|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: jaki masz rozmiar biustu (zaznacz najizsza odp) | |||
| ponizej 65 A |
|
14 | 3,46% |
| 70-75 A |
|
95 | 23,46% |
| 70-75B |
|
128 | 31,60% |
| 70-75 C |
|
76 | 18,77% |
| mam duzy biust lub sredni a nie tak maly jak powyzsze odpowiedzi |
|
92 | 22,72% |
| Głosujący: 405. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mały Biust
ja mam sredni biuścik ale jak miałam 15 latek to był malutki9zaznacze że mieśiączke już miałam od 3 lat)i jeszcze mi rósł wolno ale rósł teraz mam miseczke B i jestem zadowolona więc to nie jest tak że jak się miesiączkuje to juz biuścik Ci nie urośnie mojej mamie po porodzie jeszcze urósł do miseczki C więc nie ma co się martwić...a tak nawiasem małe jest piękne
|
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
tez mam raczej maly biuscik [czasami A, ale raczej B] i nei narzekam
przynajmniej ladnie wyglada jedrny, kragly itp agdyby byl o te 2 rozmiary wiekszy to bym sie bala, ze na starosc pokryje sie zmerszczkami, zrobi sie obwisly itd gdy napinam piersi to sie podnosza i jednoczesnie wydaja sie wieksze, wiec mozesz porobic pompki i inne cwiczonka na biust
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
W nocy naszly mnie male refleksje po rozmowie z moim przyjacielem. Doszlam do wniosku, ze nie wazne czy sa male, duze, wazne by byly. Mi sie zawsze wydawalo, ze mam malutkie (roznie, ale generlanie A) ale ten czlowiek uswiadomil mi, ze moje piersi nie zwisaja mi do kolan przez co sa ok i ze wlasnie wielkosciowo sa dobre. Moze czas przestac sie zastanawiac nad tymi piersiami i tylko sie z nimi zaprzyjaznic? W koncu co facet, to inne upodobania...
A tak sticto odpowiadajac: moja mama ma juz chyba E a ja A. Geny? Oj tak, tylko, ze nie genotyp wielkosci piersi ![]() KasiaKatarzynka ladnie uzupelnila moje mysli. Mam dokladnie takie samo zdanie na ten temat.
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Nati02 masz rację. Ważne żeby były jędrne i zadbane.
No bo spójrzcie: macie powiedzmy D, czy C ale piersi są obwisłe i nie jędrne, rozstępy. Czy to wygląda lepiej, niż mały jędrny biuścik bez rozstępów ?
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytalam gdzies artykul na ten temat i to co zapamietalam to to, ze B maja 250 gram i sa wielkoscia europejska
|
|
|
#37 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. A marzy mi się pełne A .
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie: ważne żeby były , nie ważne jakie duże. No, ale czemu ich u mnie nie ma???
przynajmniej nauczyłam sę trochę z tego śmiać
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Maggie mam identycznie! 79 "pod biustem" i...nic poza tym
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Az sie sama zmierzylam: pod mam 72, a w 85
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
a ja max 80 w biuście, pod 64
i to w porywach
|
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Nati02
KasiaKatarzynka Ale Wam zazdroszczę /\/\. Beatriz 79 cm pod, a nad nie będę mówić, bo jeszcze mnie oskarżą, że mężczyznom jestem :P. Też się staram z tego żartować, chociaż w środku jest mi trochę przykro. Jednak mam to szczęście, że koledzy nie są chamscy i się z tego nie nabijają, a często tak się właśnie w niektórych przypadkach zdarza... Wtedy to bym się chyba już podłamała. Nawet AA jest dużo za duże. W każdym razie kupiłam balsam 'powiększający' (buahaha) biust, aż za całe 20 zł, nie wierzę w to, ale można spróbować, bo zawiera fitohormony, a to wpływa na rozwój piersi .
|
|
#43 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#44 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozwoj piersi to sprawa bardzo indywidualna, wiec wcale nie jest regula, ze po 2 latach od pierwszej menstruacji piersi nie powieksza sie. Sama jestem tego chodzacym przykladem. Mam 18 lat, od 4 lat miesiaczkuje, a od lutego urosl mi o rozmiar. Nie przytylam [mam wrecz niedowage], nie biore hormonow, nie jestem w ciazy.
|
|
|
#45 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam C, sa jedrne [zdecydowana przewaga tkanki gruczolowej niz tluszczowej], uniesione i w ogole uwielbiam je A maly biust tez moze byc obwisly, tyle ze wtedy sama skora wisi, co jeszcze gorzej chyba wyglada.
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
miss_holland
Sprawa bardzo indywidualna. Dlatego też liczę na to, że coś się dźwignie. Jednak biust C i wyżej zawsze będzie bardziej 'obwisły' i mniej jędrny niż mniejsze piersiątka po latach. Grawitacji nie przezwyciężysz. Żadne specyfiki i ćwiczenia też nie pomogą, mogą jedynie spowolnić ten proces.
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
To, ze za parenascie lat straci troche na jedrnosci, wcale mnie nie zraza :P
|
|
#48 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bielenda- perfekcyjny biust- sexy look aksamitne serum z efektem powiększania i podnoszenia biustu- 100% kolagen do kupienia tylko w realu
|
|
|
#49 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może się skuszę
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Koniecznie dajcie znac jak będą jakies efekty!!!!
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A na serio - jak się zdecyduję na zakup i zadziała to oczywiście napiszę
|
|
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam problemu z powodu małego biustu, lubię go pomimo wszystko, bo jest jędrny i zdrowy. Oczywiście nie obraziłabym się gdyby trochę urósł
|
|
|
#53 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Suz mogłabyś mi powiedzieć jakie tabretki bierzesz? Ja marze o wiekszym biuście, marna miseczka A przy mojej gruej posturze wygląda fatalnie Ja brałam Cilest i nic mi sie nie powiekszyło Wiem że hormony są sprawa indywidualną, ale jeśli możesz to powiedz mi jakie to są tabletkiPozdrawiam
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
dziewuszki boskie jesteście
jeśli tylko będą jakieś efekty proszę dać znać, a ja muszę powiedzieć,że ostatnio nie mam kompleksów,bo mój facet to akceptuje...ale przyznam,ze było nie za miło,bo się nabijali ze mnie...i to nie faceci- głównie laski...
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Ze mnie nikt sie nie nabija, i mój facet też akceptuje mój mały biust, tylko że ja czuje sie fatalnie taka płaska...........
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Kamuś - biorę Mycrogenon.
|
|
|
#57 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakie to szczęście,że miłość jest ślepa ale bardzo mnie to podbudowuje, więc nic,tylko czekać na cud, a nóż widelec urośnie...
|
|
|
|
#58 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zapytam swojego ginekologa może i dla mnie te hormony bedą dobre, a nóż widelec coś tam mi urośnie
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Będzie dobrze. Ja mam na tyle sympatycznych kolegów, że potrafią zrozumieć to, iż dla kobiety to może być problemem.
Natomiast koleżanki. Ona: Jak ty możesz żyć z takim biustem? Nie znajdziesz sobie nigdy faceta- żaden na ciebie z takimi nie poleci. Na twoim miejscu zaczęłabym już zbierać na silikony. Ja: Mnie piersi urosną, a tobie mózgu nie przybędzie. Prawda, że genialne?
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Sluchajcie,podobno w jakiejs babskiej gazecie było napisane cos nie fajnego o tych kremach na biust. Że potem biust po nich robi się obwisły czy cos takiego.Nie wiem dokladnie,bo mam te wiadomosc z którejs tam ręki
Ale poważnie zastanawiam sie czy kupic czy nie... w necie jakos mało info o tym jest,a w gazetach też rożne rzeczy piszą,zależnie od tego czy im sie opłaca czy nie A co do "miłych koleżanek" to ja sobie nie dawno uświadomiłam,że wiekszosc moich kompleksów wywodzi się z podstawówki i gimnazjum. Moje własne przyjaciółki potrafiły jezdzic po moich różnych czesciach ciała... Dopiero teraz odkrylam,ze te częsci ciała podobają się mojemu chłopakowi i sporej grupie facetów. Więc naprawde:nie słuchac koleżanek, które naczytały się głupich czasopism |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

przynajmniej ladnie wyglada jedrny, kragly itp
agdyby byl o te 2 rozmiary wiekszy to bym sie bala, ze na starosc pokryje sie zmerszczkami, zrobi sie obwisly itd

Wiem że hormony są sprawa indywidualną, ale jeśli możesz to powiedz mi jakie to są tabletki