![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki kolor garnituru ? PILNE ! :-)
Mam suknię koloru ecru (ciepły odcień wpadający w złoto), złote dodatki. Narzeczony - garnitur w kolorze ciemnej czekolady, błyszczący, koszula ecru, kamizelka także, buty brązowe (jaśniejsze od garnituru)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
my od zawsze byliśmy za czernią mój M ma czarny szyty na miare garnitur, w tłoczone prażki. do tego biała koszula na spinki, kamizelka i musznik też białe z żakardowego materiału. wygląda wg mnie super, to jego własny wybór.
a co do koszuli, kiedys widziałam pana młodego z krótkim rękawem i wyglądał dziwnie przy strojnej sukni pani młodej, będacej w końcu w stroju "galowym" do rana (w niektórych sukniach tez pewnie gorąco a nie zmieniamy na krótkie w trakcie imprezy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że długi rękaw. Na krótki można pozwolić sobie na drugi dzień, gdy będzie luźniejsza imprezka poprawinowa. Mój TŻ też ma ciemny garnitur w delikatny prążek, a do tego białą koszulę na spinki i kamizelkę żakardową również białą. A materiał koszuli to 100% bawełny, więc nie spoci się tak mocno
![]()
![]() |
#34 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
i za mankietami ze spinkami tak wyglądał mój TŻ w dzień naszego ślubu chociaz cały czas obstawałam przy ciemnym garniturze, ale gdy go zobaczyłam w ty zmieniłam zdanie ![]() fotki nizej Cytat:
oto fotki p.s. miał być ciemny ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Ożywiam wątek. GARNITURY.
Wszystkie mówimy o sukniach ( bo to oczywiście najważniejsze jest ![]() ![]() ![]() Pomysły? Suge3stie? Kolory? Kroje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.