|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: the sims 2
Cytat:
![]() Siedze i gram do bialego rana,a potem maz krzyczy na mnie
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedne istoty pływamy dopóki nie zabrakło im sił .Raz udało mi się stworzyć męską parke, poważnie dwóch młodzieniaszków namiętnie się w nocy całowało i razem nawet spali .Przyznam że gra wciągająca..
|
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez sie tak bawilam,ale to juz bylo z nudow Raz dostalam taki komunikat;Jeli twoim celem bylo kupienie tej gry i mordowanie to w nia nie graj.Ups wiecej nie mordowalam
|
|
|
#34 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale częściej budowałam takie małe pomieszcze 2 kratki na 2 i zamurowywałam tam sima aż umarł - zapraszalam sąsiadów i ich tam zamykalam a potem mialam w ogródku fajny cmentarz
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
A w jaki sposób można to zrobić?
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
trzeba zainstalować taki programik Daemon Tools
http://www.pobieralnia.pl/plik-130-daemon-tools.html ale dalej to Ci nie podpowiem, bo sama tego nie robiłam, ino fachowiec
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie miałam sims 2, tylko koleżanka pokazała mi u siebie i potem pożyczyła płyty i później się okazało że na moim komputerze nie chce się otworzyć ta gra
![]() I teraz nie mam od kogo sobie pożyczyć, chyba sobie kupię ![]() A ile taka płyta kosztuje...? Może wiecie? ![]() Teraz mam nowego kompa, to może uda mi się pograć. Kiedyś grałam w simsy te normalne, później w balangę i światowe życie chyba
|
|
#39 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja wiem, ale nie powiem A tak serio tu masz linka do Allegro 120 zł http://www.allegro.pl/item204361029_...t_zobacz_.html Jak Twój komp ma słabą karte graficzną to nie polecam bo można tylko ją dobić - ja tam właśnie uczyniłam ze starym kompem
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki bardzo raczej w tym nowym kompie nie mam słabej karty graficznej
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
No tak, nie doczytałam że masz nowego kompa - życzę więc miłego grania. Ale gra uzaleznia do czasu aż się nie znudzi PS: w internecie są stronki gdzie użytkownicy gry tworzą swoje własne dodatki takie jak: ubrania, włosy, makijaże itp ---> ja sobie pościagałam są bardzo ładne
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
A co z dodatkowym wyposazeniem ?
Ja maniakalnie (jest to legalne!!) ściągam meble i inne wyposażenie chałupek z zagranicznych stron, gdzie osoby, które lubią poświęcać czas na zmianę wyglądu kanapy robiąto, a potem pozwalają pobrać do właśnej gry ![]() Nie grałam w sims2 od jakichś 8 miesięcy, ale dodatki jak ubrania, czy tapety i tak ściągam A jak z tym u Was? Ulepszacie swoje gry?
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że grałam
Świetna gra, ale z czasem się nudzi
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
A moze znow zaczne?
![]()
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Grać? Jak chcesz
Ja narazie szukam kogoś kto by mi pożyczył, albo ściągnę sobie z neta...
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
a graliście w takie dodatki jak 4 pory roku lub własny biznes??
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja grałam tylko w Nocne życie i Na studiach
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam Simsy, ale na moim starym gracie nie pójdzie 2 część
![]() Niedawno pożyczyłam od TŻ I cześć wraz z dodatkami: Balanga, Randka itp. ale też nie chciały iść i musiałam odinstalować
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety
![]() Jedyna nadzieja w tym, że jakoś dorwę Simsy 2 i na laptop taty przemycę
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Przeraziłam się
ok 6000 dodatkowego wyposażenia (meble, ciuchy...) Majjj gad! Gdzie mi się to zmieściło! Już wiem, czemu tak zamulała gra Hmmm mam ochotę zagrać... przez Was i moją "szwagierkę", która w to maniakalnie gra
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Witam..
A np. mojej przyjaciółce bardzo się podobają... i długo w nie gra... choć na początku też tak miałam.. Hmm... najbardziej mi się chyba podobają zwierzaki.. Pozdrawiam..
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
1.Instalujesz normalnie gre.
2.Ściągasz i instalujesz program Daemon Tools 3.Ściągasz "THE SIMS 2 v1.0 [ENGLISH] MINI BACKUP IMAGE #2 (138KB)" z http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/sims2.htm i rozpakowywujesz zawartość. 4.Uruchamiasz Daemona i włączasz mu w opcjach emulacje Safedisc. 5.Dajesz w menu "virtual cdrom" opcje "mount image" i wskazujesz plik który rozpakowałeś z mini backup. 6.Uruchamiasz simsy i grasz ![]() Ja grałam kiedyś maniakalnie w zwykłe simsy, potem The Sims 2, grałam, grałam, grałam...aż w końcu mi się znudziło
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Podoba mi się to, że w the sims wszystko można budowac od podstaw... A ja to chyba najbardziej lubię z całej gry . Natomiast z Singlami nie moge sobie poradzic... Ta parka ciagle ze soba gada, gada i gada, a mimo to zadne dodatkowe opcje nie staja sie dostepne . To nie na moja cierpliwość.
|
|
|
#55 |
|
... choć nie Westwood
|
Jeeeeju, od niedawna mam taką wieeelką ochotę zagrać w Simsy... a nie mogę i nie wiem co jest grane
![]() Przyznam szczerze, że najpierw chciałam ściągnąć. No i ściągnęłam. I nie działało. No to pożyczyłam od kumpla. I nie działało. Jestem zdesperowana, tak zdesperowana, że chcę sobie kupić oryginalną wersję , ale moj brat mówi, że i to może nie zadziałać. Możliwe to to? Bo jeszcze trochę i zwariuję bez tych Simsów
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Tak gram
![]() Kiedyś także mordowałam, ale to z nudów i było cmentarzysko ![]() Stworzyłam sobie 2 siostry i jednego faceta, to dwie sie za niego zabrały jedna i druga była w ciąży siostrzyczka, która się wyprowadziła (pragnienie romansowania) miała kilkanaście związków i w końcu wpadła z niesfornym Joe, a gdy chłopak w pracy był to zabrała się za strażaka :P a koniec końców był taki, że znudziła mi się ta rodzinka i złączyłam chłopaków i byli geje a później to już wykasowałam bo grać mi się odechciało i znudziło. Mam teraz 4 pory roku, ale 2 tygodnie grania i też znudziło mi się. Chodź nie powiem fajnie było- jak padał śnieżek i było strasznie zimno to nawet pingwin do mnie zawitał
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez gram
![]() Ostatnio mi sie wlasnie przypomnialo i caly zeszly tydzien dzien w dzien gralam ![]() Ogolnie ich nigdy nie usmiercalam, raz tylko chcialam celowo usmiercic dziecko bo... facet patrzyl przez teleskop i porwali go kosmici, Jak wrocil na ziemie okazalo sie ze jest w ciazy! Po kilku dniach urodzil sie maly kosmita, a ja chcialam zwykla rodzine wiec zamurowalam zielonego stworka... Pech chcial ze mialam jeszcze 2 innych dzieci i przyszla opieka spoleczna i zabrala mi cala trojke ![]() Ale bardzo nie ubolewalam nad tym faktem. Po prostu zrobilam sobie nowe dzieci, a teleskop sprzedalam
|
|
|
|
|
#58 |
|
BAN stały
|
Oj ja byłam zapaloną maniaczką Simsów. Dwójki oczywiście
Mam wszytskie dodatki, nawet te naj naj naj nowsze, mam ponad 5giga doatków z neta (ubranek, mebelków..). ale teraz jakoś nie gram, szybko się nudzi jednak ta gra.
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Oj a mnie denerwuje to, że kod na max motywacje nie działa.Ani kod na rodzenie bliźniaków
Lipa, bo ostatnio stworzyłam rodzinkę i już drugi chłopak mi sie urodził ale w wersji pojedynczej .Z dodatków, to chyba najlepszy to nocne życie, randki, samochody, kluby, ciuchy.Najgorszy to zwierzaki, strasznie niemrawe są, niewiele potrafią... Lubie ''grzebać'' po stronkach które mają fajne dodatki, meble ciuchy, niestety większość płatna, a w to sie nie bawię. Szkoda, że nie mogę pograć na laptopie, nie wiem czemu ale instalacja zatrzymuje się bodajże na 23% i na tym koniec
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie kiedyś stworzyłam rodzinkę (mnie i mojego tż-ta) a, że jest prawdopodobieństwo, (że możemy mieć bliźniaki) to w simsach 2 urodziły mi właśnie bliźniaki
hehe, kurde... normalnie przeżyłam szok Gra chyba przepowiada mi przyszłość:P bo jeden jedyny raz mi się tak zdarzyło no w sumie w życiu mogłyby być bliźniaki za jednym zamachem ale chłopiec i dziewczynka
![]() |
Nowe wątki na forum Komputery, telefony, tablety
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

A np. mojej przyjaciółce bardzo się podobają... i długo w nie gra... choć na początku też tak miałam.. 
Bo jeszcze trochę i zwariuję bez tych Simsów