![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: male piersi i sex
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Miałam ten sam problem, nosilam push upy więc dało sie to ukryć ale w łóżku jednak wszystko wyjdzie na jaw, najpierw próbowałam z przyciemnionym światłem no ale on dotyka i czuje. Faceci mają fijoła na punkcie piersi i kochają je wszystkie wedle gustu. Mój pokochał moje małe, uważa, że są cudownie jędrne, miłe w dotyku i nie wylewają się , dziewczyny mamy przewagę ,to nie powinien być nasz kompleks tylko zaleta. Znalazłam świetny artykuł, są w nim super ćwiczenia, z których korzystam, same przeczytajcie:
http://www.polki.pl/uroda_i_styl_pie...0003137,1.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
1
Edytowane przez Lea87 Czas edycji: 2007-07-18 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Jak ja Wam zazdroszczę takich facetów. Ja mam 20 lat i jeszcze nie miałam nikogo na stałe. Jestem tak zakompleksiona - przez to uważam, że nie zasługuję na żadnego faceta. Wstydzę się swojego ciała bo nie dość że nie mam biustu (ok 6 cm różnicy) to jeszcze jestem gruba
![]() Nigdy, przenigdy nie rozbiorę się przed facetem bo chyba bym się spaliła ze wstydu. Chciała bym mieć chociaż miseczkę A ale wiem, że to marzenie nigdy się nie spełni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
mi jeszcze do seksu daleko, ale nie mogę wyobrazić sobie jak się rozbiore.. mam ledwo miseczkę A75 !
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.