przypinam sie..., moj cel to:
nabrac troche cialka aby nie wygladac jak wieszak na plazy.. moze przy odrobinie szczescia i silnej woli zaczne cwiczyc..a przydalo by mi sie.. no i oczywiscie jesc, jesc i jeeeesc.. a teraz ide sie opalac bo jest pieeekna pogoda.. az szkoda siedziec w domq.. pozdrafiam
Jeśli wytniesz z siebie wszystko po kolei to któregoś dnia osiągniesz wolność absolutną, staniesz się niczym huragan El Nino, absolutnie wolny, absolutnie nieosiągalny, absolutnie nieprzewidywalny. . . - ale przestaniesz być człowiekiem. |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
ja też się musze wziąć
![]() ale nie za siebie, ale za śniadanie, ktorego jeszcze dzis nie jadłam. same zakazane rzeczy: ser zolty, maselko, chlebus i kielbaska ![]() a co tam, moje robaczki brzuszkowe domagają sie jedzenia ale obiecuje, ŻADNYCH czipsów i slodyczy... no chyba,ze kawalek batonika, bo moj organizm wariuje gdy nie zjem czegos slodkiego i zaczne pic wode mineralna! no... musze no
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
p_paaauullinna to nie jest fair
Ty chcesz duzo jesc a my nie bedziemy mogły Nie bawis ie tak ![]() Agatka ja bym porobila A6W ale nie wiem albo jestem jakas inna albo zle to wykonywałam bo nic nie zgubilam tluszczyku a miesnie moze troszke mi sie zaczely przebijac ale centymetrów mi przybylo.. Zrezygnowałam. |
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. teraz wytrwam dluzej paulinaaaa : tez mam plany zeby prztyc i wiecej jesc, ale jednoczsnie zdrowo zeby mi sie cera poprawila. ehhh ciezkie to zycie
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wytrwałam jakies 20 dni wiec nie tak mało. Ale sie rpzeraziłam gdy bluzki zrobiły się ciasniejsze zamiast luźniejsze i zrezygnowałam.
Poza tym słaba jestem jesli mam robic cos takiego monotematycznego Musze cwiczyc tak zeby sprawialo mi to przyjemnosc- rower, bieganie jakies gry, kajaki plywanie.. nie moge cwiczyc w domu.. nie lubie. Stad pump it up to tez wiele wyslku i nerwów
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupuje warzywa mrozone z przyprawą włoską na patelnie, do tego piers z kurczaka , ryż... mmmmm
![]() ![]()
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
do kiedy chcecie to osiągnąć?? :P
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
ooo to ja też.. ja też się przyłączę
.. Muszę zrzucić jakieś 5 kg .. Teraz mam 57 kg a przy 52 najlepiej się czułam .. W sumie ja już zaczęłam od jakiegoś tygodnia ćwiczyć i mniej jeść.. ale w kupie siła .. damy rade
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Mi zalezy na dosyc szybkim efekcie.. Choc i tak jestem pewna, ze w te lato będe wychodzi na plaze nadal skrępowana. 5 kilo chciałabym zgubic w około miesiac. Sylwetke modelować będe przez całe wakacje. Ile sie da soiagnac do konca wrzesnia tyle bedzie
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
O żesz w dziób bociana!! Mamcia kupila mi 2 Pawełki Toffi...i jak myslicie co z nimi zrobilam??
Zjadlam..![]() ![]() Ale moze jak przebiegne 3 km to spale... nadzieja matką glupich
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
ja tez dołaczam, mam do zrzucenia i to sporo naprawde po zimie:
planuje biegac jezdzic na rowerku , skakac na skakance, troszke pocwiczyc , masowac pupcie i uda oraz brzuszek , wklepywac kremiki na cellulitis i brazujace , jesc naprawde zdrowo czyli: chude miesko, rybki, pełnoziarniste pieczywko i makaroniki , ryz ale tylko ciemny , duzo wiecej warzyw , musze zrezygnowac niesety ze słodyczy i serów żóltych bo to one mnie zgubiły , herbatki czerwone zielone i ziołowe pijam w duzej ilosci , podobnie jest z woda wiec z tym nie ma problemu , planuje tez zastosowac diete cytrynowa ( codziennie sok z cytrynki przez 14 dni) ponoc fajnie działa na włosy i zeby oraz skore, do tego maseczki , samoopalacz, regularny pediciure oraz manikiur no i mysle że juz niedługo ...... nowe bikini i lepsza figurka ;-))))))))
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Chinka chu min- witam
A ta dieta cytrynowa to polega na tym, ze pijesz sok z cytryny przez 14 dni czy jak ? Przydałoby mi się coś na wzmocnienie włosów. Strasznie mam je wysuszone. Dziś sobie kupiłam do nich odzywke no ale naturalnymi sposobami tez nie zaszkodzi je wzmocnic. ![]() Wlasnie byłam na rowerku
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
tak ta dieta polega na piciu soku wycisnietego z cytryny, poszukaj na forum był gdzies ten temat , ja juz po kolcji srednio zdrowej ale wazne ze nie pochłonełam nic słodkiego ;-)
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
patrzac na wasz zapał dziewczyny mozna sie zarazic.. wlasnie wrocilam z rowerQ..
i zaraz bede wcinac podwieczorek...Camarilla: 3mam kciuki obys osiagnela swoj cel.. a na pocieszenie powiem ze trudniej jest przytyc nic schudnac.. przynajmniej mi... agatkaz88: fajnie ze jest jeszcze ktos kto chce zdrowo nabrac ciałka...
Jeśli wytniesz z siebie wszystko po kolei to któregoś dnia osiągniesz wolność absolutną, staniesz się niczym huragan El Nino, absolutnie wolny, absolutnie nieosiągalny, absolutnie nieprzewidywalny. . . - ale przestaniesz być człowiekiem. |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Oo,to ja się z chęcią przyłącze.Chcę zrzucić kilka kilo i poprawić kondycję. Mniej jeść,nic nie jeść po 19 i ćwiczyć. Mam nadzieję,że się uda
![]() Trzymam kciuki za Was i za siebie. |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
p_paaulinna: no to jestesmy we dwie
. kupilam sobie dzis produkty do peelingu kawe i sól. moglaby mi ktoras dziewczyn powiedziec tak dokladniej jak to wykonać.. ile czego. wiem ze pol szklanki kawy + soli ile i do tego zel pod prysznic, tez ile ? i jeszcze oliwka dla dzieci ?
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
jesli mowa o tej kawowej papce to ja robiłam tak:
balsam ujędrniajacy + kilka czubatych łyzeczek kawy rozpuszczalnej + łyzeczka oliwki dla dzieci ... wszytsko pięknie wymieszac na ciemno brązową papkę... nałozyc np na brzuch, uda, pośladki... owinąc folią pożadnie... ja wciskałam sie jeszcze w takie leginsy nie przepuszczające powietrza i body.... nie dosc ze podwyzsza temperaturę to jeszcze zabezpiecza ta folie dodatkowo... piżamka pod kolderkę i ....spać... tylko trzeba sie przyzwyczaic ... bo niektórzy nie potrafia w tym wylezec nawet 2h.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
a co do mojej diety to jakos sie trzymam.
pierwszy raz od prawie trzech lat śniadanie dziś zjadłam!!! <brawa dla samej siebie> ![]() więc tak: śniadanie: sałatka z tuńczyka (tuńczyk ogórek pomidor, rzodkiewka, szczypior, koperek) + 4 malutkie kotlety sojowe (nie smażone!) obiad: miseczka świezych warzyw + 2 jajka na twardo na kolacje (tzn. juz... zaraz ) warzywa na parzeno i wypiłam juz 1,5l wody z lodem i cytryną... jeszcze pewnie z litr wychlupie bo skwar dzisiaj nieziemski. a od jutra staram sie pomału rozplanowywać to wszytsko na więcej posiłków. :/ |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
No ja juz po kolacji i idę na spacer
Zdrowo dzisiaj nie jadłam- ale przynajmniej mało Od jutra sie poprawie ![]() Na snaidanie zjadłam big milka- 100 kcl. Na obiad miseczkę mała zupy pomidorowej z makaraonem i na kolację 4 male sucharki troche twarozku i jajko na twardo ![]() Przed spaniem jeszcze pewnie zjem jablko albo jaki jogurt kolo 20.. I tak poloze sie do lozka dopiero kolo 1 ![]() A Teraz lece na spacer Juz umówiona na jutro rano ze znajomą na rower.. No a wczesniej moze sie zmusze do tego pump it up
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o nie !
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
tak myślałam...
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
uuuuuuuuf padłaam
.. właśnie wróciłam z rowerka
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
peeling kawowy robie róznie: albo zel pod prysznic mieszam z kawa ale nie zaparzana fusiasta lub kawe mieszam ze smietana i cynamonem lub imbirem i wcieram w ciało , albo dodaje do tego jeszcze cukier i tyle ;-)
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
No i po spacerze..
Najgorszy czas- cos mi się chce jesc
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
ja dobiłam dzisiaj jeszcze ponadprogramowymii 7 pierogami ruskimi. wprawdzie małe wypierdki były....ale :[
<zła> |
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
jak Wam idzie?
ja dziś ćwiczyłąm pump it up przez godzine zrobiłam 200 brzuszków, 60 przysiadów, 2 dzień a6w tańczyłam sobie przez 15 minut hihi przegiełam tylko w kucni bo jadłam piernik, ale za to nie zjadłam lodów które pprobowali mi wcisnac tato i babcia ;p ehhh gdyby nie ten piernik to ladny dzien by byl.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.

Nie ma za co przeciez 

patrzeć na siebie nie mogę w lustrze