|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Perfumowy Kramik
Cytat:
Mariko, mimo, że Król Słońce ma takie średnio ciekawe opinię jestem skłonna zarzykować, ale niestety nie za MDCh, gdyż ja lubię tan zapach i jakbym źle trafiła, to bym się popłakała chyba Czy mógłby być Lauren Style za Daliego? |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chętnie bym wzięła Allure A ten Dupont, to jaki typ zapachu? |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jaki to typ zapachu? Czy jest do czegoś podobny? |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lalesiu, u Ciebie w moim typie tylko Addict, ale Ty chcesz go oddać za konkretną rzecz
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze, strasznie Cie przepraszam, ale dopiero teraz zajazylam, ze Twoje Style, to Style Laurena, caly czas myslalam o tym Jil Sander NIestety w takim razie musze sie wycofać, bo Lauren not for me. Mam nadzieję, ze sie nie gniewasz... Za to wysle Ci probke Krola, cobyś nie musiala decudajac sie na niego w przyszlosci brac w ciemno![]() Buzka Marika
|
|
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma sprawy Jeżeli próbeczka by Ci nie sprawiła kłopotu, to ja bardzo chętna na nowe doznania zapachowe |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety, nic nie znalazłam. Dziękuję serdecznie. |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro wysle
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dupont - Unikalny, wyrafinowany aromat, bazujący na nutach zapachowych mandarynki, czarnej porzeczki, gardenii, ylang-ylang, patchouli, piżma oraz mchu.
Zapach wyprodukowany w 1998 roku, jako jeden ze znaków rozpoznawczych mitycznej marki ST Dupont, adresowany jest do modnych, eleganckich i szykownych kobiet. Wyjątkowy, zmysłowy, niezapomniany... to opis z KWC. Jest przepiękny -kwiatowy z pazurem |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Madlaine, u Ciebie interesowałyby mnie:
Scent Intense Authentic Maroussia (zielone) - co to za zapach? Pozdrawiam Edytowane przez monme Czas edycji: 2007-05-29 o 10:11 Powód: zmiana |
|
|
|
|
#47 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gosiu, boję się w ciemno. ostatnio dużo wpadek zaliczyłam, więc jeżeli Allure nadal jest aktualne, to ja chętna... |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A u mnie cos za te dwojke z naciskiem na Cristobal? Bylas kiedys zainteresowana Mauboussinem, ale potem juz sie nie odezwalas, wiec nie wiem czy aktualne ;-) |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
BLV Notte Blvgari EDP 35 ml z 40
Miss Dior Cherie Dior EDP 25 ml z 30 Proponuję na wymianę Tendre Poison ok 35 ml z 50 i Hot Couture edt ok 23 ml z 30
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z 50 ml zostalo ok 40 - 45 ml (w moim watku jest fotka, ale dla pewnosci jeszcze sprawdze w domu i potwierdze, albo zaktualizuje fotke ;-). Aby pokryc roznice w pojemnosci, moge zaproponowac: - Gucci Eau de Gucci 50 ml edt - Charles Jourdan Inspiration 30 ml edt lub odlewki do atomizerkow: - Annick Goutal L'Eau d'Hadrien - Roma Laura Biagiotti moze jeszcze cos innego wyszperam, jesli trzeba, albo moze zajrzyj do mojego watku, moze cos wygrzebiesz
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Hmm.....i nic się nie da z mojego wątku dobrać, żeby jakoś ..mniej więcej się zgadzało..i żeby Ci się wymianka opłaciła? Byłoby mi bardzo miło gdyby się coś z tego skleciło...
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Cristobal EDP. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.

Zapach jest intensywny, zmysłowy. Mnie troche przypomina Rush, ale tylko srodkowe nuty.

NIestety w takim razie musze sie wycofać, bo Lauren not for me. Mam nadzieję, ze sie nie gniewasz... Za to wysle Ci probke Krola, cobyś nie musiala decudajac sie na niego w przyszlosci brac w ciemno