Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-21, 11:32   #31
Taverney
Zakorzenienie

Dot.: Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II

Cytat:
Napisane przez inka1980 Pokaż wiadomość
Dzięki wszystkim za słowa otuchy, dziś Misio z teściem już działali w mieszkanku, no sporo tego będzie, mieszkanie jest syfiate, że hoho

Ale rzeczywiście fajnie jest tak wybierać, decydować do swojego mieszkania, wczoraj z nadmiaru emocji nie mogliśmy usnąć...

Dziś za nami koszmarny dzień pt. "załatwiamy formalności", w tym wymeldowanie, zameldowanie, nowe dowdy, nie znoszę biurokracji. Jutro przychodzi ekipa do okien jupi
Cytat:
Napisane przez Knife_Girl Pokaż wiadomość
Moniska, dziękuję w imieniu swoim i męża
Super taka wycieczka A męża nie zabrałaś ze sobą?
Ja standardowo napiszę... fotki, fotki!

Dziękujęmy Naprawdę fajnie było, odstresowaliśmy się troszkę

Zapomniałam Wam napisać kochane, że ja już jestem po drugiej rozprawie w sądzie. Skończyło się na ugodowym załatwieniu sprawy - tzn. pracodawca wypłaca mi odszkodowanie równe dwóm moim pensjom. W sumie to i lepiej. Poszukam sobie nowej normalnej pracy. I zdrowsza będę. I tak w razie przywrócenia wybrałabym opcję, że ja składam wypowiedzenie. Nie wytrzymałabym w tamtej robocie psychiczne
A już myślałam, że to się nie skończy i tym razem, bo nie chcieli się zgodzić na te dwie pensje. Chcieli mi dać jedną i to z wielkim bólem Ale z moją adwokatką zawzięłysmy się, że jak nie, to będziemy się dalej sądzić (i pewnie na kolejnej rozprawie bym wygrała i sąd by mnie przywrócił, więc nie miało to sensu, skoro i tak bym złozyła wypowiedzenie .
Inka, ale masz fajnie ja przeżywałam remont w zeszłym roku, a już w tym chcę zmienić kolor ścian w sypialni.
A wiesz, przypomniało mi się, jak w zeszłym roku zmieniałam kolor w sypialni, bo mi się nie podobał, taki łososiowy był. Pojechaliśmy z mężem do castoramy i kazał mi wybierać. I wybrałam, przyjeżdzamy do domu, a to się okazało, że kolor jest taki sam ale w castoramie wyglądał zupełnie inaczej, niż w naszej sypialni. No i się popisałam, że nie ma co. Do tej pory mąż się ze mnie śmieje.

Knife, to teraz szukanie nowej pracy? Napisz jak Ci idze. Ja szukałam od października zeszłego roku, bo już mam dosyć urzędu i poj Warszawie wczorajszej chyba jestem na dobrej drodze.

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-06-22 o 10:16
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 13:42   #32
inka1980
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Taverney Pokaż wiadomość
Inka, ale masz fajnie ja przeżywałam remont w zeszłym roku, a już w tym chcę zmienić kolor ścian w sypialni.
A wiesz, przypomniało mi się, jak w zeszłym roku zmieniałam kolor w sypialni, bo mi się nie podobał, taki łososiowy był. Pojechaliśmy z mężem do castoramy i kazał mi wybierać. I wybrałam, przyjeżdzamy do domu, a to się okazało, że kolor jest taki sam ale w castoramie wyglądał zupełnie inaczej, niż w naszej sypialni. No i się popisałam, że nie ma co. Do tej pory się ze mnie śmieje.
.
No to rzeczywiście wesoło. Ja na razie mam zamówione okna i drzwi - w sumie 8 tys. Hmmm... tak na dobry początek
inka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-22, 07:38   #33
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

Cytat:
A wiesz, przypomniało mi się, jak w zeszłym roku zmieniałam kolor w sypialni, bo mi się nie podobał, taki łososiowy był. Pojechaliśmy z mężem do castoramy i kazał mi wybierać. I wybrałam, przyjeżdzamy do domu, a to się okazało, że kolor jest taki sam ale w castoramie wyglądał zupełnie inaczej, niż w naszej sypialni. No i się popisałam, że nie ma co. Do tej pory się ze mnie śmieje.

Knife, to teraz szukanie nowej pracy? Napisz jak Ci idze. Ja szukałam od października zeszłego roku, bo już mam dosyć urzędu i poj Warszawie wczorajszej chyba jestem na dobrej drodze.
Zgadza się, teraz zaczynam szukanie No ciekawe jak mi to pójdzie... A Tobie powodzenia w szukaniu życzę

Cytat:
Napisane przez inka1980 Pokaż wiadomość
No to rzeczywiście wesoło. Ja na razie mam zamówione okna i drzwi - w sumie 8 tys. Hmmm... tak na dobry początek
My właśnie zbliżamy się do etapu zamawiania drzwi. Aż się boję, ile za to wyjdzie Dobrze, że drzwi mamy tylko troje

- A ty kto? - Dobra wróżka
- A czemu z siekierą?- A widzisz, jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

www.miauczykotek.pl
Knife_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-22, 07:47   #34
kindzia1984
Wtajemniczenie

Ale Wam dobrze z tym wyposarzaniem własnych gniazdek.

Dziewczynki trzymajcie za mnie mocno kciuki bo jutro ostatni egz (z logiki) i jak dobrze pójdzie to wakacje

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-22, 08:24   #35
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
.
Taverney no nieźle Ja chętnie zmieniłabym kolory w dużym pokoju, bo mi nowa koncepcja zaświtała, ale póki co te zostaną.

Ogólnie jakoś się wstrzymaliśmy z urządzaniem... W sumie przez ostatnie przejścia i wyjazd. No ale pasuje zabrac sie do robotki. Na razie spółdzielnia remontuje nam balkony - zdzierają wszystko i robią nowe barierki. No a ja się chyba zabiorę w końcu za okna a dokładniej karnisze, czas najwyższy. Co ciekawe jak byliśmy na etapie totalnej demolki w mieszkaniu nie mogłam się doczekac aż będę wybierać i urządzać szczególiki. Teraz kiedy właściwie mogę się tym zająć jakoś nie mam ochoty i natchnienia.

Knife trzymam kciuki za znalezienie ciekawej i dobrze płatnej pracy
i za Twoje zdanie egzaminu kindzia

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-22, 09:44   #36
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
Knife trzymam kciuki za znalezienie ciekawej i dobrze płatnej pracy
Nie-dziękuję

kindzia, trzymam kciuki

www.miauczykotek.pl

Edytowane przez Knife_Girl
Czas edycji: 2007-06-22 o 09:46 Powód: dopisek
Stary 2007-06-22, 16:01   #37
Moniska84
Raczkowanie

witajcie dziewczynki

Knife na wycieczce byłam bez męża, z koleżanką pojechalam z zaprzyjaznionego zakładu pracy

Dziś mija 6 lat jak jesteśmy z TZ parą Buziaki
Moniska84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-22, 16:42   #38
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

Moniska to Wszytkiego Naj Naj

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-22, 18:11   #39
Moniska84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
Moniska to Wszytkiego Naj Naj

Jukolku Dziekuje
Stary 2007-06-22, 20:13   #40
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

Moniska, gratulacje, kochana!

www.miauczykotek.pl
Stary 2007-06-22, 21:03   #41
Moniska84
Raczkowanie

Cytat:
Moniska, gratulacje, kochana!

Knife dziekuje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-23, 08:50   #42
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

Dziś wybieramy się na ślub koleżanki z pracy męża Chciałam jakiś fajny humorystyczny wierszyk napisać im na kartce, ale niestety nic ciekawego nie znalazłam Macie jakieś pomysły dziewczynki?

www.miauczykotek.pl
Stary 2007-06-23, 11:10   #43
Kota-Ola
Raczkowanie

Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II

Moniska gratulacje

Dolaczam do "bezrobotnych". Wczoraj mnie poinformowano, ze juz nie pracuje. Powod: 6-dniowe zwolnienie lekarskie (okazalo sie,ze w lewej nerce mam kamyczek i sie odezwal - wylam z bolu) !!! W statystykach wyszlo im,ze w ciagu miesiaca mialam nieobecne 23% a dla nich to za duzo. Nie patrza na jakosc pracownikow a na ilosc Jestem wsciekla bo nie dosyc,ze sie nacierpialam to zwolniono mnie za to z pracy!!! Nie mam ochoty nawet wstawac dzisiaj z lozka

Knife znalazlam kilka aforyzmow

"Małżeństwo jest jak poncz: mąż arak, żona cytryna, posag cukier, a miłość gorąca woda, która z czasem stygnie."

"Mądra żona za nos wodzi,
Spokojności piękna szkodzi,
Brzydka wkoło straszy ludzi,
Głupia prędko męża znudzi."
Aleksander Fredro

"Mężczyzna żonaty traci głos - żona mu go odbiera."
Wojciech Bogusławski

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-07-06 o 10:51 Powód: post pod postem
Kota-Ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 21:52   #44
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

Cytat:
Napisane przez Kota-Ola Pokaż wiadomość
Moniska gratulacje

Dolaczam do "bezrobotnych". Wczoraj mnie poinformowano, ze juz nie pracuje. Powod: 6-dniowe zwolnienie lekarskie (okazalo sie,ze w lewej nerce mam kamyczek i sie odezwal - wylam z bolu) !!! W statystykach wyszlo im,ze w ciagu miesiaca mialam nieobecne 23% a dla nich to za duzo. Nie patrza na jakosc pracownikow a na ilosc Jestem wsciekla bo nie dosyc,ze sie nacierpialam to zwolniono mnie za to z pracy!!! Nie mam ochoty nawet wstawac dzisiaj z lozka
Kota-Ola, współczuję Doskonale rozumiem Twoje rozgoryczenie.
Ja nie wiem co to za zła passa się zaczeła
Okazuje się, że nigdzie nie szanują człowieka. Nie ma że boli i już Masz rację - nie patrzą na jakość tylko na ilość

Mam nadzieję, że szybciutko znajdziesz sobie lepszą pracę, w której będą lepsze warunki

www.miauczykotek.pl
Stary 2007-06-26, 08:08   #45
Taverney
Zakorzenienie

co się wyrabia na tym cholernym rynku pracy A ponoć jest tak dobrze, koniunktura w górę, bezrobocie spada, podwyżki rosną!
Dziewczyny, nie damy się.
Trzeba będzie założyć klub wzajemnego wsparcia młodych mężatek czekających na nową pracę
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-26, 08:09   #46
mary lu
Raczkowanie

Ech widze ze nie tylko ja mam jakies dziwne przejscia z pracą.

Moniska uszy do gory i nie daj sie zwariowac
mary lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-26, 12:58   #47
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
i za Twoje zdanie egzaminu kindzia
Cytat:
kindzia, trzymam kciuki
Dziękuję dziewczynki. Kciuki się przydały. Mam wakacje
Cytat:
Napisane przez Moniska84 Pokaż wiadomość

Dziś mija 6 lat jak jesteśmy z TZ parą Buziaki
Najlepszości
Cytat:
Moniska gratulacje

Co się dzieje w tej Polsce Taki to powinien dostac za swoje. Niech sobie sam firmę prowadzi to może szybko zbankrutuje

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-06-26, 17:57   #48
Kota-Ola
Raczkowanie

Knife dziekuje za zrozumienie

Kindzia ja nie mieszkam w Polsce. Ale pracowalam w miejscu gdzie jest bardzo duzo polakow. Jak dowiedzialam sie, ze wlasnie mija ostatni dzien mojej pracy, kolezanka powiedzial do mnie :"tak byc nie moze!! robimy strajk, w poniedzialek zaden polak nie idzie do pracy". Tylko sie usmiechnelam bo wiem,ze polacy nie sa az tak solidarni. A stalo sie tak wlasnie dlatego,ze polacy "nauczyli" firme,ze beda pracowac ponizej sredniej krajowej i jeszcze lapowe za to dadza
Probuje wyjsc z "blednego kola" pracy w cateringu. Ale wszedzie gdzie dzwonie pytaja mnie o doswiadczenie!?! Rozumiem, ale z drugiej strony gdzie mam nabyc doswiadczenie skoro nigdzie nie chca mnie bez niego przyjac? Jestem kompletnie zrezygnowana
Stary 2007-06-28, 07:41   #49
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:

Kindzia ja nie mieszkam w Polsce. Ale pracowalam w miejscu gdzie jest bardzo duzo polakow. Jak dowiedzialam sie, ze wlasnie mija ostatni dzien mojej pracy, kolezanka powiedzial do mnie :"tak byc nie moze!! robimy strajk, w poniedzialek zaden polak nie idzie do pracy". Tylko sie usmiechnelam bo wiem,ze polacy nie sa az tak solidarni. A stalo sie tak wlasnie dlatego,ze polacy "nauczyli" firme,ze beda pracowac ponizej sredniej krajowej i jeszcze lapowe za to dadza
Probuje wyjsc z "blednego kola" pracy w cateringu. Ale wszedzie gdzie dzwonie pytaja mnie o doswiadczenie!?! Rozumiem, ale z drugiej strony gdzie mam nabyc doswiadczenie skoro nigdzie nie chca mnie bez niego przyjac? Jestem kompletnie zrezygnowana
A no tak, nie doczytałam, ze mieszkasz w WB. Ale zgadzam się z Tobą, ze Polacy nauczyli obcokrajowców robić dużo za niedużo No niestety. Dawniej może to się opłacało, bo jak robiło się w ten sposób to miało się tą pracę ale kasa była niezła, gdyż przelicznik walutowy był inny. Teraz natomiast to jest nieopłacalne. Ale to samo zaczyna się dziać u nas. Teraz nie ma kto robić za grosze to zjeżdzają się tłumami ludzie ze wschodu i będzie za niedługo to samo.

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-28, 19:36   #50
Moniska84
Raczkowanie

Hej dziewczynki co tu taka cisza??Wakacjujecie się czy co???
Ja wzięlam sobie na jutro urlop bo mam 3 w tym tyg wizyte u gina, w celu wyśledzenia owulacji...Gin chciał mi dać zwolnienie jak powiedzialam ze szef nie bedzie zachwycony ze znowu chce sie urwać z pracy ale pomyślałam ze lepiej nie, bo zaraz będą snuć domysły
Jutro po południu jedziemy nad morze na weekend, tzn ja mam dołączyc do teściów i ciotki TŻ z dzieciakami, a TZ jedzie w sobotę z nad morza do szkoły..ale jak bedzie taka marna pogoda to ja chyba wróce w sobotę.

A mój wyśledzony w lewym jajniku pecherzyk miał wczoraj 19 mm, więć jutro powinnam mieć owulacjęMam nadzieje..

Piszcie co u Was?
Stary 2007-06-29, 10:47   #51
kociulek
Zakorzenienie

Kota-Ola, przykra sprawa, niestety wiem coś na temat pracy. Szkoda słów. Gdy po maciezyńskim poprosiłąm szefową,aby przedłuzyła mi umowe,bo chciałam iśc na wychowawcze za które przecież oni grosza by nie płaciła,usłyszałam,że nie zrobi tego,bo przeze mnie zbankrutuje
Na szefów mojego meża wogóle szkoda słów. Nie spotkałam jeszcze tak fałszywych, obłudnych ludzi. Ech... Szkoda moich nerwów.

Moniś, no to działaj, działaj i jak najszybciej oznajmij nam super wiadomość

My + A + K +
kociulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 13:09   #52
kindzia1984
Wtajemniczenie

Własnie cisza jak makiem zasiał. Ciekawe co mężatki w tym czasie robią

Cytat:
Napisane przez Moniska84 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki co tu taka cisza??Wakacjujecie się czy co???
Ja wzięlam sobie na jutro urlop bo mam 3 w tym tyg wizyte u gina, w celu wyśledzenia owulacji...Gin chciał mi dać zwolnienie jak powiedzialam ze szef nie bedzie zachwycony ze znowu chce sie urwać z pracy ale pomyślałam ze lepiej nie, bo zaraz będą snuć domysły
Jutro po południu jedziemy nad morze na weekend, tzn ja mam dołączyc do teściów i ciotki TŻ z dzieciakami, a TZ jedzie w sobotę z nad morza do szkoły..ale jak bedzie taka marna pogoda to ja chyba wróce w sobotę.

A mój wyśledzony w lewym jajniku pecherzyk miał wczoraj 19 mm, więć jutro powinnam mieć owulacjęMam nadzieje..

Piszcie co u Was?
No to pieknie. Wiadomo, co Monika robi. a reszta

To teraz staranka pełna parą

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-06-29, 14:23   #53
kociulek
Zakorzenienie

A ja na wizażu jestem prawie cały czas jednoczesnie kończąc pracę magisterską

My + A + K +

REKLAMA
Stary 2007-06-29, 15:47   #54
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

Cześć dziewczynki
Ja też jestem (prawie) cały czas i wszystko czytam A pisać nie miałam co, więc się nie odzywałam
Teraz za to mogę się pochwalić płytkami do łazienki Nareszcie je mamy!

Płytki takie jak na fotkach poniżej: mozaika Marbella Azul Gamma na ściany i podłogi, Travena Beige na ściany i Trovan Beige na podłogi
Na aranżacji widać, jak ta mozaika się prezentuje. Oby u nas też tak efektownie się prezentowała Wszystko w rękach fachowca (aż się boję na samą myśl ).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 000964.jpg (28,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 001778.jpg (7,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 001779.jpg (4,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0042_1.jpg (58,0 KB, 24 załadowań)

www.miauczykotek.pl
Stary 2007-06-29, 15:58   #55
kociulek
Zakorzenienie

Knife, choć ja wolę cieplejsze kolory, to muszę przyznać,że bardzo fajnie to wygląda

My + A + K +
Stary 2007-06-29, 16:17   #56
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

kociulek, dzięki W rzeczywistości te gładkie płytki mają cieplejszy odcień i rozświetlają całość. Mam nadzieje, że dzięki temu pomieszczenie wyjdzie w miarę przytulne Ale ogólnie, to pozostałe pomieszczenia będą miały ciepłe barwy, bo ja też jestem ich zwolenniczką
W zasadzie można powiedzieć, że łazienkę mamy już umeblowaną Oczywiście wszystko jeszcze trzeba poskładać, ale elementy układanki mamy już wszystkie. No... prawie wszystkie... bo na saunę na razie sobie nie pozwolimy. Tylko miejsce przygotowane na nią będzie sobie czekało
W poniedziałek zaczną nam robić sufity. Jak skończą, będzie już można płytki układać
Aha, i taras też już mamy wylanyTeraz tytlko sobie schnie

A jak Wasza budowa kociulku?

www.miauczykotek.pl
Stary 2007-06-30, 09:44   #57
kociulek
Zakorzenienie

A u nas juz szykują strop do zalania Po niedzieli bedą juz zalewaćWczoraj nasza "bliźniacza" sąsiadka wziełą od nas projekt,bo chcą mieć taki sam domek. Fajnie, odejdzie nam połowa kosztów za ocieplenie jednej strony

My + A + K +

REKLAMA
Stary 2007-06-30, 10:45   #58
Kota-Ola
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II

Moniska powodzenia

Dziewczyny Jade do Polski Juz jutro rano na poltorej miesiaca Jade do pracy ale taka praca to sama przyjemnosc Moj TZ zostanie tutaj z naszym kociakiem. Podobno juz za mna tesknia

To moze ja sie udziele w temacie budowlano-remontowym. Pierwotnie planowalismy z G. kupic w Polsce mieszkanie. Calkiem niedawno okazalo sie,ze duza dzialka, tuz obok moich rodzicow, bedzie wkrotce do sprzedania (za naprawde nieduze pieniazki). Poza tym,moi rodzice maja ogromna dzialke wokol domu. Tata zaproponowal nam wczoraj, zeby obnizyc koszty, ze mozemy postawic dom na zasadzie "rozudowy" domu rodzicow. G. uwaza, ze to swietny pomysl a ja sie ciesze bo bede miala blisko rodzinke Jak wszystko dobrze pojdzie - ruszamy w przyszlym roku

Knife bardzo mi sie podobaja te jasne plytki Z takimi niebieskimi malenstwami walczylam w poprzednim wynajmowanym mieszkaniu Czy bedziesz miala w lazience taka laweczke? Pieknie to wyglada i podejrzewam, ze jest bardzo praktyczne
Stary 2007-06-30, 21:34   #59
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość
A u nas juz szykują strop do zalania Po niedzieli bedą juz zalewaćWczoraj nasza "bliźniacza" sąsiadka wziełą od nas projekt,bo chcą mieć taki sam domek. Fajnie, odejdzie nam połowa kosztów za ocieplenie jednej strony
kociulek, to super Byle do przodu A może wrzuciłabyś tutaj projekt Waszego domku? Bo strasznie ciekawa jestem
Cytat:
Moniska powodzenia

Dziewczyny Jade do Polski Juz jutro rano na poltorej miesiaca Jade do pracy ale taka praca to sama przyjemnosc Moj TZ zostanie tutaj z naszym kociakiem. Podobno juz za mna tesknia

To moze ja sie udziele w temacie budowlano-remontowym. Pierwotnie planowalismy z G. kupic w Polsce mieszkanie. Calkiem niedawno okazalo sie,ze duza dzialka, tuz obok moich rodzicow, bedzie wkrotce do sprzedania (za naprawde nieduze pieniazki). Poza tym,moi rodzice maja ogromna dzialke wokol domu. Tata zaproponowal nam wczoraj, zeby obnizyc koszty, ze mozemy postawic dom na zasadzie "rozudowy" domu rodzicow. G. uwaza, ze to swietny pomysl a ja sie ciesze bo bede miala blisko rodzinke Jak wszystko dobrze pojdzie - ruszamy w przyszlym roku

Knife bardzo mi sie podobaja te jasne plytki Z takimi niebieskimi malenstwami walczylam w poprzednim wynajmowanym mieszkaniu Czy bedziesz miala w lazience taka laweczke? Pieknie to wyglada i podejrzewam, ze jest bardzo praktyczne
Kota-Ola, moje gratulacje Oby Ci się jak najlepiej ułożyło w pracy tu w Polsce

My właśnie na tej zasadzie budujemy nasze gniazdko - rozbudowa domu rodziców męża

A co do łazienki to nie będziemy mieli takiej ławeczki, niestety. Żałuję, bo też mi się podoba Ale niestety niw wystraczy miejsca na nią
Łazienkę robimy wg projektu poniżej, z drobnymi modyfikacjami: wanna nie pod oknem a na lewo od wejścia, sedes i bidet w miejscu wanny a na prawo od wejścia sauna Umywalki mamy nie wiszące, tylko nablatowe, więc powstał blat pod nie, właśnie taki zaokrąglony jak ta ławeczka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg salon kąpielowy.jpg (78,3 KB, 34 załadowań)

www.miauczykotek.pl
Stary 2007-07-02, 07:18   #60
kindzia1984
Wtajemniczenie

Knife prześliczna ta mozaika i wogóle łazienka. Miom iż też preferuje cieplutkie kolorki (zwłaszcza w łazience i wc) to ta jest i tak superowa

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości