SLIM COFFEE - kawa odchudzająca - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-05-16, 13:47   #31
novita888
Raczkowanie

Dot.: SLIM COFFEE - kawa odchudzająca

Powiem tak, mi ta kawa smakuje, bo ja lubię cykorię ogółem. Uważam, że idea takiej kawy jest fajna, bo jak już mówiłam, w trakcie odchudzania wiele osób odmawia sobie przyjemności, a tu chociaż kawy można się napić, która jeszcze dodatkowo wspomaga. Kawa jako taka bez ćwiczeń i dietki nie pomoże, bo nie ma takich środków 'cud'. Ale dla mnie jest OK. Jak postawi się nacisk na ruch i zdrowsze jedzenie, a podeprze kawą czy plasterkami, to będą i efekty. Ale zasada to sport.
novita888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-17, 11:02   #32
ginger_v
Przyczajenie

Ja piję zbyt krótko tą kawę żeby stwierdzić czy daje efekty, ale z całą pewnością daje efekty błonnik spożywczy w ciągu tygodnia schudłam 1,20 kg jedząc normalne jedzenie i biorąc błonnik (oczywiście je się wtedy mniejsze porcje, bo człowiek jest syty przez błonnik).

Polecam jest to całkowicie naturalny błonnik z pożywienia nie ma tam dodatków chemicznych i jest smakowy kilka smaków do wyboru zadowoli każdego

Ten błonnik, który mam jest w proszku ma smak kakaowy (pijąc go czuje się tylko i wyłącznie kakao żadnych dodatkowych substancji).

Trzeba go pić od 3 do 5 razy dziennie wystarczy zalać wodą, a potem popić jeszcze szklanką czystej wody,(bo błonnik pod wpływem wody pęcznieje w żołądku i sprawia uczucie sytości dodatkowo jest substancją nierozkładalną przez organizm, więc nie znika nagle powodując głód żeby zniknął trzeba go wydalić dzięki temu poprawia perystaltykę jelit, co też wpływa na odchudzanie nawet nie miałam pojęcia jak bardzo.
ginger_v jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-17, 11:04   #33
ginger_v
Przyczajenie

a i jeszcze dodam że razem ze mną kawę slim coffee pije moja mama i...jej pomogła narazie tylko na zaparcia
ginger_v jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-19, 19:25   #34
kixxx
Raczkowanie

Różnie bywa.
kixxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-19, 19:36   #35
novita888
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ginger_v Pokaż wiadomość
a i jeszcze dodam że razem ze mną kawę slim coffee pije moja mama i...jej pomogła narazie tylko na zaparcia
No to skoro tak, to znaczy, że działa, bo jeśli z wypróżnianiem jest lepiej, i jest szybsze, to szybsza i przemiana materii a o to chodzi.
Ja jestem zadowolona, choć używam jeszcze plastrów. Ale bez ruchu to nic i tak nie będzie, to najważniejsze.
Stary 2008-05-29, 14:51   #36
cascatelle
Raczkowanie

Question Dot.: SLIM COFFEE - kawa odchudzająca

Możecie mi powiedzieć jakich plastrów używacie i mniej więcej w jakiej cenie??? Chodzi mi najbardziej o problem z przemianą materii bo u mnie to jest głównym problemem. Od końcówki kwietnia strasznie mi zwolnił szczególnie ta część...wypróżniania... chyba moje jelita spowolniły bo w ogóle nie czuje potrzeby chodzenia do toalety. Czy te plasterki i ta kawa coś na to pomogą? A jak nie to co? pzdr
cascatelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-30, 17:16   #37
novita888
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cascatelle Pokaż wiadomość
Możecie mi powiedzieć jakich plastrów używacie i mniej więcej w jakiej cenie??? Chodzi mi najbardziej o problem z przemianą materii bo u mnie to jest głównym problemem. Od końcówki kwietnia strasznie mi zwolnił szczególnie ta część...wypróżniania... chyba moje jelita spowolniły bo w ogóle nie czuje potrzeby chodzenia do toalety. Czy te plasterki i ta kawa coś na to pomogą? A jak nie to co? pzdr
Plastry nazywają się Vita Slim, kosztują ok. 35 zł za opakowanie, które starczą na na 1 miesiąc (jest w nim 28 plastrów, przykleja się 1 na dobę).
Ja stosuję jedno i drugie, kawę i plastry, i nie narzekam na zaparcia. Wszystko idzie "gładko" Tam są naturalne składniki, wspomagające trawienie. Ja jestem zadowolona, mi pomagają.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-30, 20:56   #38
cascatelle
Raczkowanie

Widziałam dzisiaj takie w sklepie (jak dobrze skojarzyłam te nazwy) więc jak idzie "gładko" to tylko przy kolejnym zastrzyku gotówki się w nie zaopatrzę A zwykła taka kawa rozpuszczalna może zwolnić przemianę materii czy raczej ją przyspiesza albo nie "rusza"?
cascatelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-01, 17:15   #39
sephorka3
Raczkowanie

Kawa zwykła chyba też ogółem przyspiesza, bo ma kofeinę, a ona ogółem pobudza takie procesy.
sephorka3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-01, 17:24   #40
novita888
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cascatelle Pokaż wiadomość
Widziałam dzisiaj takie w sklepie (jak dobrze skojarzyłam te nazwy) więc jak idzie "gładko" to tylko przy kolejnym zastrzyku gotówki się w nie zaopatrzę
Te plastry są naprawdę OK, jak na dodatek jeśli chodzi o pomoc przy polepszeniu przemiany materii.
Stary 2008-06-08, 15:22   #41
Alusia1987
Raczkowanie

GG do Alusia1987

Odnośnie kawy, moja mama kupiła ją ostatnio w aptece. Dzisiaj rano pomyślalam sobie, a co mi tam sprobuje ,tak z ciekawości. Zrobiłam cały kubek, w smaku dobra, wiec wypiłam A teraz biegam co chwilkę do kibelka! Dziewczyny no masakra, czego bym nie zjadła od razu "oddaje" Nie wiem czy to normalne, czy tylko na mnie tak to działa, ale powiem Wam szczerze, że czuje sie o 5 kilo lżejsza:P i taka pusta, a raczej wypróżniona :P Hehe. Tak czy inaczej zamierzam kontynuować picie tej kawy i zobacze czy bedą jakieś efekty
Alusia1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-08, 15:44   #42
karolinka86
Zakorzenienie

Jestem bardzo ciekawa taj kawy...Czy to to samo co zielona kawa?Ostatnio o niej slyszalam i zastanawialam sie czy nie sprobowac...Zwykla kawe bardzo lubie A ta jaki ma smak?Podobny? A kolor? czy tak jak mowi nazwa zielony?

A moze ona dziala podobnie jak herbatka pu-erh?
Mam nadzieje, ze nie rozleniwia jelit tak jak typowe herbaty odchudzajace?
Piszcie, jesli cos wiecej wiecie

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-08, 15:57   #43
Alusia1987
Raczkowanie

GG do Alusia1987

Smak ma jak kawa z cykorią, kolor jak słaba kawa A działanie jak na pierwszy raz przeczyszczające
Stary 2008-06-08, 16:01   #44
karolinka86
Zakorzenienie

CZyli cos jak Ricore?Nie pilam akurat tej ale inna z cykoria tak...No, przyznam, ze wole zwykla kawe rozpuszczalna...
Szkoda, ze tej nie ma w saszetkach jednorazowych...

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-08, 16:24   #45
d5e122ca61e6f552e62c3b063bbe18e6104816de_6588c601bcce8
Konto usunięte

Treść usunięta
d5e122ca61e6f552e62c3b063bbe18e6104816de_6588c601bcce8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-08, 16:26   #46
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Ja mam tą kawę, kupiłam gdzieś w lutym i jeszcze mam połowę opakowania.
Nie działa wcale, to czyste naciąganie

sama nie mogę uwierzyć że dałam się nabrać
Stary 2008-06-09, 07:19   #47
__Ania__
Raczkowanie

GG do __Ania__

Może ktoś podać jaki jest skład na pudełku?
__Ania__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-09, 08:29   #48
Alusia1987
Raczkowanie

GG do Alusia1987

cykoria, zielona herbata, zielona kawa, guarana, owoce rośliny Garcinia Cambogia, nikotynian chromu
Stary 2008-06-21, 10:32   #49
Cibeles
Przyczajenie

GG do Cibeles

Piłam ta kawę w zeszłym roku przed ślubem. Spadku wagi nie zauważyłam, ale miałam bardziej płaski brzuch.
Po 2 miesiącach picia tej kawy w zeszłym roku do dziś nie mogę na nią patrzeć

A tak na marginesie zwykła czarna kawa parzona (mielona, nie rozpuszczalna; bez mleka ani cukru) pita na czczo pomaga przyspieszyć przemianę materii.

Od 28/07/2007 Mężatka
Cibeles jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-01, 14:09   #50
sunshinekrakow
Przyczajenie

oferta sprzedaży

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2008-09-24 o 19:16
sunshinekrakow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 16:15   #51
manofstyle
Raczkowanie

Czekam tylko aż wymyślą tusze do rzes, odchudzajace. Dzieczyny przeciez te firmy sobie jawne jaja robia. Plastry odchudzajace, kawa odchudzajaca? Smiech na sali. A wystarczy troszke siasc poczytac o zdrowym odzywianiu i nikt was spowodu niewiedzy w balona nie bedzie robil. Ja nie pijam kawy wogole i sie zastanawiam czy cena 18 zl to nie jest czasem z kosmusu jak wsyztskie te produkty z serii fitness, ktore tak naprawde maja iodentyczny sklad jak produkty zwykle ale przyciagaja nazwa i trzeba za nie dużo wiecej placic.
manofstyle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 22:06   #52
enex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novita888 Pokaż wiadomość
No to skoro tak, to znaczy, że działa, bo jeśli z wypróżnianiem jest lepiej, i jest szybsze, to szybsza i przemiana materii a o to chodzi.
Ja jestem zadowolona, choć używam jeszcze plastrów. Ale bez ruchu to nic i tak nie będzie, to najważniejsze.

Wypróżnianie nie ma nic do przemiany materii...
Stary 2008-09-23, 13:45   #53
Natuśka
Raczkowanie

GG do Natuśka

Kupiłam dzisiaj tą kawę zupełnie przypadkiem, mam dosyć wszelkich diet gdzie trzeba szykować posiłki i postanowiłam postawić teraz na suplementy (piję też koktajle slim figura herbapolu). Trafiłam na kawkę w Rossmanie a do kupna przekonał mnie jej skład czyli zielona herbata i guarana na spalanie tłuszczyku no i chrom do walki z chęcią na słodycze. Kawa mi niestety nie smakuje :/ ale spróbuję ją pić chociaż trzy razy dziennie, zobaczymy
Natuśka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-25, 12:09   #54
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Domyślam się, że po schudnięciu 27 kg w 8 tygodni skóra wisi na tobie jak ubranie za duże o kilka rozmiarów?

I całkowicie przypadkiem reklamujesz się na forum pisząc, że masz w swojej ofercie takie kawy?

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2009-01-25 o 12:13
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 11:41   #55
drunktinkerbell
Przyczajenie

Smile Dot.: SLIM COFFEE - kawa odchudzająca

hey
pije ta kawe juz kolo tygodnia lecz nieregularnie hehe nie wiem czy kawa rzeczywiscie tak wspomaga odchudzanie hm trzeba miec silna wole zeby schudnac nie oszukujmy sie siegajac po jakies preparaty i oczekujac ze tak bardzo nam pomoga zrzucic zbedne kilogramy one tylko wspomagaja odchudzanie kawa ma bardzo przyjemny smak jak dla mnie jest w niej chrom takze mniej jesc sie chce przez pewien czas u mnie w aptece 180 g kosztuje 28 zl co wam jeszcze napisac przede wszystkim jesli ktos chce schudnac to cwiczenia! nie ma zadnego siedzenia na kanapie przed tv i zdrowe jedzenie
a i jeszcze nie zapominajcie o wodzie w taki upal ! ponoc duza ilosc wypitej wody szczegolnie przed posilkiem zmniejsza uczucie glodu (na mnie dziala )
drunktinkerbell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 14:13   #56
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drunktinkerbell Pokaż wiadomość
hey
pije ta kawe juz kolo tygodnia lecz nieregularnie hehe nie wiem czy kawa rzeczywiscie tak wspomaga odchudzanie hm trzeba miec silna wole zeby schudnac nie oszukujmy sie siegajac po jakies preparaty i oczekujac ze tak bardzo nam pomoga zrzucic zbedne kilogramy one tylko wspomagaja odchudzanie kawa ma bardzo przyjemny smak jak dla mnie jest w niej chrom takze mniej jesc sie chce przez pewien czas u mnie w aptece 180 g kosztuje 28 zl co wam jeszcze napisac przede wszystkim jesli ktos chce schudnac to cwiczenia! nie ma zadnego siedzenia na kanapie przed tv i zdrowe jedzenie
a i jeszcze nie zapominajcie o wodzie w taki upal ! ponoc duza ilosc wypitej wody szczegolnie przed posilkiem zmniejsza uczucie glodu (na mnie dziala )
podobno jeszcze lepiej dziala szklanka mleka przed jedzeniem

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-28, 17:37   #57
Misiata
Raczkowanie

i co działa ta magiczna kawa? bo dzisiaj widziałam ją w aptece i miałam na nią chrapkę ale najpierw was zapytam
Misiata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-03, 21:36   #58
eyee
Rozeznanie

witam!
w jakiej cenie kupujecie tą kawę...i czy jest ktos kto pije ją min 2 miesiace??? kocham kawe ale wiem ze nie jest zdrowa. Wiec sie zastanawiam nad tą. Proszę o odpowiedz

od 1.01.2010 *7 min but blasting *50 przysiadów

od 13.01.2010
-zero chipsów, pizzy, kiełbasy, cukru, słodyczy, ciast
od 01.12.2009
-adenozyna, saw palmetto, tran, witaminy,
od 12.01.2010 kwasy
eyee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-04, 22:15   #59
eyee
Rozeznanie

up

od 1.01.2010 *7 min but blasting *50 przysiadów

od 13.01.2010
-zero chipsów, pizzy, kiełbasy, cukru, słodyczy, ciast
od 01.12.2009
-adenozyna, saw palmetto, tran, witaminy,
od 12.01.2010 kwasy
eyee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-27, 12:41   #60
dragon_she
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez novita888 Pokaż wiadomość
Powiem tak, mi ta kawa smakuje, bo ja lubię cykorię ogółem. Uważam, że idea takiej kawy jest fajna, bo jak już mówiłam, w trakcie odchudzania wiele osób odmawia sobie przyjemności, a tu chociaż kawy można się napić, która jeszcze dodatkowo wspomaga. Kawa jako taka bez ćwiczeń i dietki nie pomoże, bo nie ma takich środków 'cud'. Ale dla mnie jest OK. Jak postawi się nacisk na ruch i zdrowsze jedzenie, a podeprze kawą czy plasterkami, to będą i efekty. Ale zasada to sport.
no tak ale skoro nie pomaga to nie lepiej pic zwykla kawe 4 razy tansza?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości