![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: SLIM COFFEE - kawa odchudzająca
Powiem tak, mi ta kawa smakuje, bo ja lubię cykorię ogółem. Uważam, że idea takiej kawy jest fajna, bo jak już mówiłam, w trakcie odchudzania wiele osób odmawia sobie przyjemności, a tu chociaż kawy można się napić, która jeszcze dodatkowo wspomaga. Kawa jako taka bez ćwiczeń i dietki nie pomoże, bo nie ma takich środków 'cud'. Ale dla mnie jest OK. Jak postawi się nacisk na ruch i zdrowsze jedzenie, a podeprze kawą czy plasterkami, to będą i efekty. Ale zasada to sport.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Ja piję zbyt krótko tą kawę żeby stwierdzić czy daje efekty, ale z całą pewnością daje efekty błonnik spożywczy w ciągu tygodnia schudłam 1,20 kg jedząc normalne jedzenie i biorąc błonnik (oczywiście je się wtedy mniejsze porcje, bo człowiek jest syty przez błonnik).
Polecam jest to całkowicie naturalny błonnik z pożywienia nie ma tam dodatków chemicznych i jest smakowy kilka smaków do wyboru zadowoli każdego ![]() Ten błonnik, który mam jest w proszku ma smak kakaowy (pijąc go czuje się tylko i wyłącznie kakao żadnych dodatkowych substancji). Trzeba go pić od 3 do 5 razy dziennie wystarczy zalać wodą, a potem popić jeszcze szklanką czystej wody,(bo błonnik pod wpływem wody pęcznieje w żołądku i sprawia uczucie sytości dodatkowo jest substancją nierozkładalną przez organizm, więc nie znika nagle powodując głód żeby zniknął trzeba go wydalić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
a i jeszcze dodam że razem ze mną kawę slim coffee pije moja mama i...jej pomogła narazie tylko na zaparcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Różnie bywa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem zadowolona, choć używam jeszcze plastrów. Ale bez ruchu to nic i tak nie będzie, to najważniejsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
![]()
Możecie mi powiedzieć jakich plastrów używacie i mniej więcej w jakiej cenie??? Chodzi mi najbardziej o problem z przemianą materii bo u mnie to jest głównym problemem. Od końcówki kwietnia strasznie mi zwolnił szczególnie ta część...wypróżniania... chyba moje jelita spowolniły bo w ogóle nie czuje potrzeby chodzenia do toalety. Czy te plasterki i ta kawa coś na to pomogą? A jak nie to co? pzdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja stosuję jedno i drugie, kawę i plastry, i nie narzekam na zaparcia. Wszystko idzie "gładko" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Widziałam dzisiaj takie w sklepie (jak dobrze skojarzyłam te nazwy) więc jak idzie "gładko" to tylko przy kolejnym zastrzyku gotówki się w nie zaopatrzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Kawa zwykła chyba też ogółem przyspiesza, bo ma kofeinę, a ona ogółem pobudza takie procesy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Odnośnie kawy, moja mama kupiła ją ostatnio w aptece. Dzisiaj rano pomyślalam sobie, a co mi tam sprobuje ,tak z ciekawości. Zrobiłam cały kubek, w smaku dobra, wiec wypiłam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Jestem bardzo ciekawa taj kawy...Czy to to samo co zielona kawa?Ostatnio o niej slyszalam i zastanawialam sie czy nie sprobowac...Zwykla kawe bardzo lubie
![]() ![]() A moze ona dziala podobnie jak herbatka pu-erh? Mam nadzieje, ze nie rozleniwia jelit tak jak typowe herbaty odchudzajace? Piszcie, jesli cos wiecej wiecie ![]()
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Smak ma jak kawa z cykorią, kolor jak słaba kawa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
CZyli cos jak Ricore?Nie pilam akurat tej ale inna z cykoria tak...No, przyznam, ze wole zwykla kawe rozpuszczalna...
Szkoda, ze tej nie ma w saszetkach jednorazowych...
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tą kawę, kupiłam gdzieś w lutym i jeszcze mam połowę opakowania.
Nie działa wcale, to czyste naciąganie ![]() sama nie mogę uwierzyć że dałam się nabrać ![]()
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Może ktoś podać jaki jest skład na pudełku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
cykoria, zielona herbata, zielona kawa, guarana, owoce rośliny Garcinia Cambogia, nikotynian chromu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Piłam ta kawę w zeszłym roku przed ślubem. Spadku wagi nie zauważyłam, ale miałam bardziej płaski brzuch.
Po 2 miesiącach picia tej kawy w zeszłym roku do dziś nie mogę na nią patrzeć ![]() A tak na marginesie zwykła czarna kawa parzona (mielona, nie rozpuszczalna; bez mleka ani cukru) pita na czczo pomaga przyspieszyć przemianę materii.
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
oferta sprzedaży
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-09-24 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Czekam tylko aż wymyślą tusze do rzes, odchudzajace. Dzieczyny przeciez te firmy sobie jawne jaja robia. Plastry odchudzajace, kawa odchudzajaca? Smiech na sali.
![]()
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypróżnianie nie ma nic do przemiany materii... ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Kupiłam dzisiaj tą kawę zupełnie przypadkiem, mam dosyć wszelkich diet gdzie trzeba szykować posiłki i postanowiłam postawić teraz na suplementy (piję też koktajle slim figura herbapolu). Trafiłam na kawkę w Rossmanie a do kupna przekonał mnie jej skład czyli zielona herbata i guarana na spalanie tłuszczyku no i chrom do walki z chęcią na słodycze. Kawa mi niestety nie smakuje :/ ale spróbuję ją pić chociaż trzy razy dziennie, zobaczymy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Domyślam się, że po schudnięciu 27 kg w 8 tygodni skóra wisi na tobie jak ubranie za duże o kilka rozmiarów?
I całkowicie przypadkiem reklamujesz się na forum pisząc, że masz w swojej ofercie takie kawy? ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-01-25 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
![]()
hey
![]() ![]() pije ta kawe juz kolo tygodnia lecz nieregularnie hehe nie wiem czy kawa rzeczywiscie tak wspomaga odchudzanie hm trzeba miec silna wole zeby schudnac nie oszukujmy sie siegajac po jakies preparaty i oczekujac ze tak bardzo nam pomoga zrzucic zbedne kilogramy one tylko wspomagaja odchudzanie kawa ma bardzo przyjemny smak jak dla mnie jest w niej chrom takze mniej jesc sie chce przez pewien czas u mnie w aptece 180 g kosztuje 28 zl co wam jeszcze napisac przede wszystkim jesli ktos chce schudnac to cwiczenia! nie ma zadnego siedzenia na kanapie przed tv i zdrowe jedzenie ![]() a i jeszcze nie zapominajcie o wodzie w taki upal ! ponoc duza ilosc wypitej wody szczegolnie przed posilkiem zmniejsza uczucie glodu (na mnie dziala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
i co działa ta magiczna kawa? bo dzisiaj widziałam ją w aptece i miałam na nią chrapkę ale najpierw was zapytam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
witam!
w jakiej cenie kupujecie tą kawę...i czy jest ktos kto pije ją min 2 miesiace??? kocham kawe ale wiem ze nie jest zdrowa. Wiec sie zastanawiam nad tą. Proszę o odpowiedz
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
up
![]() |
#60 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.